Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 933
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Аз със първия повей на вятъра взех, че се разболях и разсополивих.
Взех си едни комбинирани витамини, в които има фолиева киселина. Сега не знам дали да спирам друга фолиева, която пия, да не взема прекалено да се подсиля, макар че аз пия мета-фолиева иначе  Rolling Eyes

# 571
 buttinsky, пожелавам ти скорошно оздравяване.
Някой по-нагоре беше питал за актуална цена за спермограма - на моя приятел му взеха 150 лв. преди няколко дни за 'най-скъпата спермограма', не знам какво точно значи това.   newsm78:

Искам вашето мнение, момичета, тъй като реших да си пусна преди ЦС, освен микробиология и други изследвания както са в наредба 28 за дейността на Фонда - микробиологично изследване на влагалищен/цервикален секрет (вкл. при нужда за Mycoplasma, Ureaplasma spp. и L-форми); както и за хламидии. А какви са тези L форми ? Реших да го направя, за да съм спокойна за ЦС, прекалено ли е според вас?

Чудя се и кога е подходящо да пусна изследванията за ЦС - преди менструалния цикъл, след който ще я правя или да изчакам да приключи кървенето и да ги направя на първия чист ден? Иска ми се да ги пусна сега, преди МЦ, защото, ако има някакво възпаление ще мога да успея да го излекувам преди цветната снимка, както и по време на цикъла, когато ще съм сигурна, че не съм бременна.

# 572
 L-формите не са болестотворни,но при нарушено хранене,диабет и др. могат да причинят болест. Качествено изследване за това може би може да се направи само в НИЗПБ.
Микробиология се прави след 7 чист ден.

# 573
Успях днес да се срещна със Силвия, откакто ин-витро е към ЗК, не можело така да разместваме опитите (имам неуспешен опит този месец, който приключи с неделене на яйцеклетката и днес започвам втори опит, като се надявах да си платя първия, а вторият да мине към Фонда). Поне ми подготви документите за кандидатстване и в понеделник ще ходя към Фонда.
Бъти, взимай мерки, защото мен още ме държи настинката - възпали ми се синузитът. По този повод ще правя контрола на НК клетките, супер глупаво, след като съм ги пускала преди 3 седмици, ама кой ми е виновен, че съм се разболяла.
ZVEZDA *, точно този въпрос коментирах днес с доц. Балтаджиева - разбрахме се да ги пусна във вторник, като очакваме пункцията да е в неделя, т.е. иска контрола поне 6 дни преди пункцията.

# 574
Моме, много съжалявам за неуспешния ти първи опит.
Дано с втория всичко да е наред до последно  Praynig

# 575
Е, той не е бил съвсем неуспешен. Благодарение на него и събудиха яйчниците.

# 576
  • В полите на Пирин планина
Момичета, можете ли да ми кажете актуални цени за 1) спермограма и 2) спермограма + Крюгер в клиниката? Не намирам ценоразпис в сайта им.
.      Спермограма 50 лв.   спермограма +Крюгер 100 лв.                                                                                                             
Честито на Джул   bouquet леко бременеене  preggo

# 577
Спермограма с SDI тест - 150.00. За мъжа са толкова малко изследванията, така че мой съвет правете си най-скъпата, да знаете, ако някъде има проблем.

# 578
Момичета,
за неделя биха ли ми записали час, работи ли д-р Персенска тогава или ходи само ако е спешно?

# 579
Момичета,
за неделя биха ли ми записали час, работи ли д-р Персенска тогава или ходи само ако е спешно?

Здравей Allaya, вчера питах в клиниката дали д-р Персебска приема в неделя. Исках да си запиша час за следващата неделя. Отговорът беше: "Докато д-р Шевкетова я няма, д-р Персенска работи в неделя, но на 08.09.2013 няма да е на работа". Записаха ми час за понеделник.

# 580
ЯйчникА, Сигме - 1 брой е, завалията  Mr. Green

# 581
Дали по 5-6 Персенска ще работи?

# 582
Момичета,

Здравей Allaya, вчера питах в клиниката дали д-р Персебска приема в неделя. Исках да си запиша час за следващата неделя. Отговорът беше: "Докато д-р Шевкетова я няма, д-р Персенска работи в неделя, но на 08.09.2013 няма да е на работа". Записаха ми час за понеделник.

Благодаря ти, т.е. работи в неделя само докато замества? Защото мен ме интересува за 15.09, но ако не замества тогава значи няма да работи  newsm78

# 583
Дали по 5-6 Персенска ще работи?
На 5 ще работи,имам записан час за промивка при нея

# 584
И аз така разбирам казаното от жената на регистратурата. Успех ти желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт