Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 80 941
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
От съседка съм чувала, че не е на хубаво, ако убиеш прилеп, иначе носели късмет.Суеверия разни, ако тръгнем да вярваме на всички ...Разрешавам си да вярвам само на хубавите такива.

# 91
А , не , ние не сме го убили, защото аз спях  Joy. Хубаво било да излезе сам. Приятелят ми го оставил да си излезе....но той има опит, понеже Joyе работи в гражданска защита и редовно ги викат на 112 ужасени хорица да им ловят подобни неканени нашественици. и понеже това се случва ежедневно, ако беше вярно някакво негативно поверие требеше след всеки прилеп и за други неща да ги викат....аз дори не бих си позволила да ги споменавам.....

# 92
Прекрасна тема.  bouquet Доста време ми отне докато ви изчета от самото начало до тук.
Ще си позволя само да предложа една книга,  която мен лично много ме впечатли, освен разбира се това което е споменавано дотук.  Живот без граници   от д-р Робърт Стоун.
 Heart Eyes

# 93
  • Пловдив
 ooooh! Леле alinnna, извинявай не съм искала да плаша никой , само споделях личен опит с такива пришълци - 'моя' прилеп се появи посред бял ден и не е влизал в къщи, само кацна на вратата на верандата , аз както казах го приех като вест и покана от починалия вече човек за който ни уведомиха по късно. Нищо друго лошо не се е случило.
Просто исках да кажа , че е възможно някой от другия свят да иска да ти каже нещо, а не че нещо лошо ще се случи  Naughty
Извинявай ако съм те уплашила с нещо   bouquet

# 94
Момичета, кога е най-подходящото време за писане на желания? Четох в един сайт, че следващото новолуние е на 5 септември.....предните желания почти ми се сбъднаха всички Simple Smile Успех на всички в писането/сбъдването на желания ! Simple Smile Heart Eyes

# 95
  • Пловдив
Момичета, кога е най-подходящото време за писане на желания? Четох в един сайт, че следващото новолуние е на 5 септември.....предните желания почти ми се сбъднаха всички Simple Smile Успех на всички в писането/сбъдването на желания ! Simple Smile Heart Eyes
Четвъртък 5 .09 след 14.36часа
Скоро гледах календара Луната си е в курс така че смело може да се пише
Луната е в Дева

Какво да си пожелаем при Новолуние в Дева http://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B … B5%D0%B2%D0%B0-2/

# 96
  • София
daysy, ако усещаш, нещо ти подсказва, че  сега трябва да пишеш желания, няма лошо - пиши!  Grinning Макар че Луната вече започва да намалява. Но най-добре е на Новолуние!
Аз съм писала желания и на първа четвърт, и на пълнолуние. При мен важи правилото: имам желание и изпитвам необходимост да го направя - пиша! Знам, че и други момичета го правят. И пак има резултати!
 MAMA GALQ, много благодаря за линка.   bouquet

# 97
  • София
Аз пилета бих приела като добър знак, с вестители ги свързвам. С прилепите също нямам проблем, преди години няколко пъти са влизали вкъщи нощем, явно живеят по некви изоставени тавани наоколо, нищо лошо не се е случило покрай тези истории (свързани с бягство от стаята с чаршаф на главата първо, а после се "сприятелихме").

Клемче, радвам се, че си тук  Hug Четох някъде за вашата диагноза, покрай това, което написа тогава, че трудно се поставя и за случаи, когато с години си живеят с нея, а после се оказва, че не е вярна. Сега като виждам това за 85-те процента си мисля същото   bouquet

wild flower, забавлявам се с щуротиите ти Simple Smile Що му пращаш такива лоши енергии на човека, лекувай си ревността, не него  Mr. Green

Някой чел ли е Малкълм Гладуел? Купих Изключителните, но още не съм го почнала.

Нещо ме фаща кризата на средната възраст и поради излишък от време тия дни съм си подготвила цялостен план за промяна на живота  hahaha Стартира от 1 септември, ще докладвам  Sunglasses Апропо, май съм в т.нар. сатурнова дупка, тя колко време преди РД почваше?  newsm78 Преди време ви разказвах за моята теория за циклите, не помня тогава споменах ли, но от години съм си решила, че при мен промените стават с РД, не на Нова година (нали всички тогава почват с новото и обещанията). Та такъв ми е периодът сега. Т.е. Нова година за мен е през септември  Crazy

# 98
  • София
phil, за Сатурновата дупка, едни казват, че започва 40 дни преди рождения ден и 10 дни след него излизаш. Други пък смятат, че започва 50 дни преди РД и излизаш 15-20 дни след това от нея. Зависело и от кармата на човека. Simple Smile

# 99

Някой чел ли е Малкълм Гладуел? Купих Изключителните, но още не съм го почнала.

На мен тази книга много ми хареса. Това е своеобразно изследване на хора, които са много успели в своята област и по- точно на причините за този успех. Оказва се, че Бил Гейтс или Моцарт, например, са се занимавали средно по 100  000 часа повече от средностатистическия човек в областта, в която са успели. Значи не трябва само да имаш дадености, но и да ги развиеш. Авторът е журналист и стилът му е много приятен. Препоръчвам ти, ако харесаш тази книга да потърсиш "Повратната точка" от същия автор. Има много интересни идеи и книгите му са микс от психология и социология.  Simple Smile

# 100
  • Пловдив
изгледах снощи Живота на Пи - наистина много хубав филм
Тук прочетох за него и Благодаря   bouquet

и нещо за събуждане
“За да можем да управляваме живота си и да правим нещо с трайна стойност, рано или късно трябва да се научим да вярваме в силата, която е в самите нас, и да я използваме.”
/Бенджамин Жоф/

# 101
Момичета, какво правите с листите формат А4, след като си напишете за какво са ви потребни пари?  newsm78

# 102
Здравейте, доста сте изписали, докато ме нямаше. Аз се завърнах от любимото си моренце снощи, за съжаление. Сега ще ми трябва доста време да се климатизирам, а другата седмица и отпуската ми свършва... а бе изобщо...., но прекарах най-страхотните 13 дена  Simple Smile, беше просто невероятно  Hug

# 103
  • София
Phil, права си, себе си трябва да лекувам, започвам да работя по въпроса.
А относно сатурновата дупка и аз съм в такава и моят рожден ден е през септември.  Grinning
Ще празнуваме заедно  Heart Eyes.

# 104
Здравейте на всички.
Искам да ви поздравя за хубавата и полезна тема и да ви споделя нещо. Както казват хората няма нищо случайно в този живот.
Преди месец и нещо ходихме със сина ми на терапия за заекването му, но тъй като нямахме възможност да я проведем до край накрая терапевтката ми препоръча някои неща как да продължаваме да се борим с този проблем в къщи. Едно от нещата беше да си взема книгата "Подсъзнанието може всичко за деца". За съжаление не успях да я намеря по нашите книжарници /взех си само "Подсъзнанието може всичко"/ и трябваше да пътуваме. Сега изобщо нямам възможност да си я намеря. Както и да е. Приех този факт философски  Wink и се отказах да се ядосвам. Обаче преди 2-3 дни започнах да се чувствам малко депресирана. Ваканцията свършва, започвам работа, децата започват училище, дойдоха ми на ум още хиляди неща, които не харесвам в момента и тъй като имам добър опит с позитивното мислене започнах да се ровя из нета за позитивни утвърждения и начини, които ще ми помогнат да се измъкна от тази депресия или емоционална дупка. И от клон на клон, или в случая от сайт на сайт попаднах при вас  Grinning. Което ме навява на мисълта, че трябва все пак да си намеря по някакъв начин книжката "Подсъзнанието може всичко за деца".
Затова искам да ви помоля бихте ли ми казали дали я има някъде из нета да си я сваля или ако не цялата, то поне цитати от нея. Видях, че в линковете в началото я няма  Cry. Опитах да започна да препрочитам от първа тема, но ми се вижда мисия невъзможна  Crazy. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт