Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 80 955
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тетида, Честит празник!
Много здраве и сбъднати мечти ти желая!  bouquet

Малко ви изпуснах, че съм на очни, но до края на седмицата ще ви догоня....

Много хубави емоции ви пожелавам мили, феи! Hug Hug Hug

# 166
Първо - влизането в алфа ниво може да се научи. Всичко е въпрос на време и тренировки. Но първо трябва да знаеш за него и затова са книгите и курсовете. След време наистина щракване на пръсти,броене,музика или даже най-обикновено дефокусиране на погледа могат да те вкарват в него.
Второ - Силва приживе е провеждал курсове и семинари.

Даже да не разбира,човек би преценил дали ще му е от полза или не дадено нещо. Всеки има вродена интуиция, която не е случайна.
Това да ти се втълпи броене от 100-1, 50-1 и пр., за влизане в алфа, някак разваля всичко... Все едно ти бърникат в сивото вещество един вид...
Всеки сам за себе си трябва да си изгради представата кое го кара да се чувства добре, а не да му се втълпява...
3ащо някой трябва да казва на другите как да влязат в алфа, не може ли всеки да открие своя начин? - Скъп спомен носещ спокойствие и топлина, любимо преживяване, любима/-и картина/-и, морски бряг, синева, красив залез...

Не, че искам да споря, просто това е моето виждане.

# 167
  • София
Тетида, честит повод  Grinning

Броенето май е само в началото, после стига от 5 до едно или от 3 до едно дори, както и това с визуализацията на лично избрана картина.

Както и да е, всеки си избира авторите. Аз питах, ако има някой минал през тоя.

По принцип на семинар по-лесно се възприема, не бих казала че е все едно с книга. Ако си струва цената, бих я дала. Има и такива, дето съм ги чела и не е като да няма какво да кажат, ама не бих им платила за семинар  Wink

# 168
phil, vanichka75, krem-karamel, nikolinanik, luna, white duck, danilu, mishelaa

Много благодаря, за поздравленията.......накархте ме да се усмихна мноого пъти. Изпращам към ВАС и всички, които имат нужда мнооооого положителна енергия Simple Smile Hug Hug Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 13:42 от *Tetida*

# 169
Хубав празник Тетида, а и всички дни да са ти празнични и изпълнени с много любов!

Аз съм изчела почти всички книги на Силва и бях започнала да го практикувам. Много бих искала да посетя семинар, не смятам, че е бърникане в мозъка, а напротив, ще видя къде бъркам, къде мога да съм по-ефективна, как да подобря процеса. Иначе разбира се, че и с книгите става, но на мен лично като че ли нещо ми убягва.

# 170
А според вас как е най добре да се активира картата на жеанията? newsm78
Аз си направих такава на Овенското новолуние но до ден днешен нищо Simple Smile Rolling Eyes Що така незнам, а много искам да ми се сбъднат поне 3 желания от там  Simple Smile
Дайте малко съвеит и препоръки, да се озабавляваме Simple Smile  bouquet

# 171
  • Пловдив
Привет, феи!
Аз също се присъединявам към питането  *Tetida* и при мен така се получават нещата.  Rolling Eyes
Скрит текст:

Hug Hug Hug

# 172
А според вас как е най добре да се активира картата на жеанията? newsm78
Аз си направих такава на Овенското новолуние но до ден днешен нищо Simple Smile Rolling Eyes Що така незнам, а много искам да ми се сбъднат поне 3 желания от там  Simple Smile
Дайте малко съвеит и препоръки, да се озабавляваме Simple Smile  bouquet
Съвет!?  Crazy Опит мога да споделя. Първите пъти като си правих карта с желания, чела, недочела и въобще не разбрала, че картата се активира,/демек само писах и нищо не активирах.. hahaha/ ми се изпълниха всички, без едно - най-огромното.  Joy Нужно ли е да споменавам, че аз всъщност заради него тръгнах да си правя карта?  Mr. Green Та, останалите си бяха пълнеж - не дреболии, но пък въобще не ми бяха така легнали, та чак натежали на сърцето като първото. Crossing Arms hahaha Т.е. Формулирах ги без никакво напрежение в себе си и много премисляне. Случиха се от нищото и много, много лесно - паднаха ми като подаръци. Едно след друго. Наскоро писах пак, не съм проверявала кое е станало и кое не - просто ми изфирясаха от главата.
Те, такива ми ти по въпроса с желанията.

# 173
  • на острова на мечтите
Вече съм писала, карта не правя, май от липса на време и малко мързел де Embarassed Желанията ми са мислени:Имам нужда, трябва ми и благодаря на Вселената, на Бог или ей така искам без да специално да адресирам благодарността си към някого. После ,аз лично, забравям, защото в главата ми има куп неща, за които мисля, планирам или просто творя на ум и когато после се изпълни желанието ми идва малко неочаквано, защото не съм настоявала всеки ден, а ето че нужното е дошло... Дано да обяснявам добре! Поискай и ще ти се даде. Ние сме божии създания и получаваме всичко, от което имаме нужда.
Чао, че трябва да излизам! Успех и много сбъднати желания!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 174
На вън вече мирише на есен. Толкова красив сезон,природата е като художник. Днес след работа реших да се разходя....чувствам се много заредена.
А за картата реших утре в новолуние на дева да я активирам или да я пренаредя...дано се размърдат нещата:) То незнанието май е по добре по някога, щото нещата ти се получават някакси Simple Smile

# 175
  • София
Не знам за картата, два пъти съм правила и дори не съм проверявала кво става. Пък и все общи там ги измислях и да - общо всичко си върви ок оттогава. Активирането според мен трябва да е нещо максимално приятно и не е от типа - да изчистя с прахосмукачката - ура, стана.  Crazy

Много моля, ама наистина много, не се сещам да съм чела други практики за оправяне на отношения, освен разговор с ВА, обаче това хич не ми се отдава (не ми е кеф, не ми идва отвътре, не ми харесва разговора (предимно монолог), който се получава, ядосвам се и се самонавивам и пр.). Пробвам хоопонопоно и в случая знам, че отнема време, но все пак ако някой се сеща за нещо...  Thinking Извинявайте, че не съм внимавала в тия ви разговори, сега ми опря до главата  Whistling

Благодаря предварително!

# 176
Добро утро  Simple Smile
С пожелания за усмихнат ден и сбъдване на всички желания !   bouquet

# 177
  • Parsberg
Днес по кое време да се започне правенето на карта на желанията?

# 178
  • София
Днес по кое време да се започне правенето на карта на желанията?

До 8 часа след настъпване на новолунието е най-добре! Новолунието днес настъпва в 14:37:23ч.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт