Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 49 125
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Момичета не издържам вече!Тамън оправихме биопсията и щастлива и доволна вчера втори ден отивам за стимулация,да ама не .Нова двайсе ,високо ФСХ-23.За първи път ми се случва ще се побъркам Cryсега ще пия Трисеквенс и другият месец ще ходя пак,но ако  пак е високо край,заповедта ми изтича.Не знам какво да прая,мисля,мисля,мисля................спирам цигарите то е ясно но какво друго на направя та да си помогна Cry

# 376
  • София
songi, много неприятна изненада #2gunfire а заповедта не може ли да се удължи?

# 377
Нямам представа дали може,не ми го предложиха като вариант.Казаха ми да отида един ден преди да изтече и това е.Успокоявам се с това,че не биха допуснали опита ми да изгори.Вярвам,че ще направят всичко възможно.Не знам,не знам,не знам какво да мисля................

# 378
  • София
songi, провери как стои въпроса с удължаване на срока за заповедта, аз имах удължаване на срока(контактувах с една госпожа направо от фонда) но при мен случая беше по различен от твоя. Дано нещата се оправят бързо и бъди спокойна - това е най - важно.  Praynig

# 379
Не знам как да постъпя Sad.Д-р Шефкетова не каза нищо за удължаване,при д-р Стаменов свободни часове няма записала съм се за 16.09 и въобще ................не знам .Аз ли трябва да си поискам удължение,на кого да се обадя или лекарите преценяват?Откачам!

# 380
Питай в темата за ФАР. Там момичетата може да са по-наясно дали е уместно да звъннеш директно във ФАР.

# 381
Дали пък да не звънна на док.да питам????

# 382
  • Sofia
Songi, и аз съм си удължавала заповед. При Силвия отидох директно и тя ми подготви каквото беше необходимо. После занесох документите във ФАР.

Да уточня, че съм я удължавала, когато срокът беше 6 месеца.

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 16:56 от max17

# 383
songi ,преди когато заповедите бяха със срок на валидност 6 месеца,можеше да се удължи срока по мед.причини.Откакто обаче  е с 1- годишен срок не съм запозната как стоят нещата.Обади се във фонда в понеделник,или говори със Силвия...това са хората ,които знаят най добре.Лично аз не виждам причина да не може да се направи удължаване,когато е на лице мед.показател....но, в същото време мисля ,че те не случайно направиха тази промяна от 6  м. на 1 год.
Дано се намери решение на казуса ти Praynig Praynig,и успех Hug

# 384
Момичетата  по фонда , които  са доплащали  за инвитро през 2013 г.да споделят:
1. Каква сума са доплащали?
2.Кога са плащали (по време на процедурата или след това)? На веднъж ли плащат или на части?
3. Имат ли яснота,за какво точно доплащат?  newsm78

# 385
Благодаря ви момичета Simple Smile!Аз малко се поуспокоих.Като помислих трезво няма защо да се притеснявам толкова,док.знае кога ми изтича заповедта и какво се случва не вярвам да позволи туко така да ми замине опита.Затова ще си чакам чинно и каквото стане,аз вярвам на нашите лекари защо се притеснявам newsm78 да вземе още повече да ми скочи ФСХто Grinning

# 386
  • София
Момичета, имам следният въпрос - на 19.08 ми беше лапаро и хистероскопията говорих с д-р Стаменов обясни ми как е минало всичко, дотук добре. Мажа ми отива да вземе болничният в четвъртък и на рецепцията го информират че ще трябва след 15 дни да отидем да си вземем епикризата защото се чака хистологията. Въпросът ми е на всяка от нас ли се прави хистология, защото д-р Стаменов нищо такова не ми спомена.  newsm78

# 387
  • София
Момичета, имам следният въпрос - на 19.08 ми беше лапаро и хистероскопията говорих с д-р Стаменов обясни ми как е минало всичко, дотук добре. Мажа ми отива да вземе болничният в четвъртък и на рецепцията го информират че ще трябва след 15 дни да отидем да си вземем епикризата защото се чака хистологията. Въпросът ми е на всяка от нас ли се прави хистология, защото д-р Стаменов нищо такова не ми спомена.  newsm78

Точно така,при каквато и да е операция щом махат,изрязват нещо му се прави хистологично изследване и след това резултата се вписва в епикризата.

# 388
  • София
Охо Джулка,много хубава лентичка виждам.Честити две бонбончета Hug

# 389
Здравейте,

може ли тромбофиля да попречи на самото забременяване, имплантиране? Или това е проблем само за износването? Чудя ше дали да пускам изследваня.......Док каза, че нямал против, ако искам да пусна !

Общи условия

Активация на акаунт