Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 80 976
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • на острова на мечтите
Фил, благодаря! Звуча оптимистично,защото виждам, че има резултати и надеждата започва да расте.
Днес, това е нещо дребно и много ежедневно, но за мен си е една малка победа, мъж ми влезе да си вземе душ и не ме повика,както обикновенно напоследък правеше:"Дани, влизам да си взема душ!" и аз се зареждах с телефон в ръка, и стоях с него, за да предотвратя евентуален припадък и да викам бърза помощ-два пъти припада под душа и има нещо като страхова невроза. Та, как да не звуча бодро Party Благодаря ви! Благодаря ви много много!

# 241
Момичета, май правя гафове с определянето на фазите на луната. Вие къде правите справка?
Рових из нета за инфо за фазите, но исках да питам и тук- новолуние и пълнолуние едно и също ли е? Не, нали?
Какви ритуали се правят на пълнолуние?

# 242
Момичета, май правя гафове с определянето на фазите на луната. Вие къде правите справка?
Рових из нета за инфо за фазите, но исках да питам и тук- новолуние и пълнолуние едно и също ли е? Не, нали?
Какви ритуали се правят на пълнолуние?

kalpazankata,

http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2013/

НОВОлуние  - е първа фаза на луната, когато луната започва да нараства, след около  2 седмици е ПЪЛНОлуние. След периода на пълнолуние, луната започва да намалява.

Фил, благодаря! Звуча оптимистично,защото виждам, че има резултати и надеждата започва да расте.
Днес, това е нещо дребно и много ежедневно, но за мен си е една малка победа, мъж ми влезе да си вземе душ и не ме повика,както обикновенно напоследък правеше:"Дани, влизам да си взема душ!" и аз се зареждах с телефон в ръка, и стоях с него, за да предотвратя евентуален припадък и да викам бърза помощ-два пъти припада под душа и има нещо като страхова невроза. Та, как да не звуча бодро Party Благодаря ви! Благодаря ви много много!

danilu Hug
пожелавам ти пълно възстановяване на мъжа ти. Успех, мила в това, което правиш Praynig

# 243
Благодаря, Lily Rose!   bouquet

# 244
  • на последния етаж
НОВОлуние  - е първа фаза на луната, когато луната започва да нараства, след около  2 седмици е ПЪЛНОлуние. След периода на пълнолуние, луната започва да намалява.
Точно така е. Ритуалите, които се правят при растяща луна, могат да се правят от настъпването на новолуние до настъпване на пълнолуние (а не само до първа четвърт), нали така?!

# 245
Здравейте, рядко пиша тук, но Ви чета с огромен интерес  Hug

Почувствах лек спад в енергиите тези дни, но Вие ми възвърнахте положителната нагласа.

Само да вметна,че от близо две години вече живея по-добре като изключително практикувам позитивно мислене,визуализация и от половин година желания на Новолуние. Миналия месец ми се сбъднаха всички 9! От два дни съм в мощен период, но това съвпадна с някаква депресивно настроение. Днес се опитвам да си събера мислите и да освободя ума си от работа.

Пожелавам Ви много хубавини.

# 246
Здравейте, момичета! Чета ви от 6 години, но рядко пиша тук. Сега обаче, усещам спад в енергиите и депресивни състояния. По принцип съм оптимистично настроен човек и знам, че имам силна мисъл - каквото искам наистина се сбъдва.
Този път обаче, имам служебни проблеми, които ми действат зле и трудно се справям сама, моля, за малко помощ от ваша страна. Praynig Ако някоя от вас се сеща за подходящ ритуал срещу енергийни вампири и въобще предпазващ от негативно влияние, моля, да сподели.

# 247
  • BG
Atlanta_85, аз съм в същото положение като теб. Наистина имам проблеми, които ме навряха в много дълбока емоционална дупка. Осъзнавам, че трябва да се взема в ръце, но не мога. Не съм полезна нито на семейството си, нито на бизнеса си  newsm45 .

# 248
Ако някоя от вас се сеща за подходящ ритуал срещу енергийни вампири и въобще предпазващ от негативно влияние, моля, да сподели.[/i]

Върнете се няколко страници назад, мисля, че имаше нещо точно по този въпрос.  Peace

# 249
  • София

ХУБАВ НЕДЕЛЕН СЛЕДОБЕД НА ВСИЧКИ!

# 250
Atlanta_85, аз съм в същото положение като теб. Наистина имам проблеми, които ме навряха в много дълбока емоционална дупка. Осъзнавам, че трябва да се взема в ръце, но не мога. Не съм полезна нито на семейството си, нито на бизнеса си  newsm45 .

Колективно трябва да се вземем в ръце тогава, независимо от всичко вярвай, че нещата се случват по най-добрия за теб начин и, че има причина сега да изминаваш този път-трябва да научиш нещо за себе си или околните, или просто сегашните проблеми те предпазват от по-лоши неща. Каквото и да се случва, не спирай да вярваш, че хубавото предстои!  Hug

light power , благодаря, ще погледна по-задните страници.

Хубав следобед, момичета!

# 251
  • на последния етаж
Отново за листчетата:
какво правя аз: когато е свързано с ритуала за пари на нарастваща Луна, след като се изпълни написаното от мен, късам листа на малки парчета и го хвърлям. Задължително благодаря за това, което съм получила.

А какво правиш с листа докато се изпълнят желанията? И къде да хвърля малките листчета след това - има ли значение?

# 252
  • София
Листчетата с изпълнените желания ги изгарям и разпръсквам навън. Другите листчета ги късам на много  малки парченца и хвърлям в боклука.

# 253
  • Шотландия
И аз благодаря за "Животът на Пи". Напълни ми душата.
Щом ти е харесал той, вероятно ще харесаш и "Въпрос на време" - препоръчвам го с две ръце!  Heart Eyes

# 254
  • ES
От къде може да се дръпне този филм, търсих на много места и не го намирам

Общи условия

Активация на акаунт