Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 222

• 32 162
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Празнично затишие. Хайде едно хубаво колажче.
"Когато сърцата на любимите се смеят."

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 17:52 от mariana51

# 691

Отново с фенове,макар и отрязани

# 692

И нашата болка - Мустафа Булут ...

# 693

Много е непокорна тази коса.Иска непрекъснато внимание

# 694
  • Пловдив

В туитъра на 13 август са написали, че някакъв депутат е на почивка на острова след рамазана. Вероятно заради това са поотложили снимките.

# 695

Яяяяяяя....

# 696
Цитат
В туитъра на 13 август са написали, че някакъв депутат е на почивка на острова след рамазана. Вероятно заради това са поотложили снимките.

Мислех, че съм свикнала на всякакви оправдания, породени от липса на достоверна информация, но това съобщение успя да ме озадачи. На кой му хрумна, че почивката на един човек, пък бил той и депутат, ще промени графика на снимките на филм?! Доколкото знам, графикът се подготвя щателно и всяко забавяне струва пари. Имам повече уважение към професионализма на екипа и затова всички тия предположения ми се струват смешни.

Като си говорим за предположения, какво стана с интервюто на Лиана Даду?

Дейзи, къде изчезна? Надявам се да си прекарваш чудесно. Честит имен ден!  Hug Hug Hug

# 697
  • Пловдив
Цитат

Мислех, че съм свикнала на всякакви оправдания, породени от липса на достоверна информация, но това съобщение успя да ме озадачи. На кой му хрумна, че почивката на един човек, пък бил той и депутат, ще промени графика на снимките на филм?! Доколкото знам, графикът се подготвя щателно и всяко забавяне струва пари. Имам повече уважение към професионализма на екипа и затова всички тия предположения ми се струват смешни.

Като си говорим за предположения, какво стана с интервюто на Лиана Даду?

Дейзи, къде изчезна? Надявам се да си прекарваш чудесно. Честит имен ден!  Hug Hug Hug

На мен - това са мои разсъждения.

# 698
  • Пловдив

И едно колажче от мен.

# 699

Още една красота.Любувайте и се.

# 700
  • Пловдив

Милка, хайде да се полюбуваме и на тая красота.

# 701

За момчето ни няма почивка

# 702
# 703
Момичета влизам за малко.Успях да ви изчета на пресекулки,но все пак успях.Благодаря на всички вас,които се гризите тази тема да е толкова прекрасна.Няма да ви изброявам-вие се знаете.Благодаря от сърце,че ви има и че сте толкова всеотдайни към нашето обичано момче.Продължавайте в същия дух да пълните темичката ни с красоти.И сега на финала на днешния ден искам да поздравя Мариана и Маричка с днешния празник.Да сте ни живи и здрави.Поздравявам и всички останали дами,които днес имат празник.
Скрит текст:
Марианка честит празник.
Скрит текст:
Маричка и за теб,мила.Честит празник.
      love001

# 704
Един хубав колаж и от мен.      

Общи условия

Активация на акаунт