Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 222

• 32 165
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Поздрав от Енгин в съботния ден. Елинор е сложила тази новина от фейса на Engin Akyurek Universal Fans Club - публикувана е преди 6 часа.

"Енгин Акюрек ме гледаше в очите 2 минути, вярно е" - Бурчин Тараш казва, че го е видяла близо до кафене "Марко паша", в Анкара преди 4 часа.
.................
Енгин си е при семейството в Анкара, както и предполагахме. Успешен и усмихнат ден на всички.

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 12:58 от mariana51

# 76
  • Бургас
Добро утро ! Hug
Честит нов дом  Heart EyesМарианка,благодаря за новата тема и за всички новини ,които слагаш ,за да сме винаги добре информирани newsm51
Днес още спите ,събота е ,а аз не съм лягала и затова съм наредила закуската някъде около Босфора. Heart Eyes
Скрит текст:
А който иска може и така да хапне
Скрит текст:
Елинор   bouquet.Тази фенка как е познала ,че 2 минути я гледал !Милата ,тя направо е загубила ума и дума.Сещам се за Стефан Данаилов и филма ,,Дами канят''.Дали не и е казал:Ти знаеш ли ,че имаш страшни очи?Толкова гледане в очите  Joy Joy Joy

Хубава събота ви пожелавам!
И се връщам в старата тема да ви прочета от снощи Grinning

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 08:28 от haqsko

# 77
  • Бургас

Мустафа изплаши момичето май  Joy Joy Joy Joy

# 78

Страхотен клип!

# 79
# 80

Привет момичета !

Благодаря на Елинор за сложената новина -

Представям си момичето - как ли е гледало ?! щом нея са я "гледали" цели две минути - "загубила е ума и дума" както се казва.

Важното е друго - момчето си е при семейството  и си прекарва по-всяка вероятност добре празника.

Да празнува бързичко,че .... работа го чака ...

Хаяско - благодарим мила за пожеланията, за закуската и най-вече за мястото което си избрала - страхотен изглед ! Почини си  добре, при все, че знам как се "почива" - особено в събота и неделя / ако и домочадието  "активно" ти помага /.

Момичета - пожелавам на всички усмихнат ден !

Аз отивам на съботна "среща" с Карайълан, Низипли и компания ....

# 81
 waveyДобро утро.Пожелавам приятни почивни дни.smile3525
Енгин - при близките си по празниците - много хубаво.
И аз се чудя на тази фенка - как ги е изчислила тези две минути Joy. Но нека - колкото са - те са си нейни. PeaceПредставям си вълнението й.  Heart Eyes

# 82
# 83

Добро утро,момичета.С това лъчезарно излъчване на Керим ви пожелавам хубав съботен ден.Малко работа и повече релакс.

# 84
Добро утро, момичета! Пожелавам ви всичките радости, които човек може да си причини в събота!     love001  love001  love001

Хайде стягайте багажа..... Пращам ви шофьор.

Ето тази песен ще ви пее докато пътувате.

# 85
  • Бургас

Фантазия Crazyпращам тутакси адреса си да ме вземе  шофьора newsm03

# 86
Хаяско, гледай когато те погледне с този поглед да не загубиш и ти ума и дума, а бързичко да го попиташ какви са бъдещите му творчески планове. Това е любим въпрос на всички творци. Joy Joy Joy
Но ако ме послушаш, по-добре веднага му лепни една целувчица и бягай.

# 87
  • Пловдив

Тази снимка в спойлер бе сложена от Евридика. Сниман е паркинга.

Снимка отвън "Марко паша".

Линк към рекламната страница на заведението. Разузнаването е направено от рускините:
http://www.marcopascha.com/hakkimizda.aspx

# 88
  • Бургас

Фантазия ,то там е проблема  WinkКак да го стигна ,да му лепна целувчица ooooh! .Много ни е снажно момчето,да е живо и здраво.Аз съм джобен формат Joy Joy

# 89

Hug Здравейте в съботния ден!  Hug

При вас е уютно и приятно  bouquet, а в реала задушно и горещо.   grinning039

Аз вече съм се затъжила за дъжда и атрибута към него...   umbrella

Общи условия

Активация на акаунт