Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Интересува ме цената на хистероскопията, ако някоя от вас скоро е правила в клиниката , ще помоля да пише! Hug

# 511
  • София
Идвам с добрите новини-имаме си силно тупкащо сърчице newsm44!Няма друго подобно преживяваме,пожелавам го на всички Hug Hug HugВикнахме и таткото да гледа hahahaнаправо бяхме като по филмите.Перси каза,когато имам зацапване да пия Но шпа,включи ми Неупоген през ден,Фраксито през ден и Медрола през ден,всичко друго си е по старата схема.Никакви разходки и много пазене,другата седмица ме иска пак на преглед.Ами щастлива съм  
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Хубаво да го изсмучете и да напълните коремчетата с бременелски вирусчета Hug Hug Hug

# 512
Е Джул усмихна ме яко  Mr. Green Много, много се радвам за теб  Hug Hug Hug Hug
Дано всичко е наред, доколкото разбрах е едно?

# 513
  • София
Да,едничко е,ама нищо Mr. Green

# 514
 newsm44
За какво  е този неупоген?

# 515
Джул, много се радвам, мила Hug Как няма да си щастлива Hug

# 516
Браво, Джули, приятна почивка ти желая  Hug

# 517
Jul_J, прекрасна новина, многоооо лека и безпроблемна до края  Hug

Дано има повече такива новини и по-малко лоши.
Горе главата на неуспелите момичета и следващия път без проблем  Praynig

# 518
Идвам с добрите новини-имаме си силно тупкащо сърчице newsm44!Няма друго подобно преживяваме,пожелавам го на всички Hug Hug HugВикнахме и таткото да гледа hahahaнаправо бяхме като по филмите.Перси каза,когато имам зацапване да пия Но шпа,включи ми Неупоген през ден,Фраксито през ден и Медрола през ден,всичко друго си е по старата схема.Никакви разходки и много пазене,другата седмица ме иска пак на преглед.Ами щастлива съм  
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Хубаво да го изсмучете и да напълните коремчетата с бременелски вирусчета Hug Hug Hug

Колко е хубаво да четем такива новини !

# 519
Дано прехвана от теб, Джул  Wink. Много се радвам  Hug Hug Hug

# 520
Браво,Джул..мн се радвам за теб Hug Hug Hug

Аз утре трябваше да стартирам по дълъг протокол,но съдбата е решила друго Cry.Ще отида за да кажа на Перси ,че за сега стопираме нещата и да се разберем горе-долу кога ще се видим пак.

# 521
  • София
newsm44
За какво  е този неупоген?

Мисля,че има връзка със спонтанните аборти,които правя,но не съм много сигурна.Каза много да се пазя и никакви разходки до второ нареждане.Освен това ми предложи да ме прехвърли при нея за ЖК,

# 522
Е не, ся ако и ЖК е при тях, лудницата ще е пълна!!!!

# 523
Перси гледа до 10-12 седмица, после поемат Михова и Сигридов.

Джули, честито.

# 524
  • София
Перси гледа до 10-12 седмица, после поемат Михова и Сигридов.

Джули, честито.
вече гледат и повечето лекари от родилното  Crazy
събрали са за една сума цялата жк почти.

Общи условия

Активация на акаунт