Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 80 126
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Не мога да не благодаря на mijjjka, за хубавият пост. Много полезен и лесно приложим. Смятам да го пробвам.
На всички пожелавам много щастлив есенен ден Simple Smile
  smile3531  ppp  Hands Clap

# 571
Момичета дайте някаква техника за сваляне на килограми. От две години само нагоре вървя и не мога да ги задържа на една място. И странното е, че не ям много.  С нищо не съм си променила начина на хранене за да почна да качвам. И странното е, че килата само на корема и паласките ми се лепят. Вече няколко пъти ми се случва да ме питат дали съм бременна. Краката ми са много слаби. Спрях хляба напълно много рядко да си позволя 1 филийка и то за седмицата. Сладкото съм го ограничила /не мога да го спра, защото изпитвам неистов глад за сладко/. Всички ми казват да ям зеленчуци и плодове но като ям от тях не ме насищат и после съм си гладна за нещо друго. Не съм много 65кг. съм, но искам да спра да качвам. Има ли някаква техника да излъжа глада и да засиля метаболизма си. Че вече и физически се чувствам тромава.
П.П. Винаги съм била много слаба чак кльощава и винаги си бяха на едно ниво. Даже и след като родих още с излизането от родилното изглеждах кльощава и на 1-вия месец пак си бях на килограмите преди това.

# 572
Луната изпълнява желания Naughty

В първите часове на Новолуние
си намислете желание, кажете го на глас и то ще се сбъдне.Може да си пожелаете не едно а няколко желания.Изрежете от червен лист хартия три еднакви триъгълника.Със зелена химикалка напишете на тях трите желания(на всеки триъгълник по едно желание).Може да напишете и едно желание на един триъгълник.При формулиране на желанията не използвайте частицата „не”.
На Новолуние вземете в ръка триъгълниците, отидете с тях до отворения прозорец и поглеждайки към небето, силно и ясно прочетете своите желания.След това кажете: „Така да бъде!”.Затворете прозореца и сложете триъгълниците в южната част на вашия дом.Когато желанията се изпълнят, изгорете хартията и благодарете на Луната.

Ако вашата мечта е да подобрите финансовото си състояние, при Новолуние, кажете над четна купюра( например 2 лева, 10 лева, 20 лева) три пъти:
„Както калта е много в блатото, рибата във водата, така и много богатство за мен  на Луната да расте и нараства, а на мен рабиня Божия(име) богатство дай.Амин.Амин.Амин.”
(Моля, за още по-точен превод.Благодаря!)
«Как много грязи в болоте рыбы в воде, так и много богатства мне Месяц расти нарастай, а мне, рабе Божьей (имя) богатства дай. Аминь. Аминь. Аминь»
Поставете банкнотата на пода в един от ъглите на стаята в продължение на 7 дни, след което я похарчете.

В  първите дни на пълнолуние,
в продължение на 3 дни през нощта запалвайте в къщи зелена свещ(с кибритена клечка).
В момента на запалване на свещта три пъти на глас кажете своето желание.

На намаляваща луна,
 може да си намислете желание за избавяне от нещо.Като пример – проблем със здраве, проблеми на работното място и т.н.
Кажете три пъти своето желание на глас, запалвайки всяка вечер синя свещ.

# 573
  • Бургас
Момичета дайте някаква техника за сваляне на килограми. От две години само нагоре вървя и не мога да ги задържа на една място. И странното е, че не ям много.  С нищо не съм си променила начина на хранене за да почна да качвам. И странното е, че килата само на корема и паласките ми се лепят. Вече няколко пъти ми се случва да ме питат дали съм бременна. Краката ми са много слаби. Спрях хляба напълно много рядко да си позволя 1 филийка и то за седмицата. Сладкото съм го ограничила /не мога да го спра, защото изпитвам неистов глад за сладко/. Всички ми казват да ям зеленчуци и плодове но като ям от тях не ме насищат и после съм си гладна за нещо друго. Не съм много 65кг. съм, но искам да спра да качвам. Има ли някаква техника да излъжа глада и да засиля метаболизма си. Че вече и физически се чувствам тромава.
П.П. Винаги съм била много слаба чак кльощава и винаги си бяха на едно ниво. Даже и след като родих още с излизането от родилното изглеждах кльощава и на 1-вия месец пак си бях на килограмите преди това.
ВМ-НВХ

# 574
Искам да споделя с вас една страхотна книга, която мисля, че е точно за тази тема. Казва се проницателят и мен лично, много ме грабна Simple Smile

http://booksbg.org/downloads/hudojestvena/contemporary/Pronicatelyat.pdf

Ето и цитат от прекрасната книга:

- Един човешки живот, изпълнен с възможности и подкрепа, сам открива още и още
възможности и получава още и още подкрепа. В крайна сметка, успехът в един такъв живот е
неминуем.
Лицето ми се огря от надежда и разбиране. Джоунс видя това и вдигна пръст:
— Все пак трябва да те предупредя за едно. Обратният вариант на този принцип също е
верен. Когато човек е изпълнен с негативизъм, вечно се оплаква и е несъгласен с всичко, другите
хора странят от него. Тогава този човек получава по-малко възможности и подкрепа, защото  
никой не желае да общува с него. А всички знаем какво се случва в живота без никакви
възможности и подкрепа...

Приятно четене Simple Smile Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 23:53 от *Tetida*

# 575
  • Пловдив
*Tetida*

bouquet Heart Eyes

Прочетох я на един дъх и нямам думи просто

# 576
Тетида, два пъти чета тази книга и двата пъти се заливам от плач. Явно не мога да схвана посланието и наместо да ми даде криле, ме натъжава.... Sad

# 577
  • Пловдив
Тетида, два пъти чета тази книга и двата пъти се заливам от плач. Явно не мога да схвана посланието и наместо да ми даде криле, ме натъжава.... Sad

Ооо аз мисля че с това с Емоциите е нормално и на мен ми се появиха сълзи четейки я.
Не знам дали трябва да ни даде криле или просто нов поглед , нова отправна точка на проблем , ситуация , събитие на което сме за циклили...
или поне Сили да потърсим Нова Гледна Точка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
Момичета дайте някаква техника за сваляне на килограми. От две години само нагоре вървя и не мога да ги задържа на една място. И странното е, че не ям много. С нищо не съм си променила начина на хранене за да почна да качвам.

ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА МИСЛИ, ПОВЕДЕНИЕ И НАВИЦИ. ПРОМЯНА НА ФИЗИОЛОГИЧЕН ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕН НАВИК. ТЕМПОРАЛНО ПОТУПВАНЕ

Темпоралното потупване е древна техника, наскоро преоткрита наново. Най-напред е използвана на Изток като болкоуспокояващо средство, но се оказва много ефективна за разрушаване на стари привички и едновременно създаване на нови.
Потупването по протежение на темпоралната кост - като се започне от слепоочията и в кръг се стигне до задната част на ухото прави мозъка по-възприемчив и временно потиска другите сензорни импулси. Също така успокоява тройния енергетизатор, защото потупването става в посока, обратна на естествения му поток, а всъщност тройният енергетизатор най-решително управлява навиците на тялото. Успокоявайки онази част от нервната система, която се бори да запази старите навици, вие много по-лесно можете да формирате нов навик.

През 70-те години основателят на приложната кинезиология Джордж Гудхарт открил, че потупването по черепната линия между темпоралната и спеноидалната кост временно премахва механизмите, които пропускат сензорните импулси. Ако прилагате автосугестия или утвърждавате на глас нещо, докато потупвате, мозъкът ви ще е изключително податлив. Потупването по темпоралната кост също така улавя разликите между лявото и дясното полукълбо на мозъчната кора. Понеже при повечето хора в лявото полукълбо е закодирана критичност и скептицизъм, отрицателно формулираните твърдения са по-тясно свързани с начина, по който то функционира, и е по-вероятно то да ги приеме. За такива твърдения потупваме лявата страна главата. По подобен начин, тъй като дясното полукълбо възприема положителна информация, за позитивно формулирание твърдения потупваме дясната страна.
...
Част от очарованието на този метод е, че като излагате намеренията си в рамките на две кратки изречения, понякога достигате до дълбоката същност на една сложна и учудваща връзка между тяло, ум и душа...

Повече информация - Виж ЕНЕРГИЙНА МЕДИЦИНА ПО ДОНА ИДЪН

# 579
Страхотно,  newsm44 smile3501радвам се, че толкова много хора са я чели тази вълшебна книга аз сега съм до средата. За мен това е книга, която трябва да се прочете няколко пъти, за да вникнеш в нея. Много е поучителна:)
 Hug Hug чудя се и за другите книги на този автор дали са така въздействащи.
Мисля, че тази книга е точно за нашата тема ......
Лека вечер мили Феички.

# 580
Здравейте, искам да ви попитам чували ли сте за книга с името "Абсолютна свобода". Автор е млада българка с псевдоним Мони, но не зная как е подписана самата книга. Попаднах на статия за нея в октомврийския брой на списание Осем и привлече вниманието ми. Интернет не знае нищо за Мони или книгата й, а от статията не се разбира какво е името на жената.

# 581
  • Варна
*Tetida*,чудесен избор.  bouquet
"Проницателят" е първата книга ,която прочетох от Анди Андрюс.
Препоръчвам  също и"Съкровищата на пътешественика" ,  "Съюзници" . Харесвам стилът му на писане,увлекателен и завладяващ. Смятам,че всеки би намерил нещо за себе си,над което да се замисли.
Слънчева и успешна   седмица! Hug

# 582
PyK Благодаря за съвета. Наистина мисля да рочета и другите му книги.

Аз аз бях писала преди това за едно мое желание, което много искам да ми се сбъдне. Phil ми даде съвет,че то може да не се сбъдва, поради блокиривки на посъзнателно ниво или страхове. И така аз след дълъг анализ открих причината. Да тя наистина е в мен. Блокировките и страховете са с това, че ако се сбъдне моето желание, няма да ми стигат парите. Да, .... пиша желания и се стремя да изкарвам повече пари. Не съм мързелива и съм от хората, които винаги търсят възможности. Не стоя и да чакам някой да ми предложи работа. Наистина искам да си намеря по- добре платена работа.
Сега искам помощ от по опитните да ми дадът съвет и ако може някакви ритуали за изчистване на тези страхове Simple Smile
Лек ден мили мои феи  Hug babydust7

# 583
Е това не го очаквах,а трябваше.Хора на които си помагал да говорят срещу тебе.Аз го усетих подсъзнателно и се отдръпнах от два три дни.Моя много добра приятелка го е чула,но не искаше да ми го каже.Накрая обаче го сподели.Човек който тотално прекалява с алкохола,майка на три деца разправяла навсякъде,че аз прекалявам с бирата и щяла да каже на мъжа ми.Аз имам детенце под три годинки и момче на 9 и полвина и той си е в къщи полвината ден,като чу част от разговора побесня.Казах му да не се ядосва и,че по някой път се получава така,мисля,че това ще е добър урок за него,че истинското приятелство се гради с години,а не с някалка месеца в които ви е било приятно да сте заедно.Кофти ми е в момента,но е по добре така,защото трудно приемам човек за мой приятел,е нея все още не я смятах за такава,но беше на път да стане.Тук моята предпазливост и шестото ми чувство не ме подведоха.

# 584
Здравейте, искам да ви попитам чували ли сте за книга с името "Абсолютна свобода". Автор е млада българка с псевдоним Мони, но не зная как е подписана самата книга. Попаднах на статия за нея в октомврийския брой на списание Осем и привлече вниманието ми. Интернет не знае нищо за Мони или книгата й, а от статията не се разбира какво е името на жената.
Да не би да е това:
http://2013.justbe.bg/portfolio/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/
Май трябва да се извиниш на чичко Google.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт