Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Лунният камък и къде мога да го намеря във Варна?
Какви са методите на Силва и какви са мненията за тях?
Какви са кодовете на подсъзнанието според Роман Фад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Лунният камък и къде мога да го намеря във Варна?
-
Какви са методите на Силва и какви са мненията за тях?
-
Какви са кодовете на подсъзнанието според Роман Фад?
-
Какви са символиката и тълкуванията на гъските, врабчетата и прилепите?
-
Какво означава, когато птица или прилеп влезе в стая или закрито помещение според руските форуми?
. Хубаво било да излезе сам. Приятелят ми го оставил да си излезе....но той има опит, понеже
Доста време ми отне докато ви изчета от самото начало до тук.
Леле alinnna, извинявай не съм искала да плаша никой , само споделях личен опит с такива пришълци - 'моя' прилеп се появи посред бял ден и не е влизал в къщи, само кацна на вратата на верандата , аз както казах го приех като вест и покана от починалия вече човек за който ни уведомиха по късно. Нищо друго лошо не се е случило.
Успех на всички в писането/сбъдването на желания !
Макар че Луната вече започва да намалява. Но най-добре е на Новолуние!
Четох някъде за вашата диагноза, покрай това, което написа тогава, че трудно се поставя и за случаи, когато с години си живеят с нея, а после се оказва, че не е вярна. Сега като виждам това за 85-те процента си мисля същото
Стартира от 1 септември, ще докладвам
Апропо, май съм в т.нар. сатурнова дупка, тя колко време преди РД почваше?
Преди време ви разказвах за моята теория за циклите, не помня тогава споменах ли, но от години съм си решила, че при мен промените стават с РД, не на Нова година (нали всички тогава почват с новото и обещанията). Та такъв ми е периодът сега. Т.е. Нова година за мен е през септември
и се отказах да се ядосвам. Обаче преди 2-3 дни започнах да се чувствам малко депресирана. Ваканцията свършва, започвам работа, децата започват училище, дойдоха ми на ум още хиляди неща, които не харесвам в момента и тъй като имам добър опит с позитивното мислене започнах да се ровя из нета за позитивни утвърждения и начини, които ще ми помогнат да се измъкна от тази депресия или емоционална дупка. И от клон на клон, или в случая от сайт на сайт попаднах при вас
. Опитах да започна да препрочитам от първа тема, но ми се вижда мисия невъзможна