Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 79 546
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Експеримент - успешен  Grinning Аз не се сещам някога да съм била на дълга вълна, освен може би като е влюбен човек. Но се научих да си откривам радостите във всяка дреболия. И също така се научих да си трансформирам спадовете. Не винаги достатъчно успешно, но точно като в текста на николекса - колкото повече задълбаваш, толкова повече задълбаваш, и дълбаеш и дълбаеш :lol:
Същото и за позитивното настроение, впрочем.
Благодаря ви за последните постове, прекрасни са  Hug Пак ми е вдъхновено тук  Heart Eyes

подкрепям подчертаното  и аз мога да кажа, че намирам щастие във най малките неща. Най интересното е, че в много ситуации реагирам по начин, който ако беше преди сигурно щях да съм луднала. А да и установих, че намерих точно тази тема в точното време за мен.

http://www.zajenata.bg/%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B … B0-news10705.html

ето интересен линк Simple Smile

# 691
Според мен тази книга не заслужава похарчването и на един лев.
А според мен всяка книга си заслужава похарчените пари - някои повече, някои - по-малко, според зависи колко ценна смятаме, че е за нас.  Wink .......................... 
аз не съм много съгласна с това, в България книгите са извънредно скъпи и не купувам  Naughty протестирам  Mr. Green

# 692
Според мен тази книга не заслужава похарчването и на един лев.
А според мен всяка книга си заслужава похарчените пари - някои повече, някои - по-малко, според зависи колко ценна смятаме, че е за нас.  Wink ..........................  
аз не съм много съгласна с това, в България книгите са извънредно скъпи и не купувам  Naughty протестирам  Mr. Green

Хе-хе защото не знаеш при нас колко струват - 40-50$ средна цена.Като си идвам в България винаги си купувам книги,точно защото ги намирам евтини.

# 693
Ох, не вливай ми в сърце отрова, ФриCry Но все пак купувам, защото просто не издържам понякога. Особено съм доволна, когато желана от мен книга е намалена някъде на някое изложение или сайт (преди 2 седмици ми доставиха 6 бр. х 5 лв. от Colibri  Heart Eyes). За съжаление за тазгодишния Панаир на книгата в София няма да съм тук, но ще пратя агенти със списъци.  Mr. Green А в контекста на изказването ми, което цитираш, имах предвид стойността на съдържанието, а не толкова коричната цена.
- за тези които пушат - взимате цигара и написвате на нея колко кг. искате да свалите ... запалвате я ... и ги изгаряте - буквално
Не знам дали работи но определено е забавно
Ще споделя след някой друг ден колко е проработило.  Mr. Green Отивам да изгоря първия килограм.   tiptoe

# 694
  • Бургас
17 лоши решения в живота на човека
http://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82 … D0%B5%D0%BA%D0%B0

# 695
Всяка книга си заслужава парите и според мен.

Хубав и ведър ден, момичета! Да ви е слънчево в душите!

Връщам се да чета назад, защото не бях влизала много време.

# 696
Здравейте на всички!
Искам да попитам имаше един руски сайт в който пишеш писмо до себе си и се избираше кога в бъдеще да го получиш. Някой сеща ли се за сайта, че търсих, но за съжаление не успях да го намеря, а съм сигурна, че беше тук от форума. Хубав и усмихнат ден на всички

# 697
  • София
Една книга струва приблизително колкото 3 кутии цигари или кило месо или половин ходене на кръчма, има-няма един сутиен, постригване без сешоар или токчето на гъзарска обувка. Езвенете  Laughing Обичам да давам пари за тях и после и тях си ги обичам  Sunglasses

Gabrielle87, не знам руски, а и не съм го срещала, но ми стана интересно, нещо такова ли е http://www.verto-bg.com/malkite-uroci/letter/ ?

# 698
Ами нещо подобно да.
Спомням си, че се пишеше всичко което искаш да ти се случи и го пишеш така все 1 вече ти се е сбъднало, разказваш на себе си един вид и го изпращаш да го получиш след определен период, предното ми беше след 5 месеца. Обаче, без да искам съм го изтрила като съм чистила спама в мейла...

# 699
http://www.dreamland-bg.com/ не е ли това сайта?

# 700
  • София/Испания
http://future-mail.org/-Напишете писмо до себе си.

# 701
Благодаря ви ужасно много  Hug

# 702

Габриелче, да вземеш да махнеш това "ужасно" от речника си,че звучи направо ужасно ужасно. Simple Smile

# 703

Габриелче, да вземеш да махнеш това "ужасно" от речника си,че звучи направо ужасно ужасно. Simple Smile

Joy rotfImbo smile3533 хахахах да бе и аз се стреснах.

Verano.... кога кога е този панаир на книгите  Shocked newsm09 smile3529 много обичам книгите и аромата им..... newsm03 book

# 704
Tetida, обикновено е в началото на декември в НДК. Миналата година се оказах в София точно в деня на откриването (3 или 4 декември), а за тази не знам още датите, но в сайта на "Дамян Яков" пише, че ще е от 7 до 12 декември. Преди да отидеш, обаче, си сложи някакъв личен лимит, че там просто е безобразно изкусително.  Crazy Всяко издателство си има щанд и навсякъде има малки и големи отстъпки - от 10, 20, 30 % до 50%, книги по лев, два, пет ... Ужасно е направо!!! Laughing
Когато ми е много зле и се чувствам срината или когато губя смисъла (от време на време ми се случва), потъвам в страниците на любими книги и се съвземам. Имам си и други начини, но това е един от любимите ми.
Blanka, ако имаш възможност, иди утре на представянето. Тъкмо би могла да си побеседваш с авторката за това, което те смущава в нейните виждания. Аз поне ще чакам с нетърпение да споделиш впечатления.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт