Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • гр. София
Браво Бъти! Кога си на преглед?

# 556
  • Варна
Най-накрая успях да си запиша час.
Според базата данни на 1-ви април тази година са ми правили пункция, а аз няма такива спомени  Laughing
Чак се замислих дали не ми се губи някой-друг месец.

Ти се майтапиш, но внимавай да не е някакво объркване с друг пациент. Защото там има още две момичета с моите три имена...  Shocked Всеки път ме питат и за ЕГН-то, за да не стане объркване. То аз взех и сама да си го казвам, де.... От страх да не стане грешка.
П.С. Иначе ми е много любопитно  да се запозная с тройните си адашки, които  като мен се борят за бебе. Ако има Калини тук, да ми пишат на лични да сравним презиме и фамилия!  Grinning

# 557
Шоки, на 5.10 съм на преглед.

О, да обясних й, кога ми е била реалната пункция, и ЕГН-сверявахме, и проверихме историята на посещенията ми и всичко съвпадаше освен това през април, което вече си мисля, че е някаква първоаприлска шега. И тя се учуди защо тогава е вписано и реши, че може просто да съм си запазила час, но пък аз лично да си запазя час за пункция и да не отида...съвсем глупаво звучи. Както февруари съм отишла след абразио, изведнъж през април на пункция. Нещо са объркали явно.

# 558
  • Живее на Луната
 Бути, ще се готвиш за опит ли?

# 559
Да, Бела  Simple Smile
Очаквам горе-долу по това време да излезе и заповедта.

# 560
  • Живее на Луната
Да, Бела  Simple Smile
Хмм, и аз тогава някъде се глася.  Mr. Green

# 561
Дали има шанс да открия утре в клиниката Силвия?  newsm78 От 2 дни звъня по телефона - свободен сигнал само.

# 562
Дали има шанс да открия утре в клиниката Силвия?  newsm78 От 2 дни звъня по телефона - свободен сигнал само.
мисля, че имаш..и днес беше там постояно ходеше напред назад...имаше мн хора и явно и тя е доста заета и няма време за тел.

# 563
Моме утре в колко си в клиниката? Ние в 13.30, дали да се оглеждам за теб  Wink

# 564
Оглеждай се - аз съм предиобед, но след това вероятно ще пускам хормони, ще ги чакам и т.н. - нали знаеш Simple Smile

# 565
мисля, че имаш..и днес беше там постояно ходеше напред назад...имаше мн хора и явно и тя е доста заета и няма време за тел.
Да, ходеше напред-назад, но съвсем не обръщаше внимание на хората и категорично не си вдигаше телефона дори и на момичетата от регистратурата. Май е време да й се назначи помощник, защото вероятно работата й е страшно много, но пък и великото чакане, за да се срещнеш с нея е просто недопустимо...

# 566
Да, Бела  Simple Smile
Хмм, и аз тогава някъде се глася.  Mr. Green
Значи може да се засечем  Simple Smile

# 567
Здравейте момичета!Аз съм на стимулация с клостил.Днес ми е десети ден от МЦ и имам 5 фуликула в ляво.Може ли да разчетете изледванията ми-LH-7.33     Estradiol-522.0.Д-р Стаменов не е коментирал нищо,та за това съм се спекла EmbarassedПункцията ми е в понеделник.Успех на всички

# 568
бг-надежда за хормоните незнам, но....ти пожелавам успех Hug
Аз на 11.09. съм на консултация след неуспешния опит и ще се опитам да намеря Силвия преди това, за да си подам отново документите. Дано да я открия  Laughing

# 569
Въпросче,преди да стартирате опит,звъняли ли сте на док да се разберете кога да отидете или направо си записвате час за коментар?Бях в друга клиника и там нямаше проблем да се уточним по тела ,но сега не съм наясно и ми е неудобно да звъня. Hug
И кога преди опита се пуска контролата на НК клетките?

Общи условия

Активация на акаунт