Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 948
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Взех да се притеснявам с тези предстоящи почивни дни- трябва да си запиша час за започване на стимулация на 2 ден от МЦ, но ако се окаже че е на 6-ти примерно или 7-ми ще има ли лекар, при който да се запиша?

# 586
Взех да се притеснявам с тези предстоящи почивни дни- трябва да си запиша час за започване на стимулация на 2 ден от МЦ, но ако се окаже че е на 6-ти примерно или 7-ми ще има ли лекар, при който да се запиша?
Ще има, щом сте се разбрали с док.да си запишеш час ще те вземат.А май може и на 3 ден newsm78да се почне Rolling Eyes

# 587
Да, може и на трети ден. Не се притеснявай, ще те вземат.

# 588
Просто не знам кога точно ще ми започне МЦ, а го чакам тези дни ooooh! 

# 589
Момичета, знаете ли кога д-р Шефкетова е на работа?

# 590
L-формите не са болестотворни,но при нарушено хранене,диабет и др. могат да причинят болест. Качествено изследване за това може би може да се направи само в НИЗПБ.
Микробиология се прави след 7 чист ден.
Синя фея 1, тоест мога ли да пусна микробиологията от 13 до 20 ден на МЦ? Цикълът ми е с продъжителност 30 дни.
Вие правилили сте си изследване за L Форми преди цветната снимка?

# 591
Момичета, предстои ми хистероскопия на 9.09, но д-р Шефкетова тогава все още ще бъде в отпуска. проблем ли ще бъде това или ще ме поеме един от другите двама лекари?  newsm78 Аз по принцип нямам проблем със забременяването, а с износването след това на плода. Д-р Шефкетова каза, че след като направил хистерото, да започваме да действаме с ММ и при положителен тест се включват те. Това означава ли, че след самата процедура повече няма да ходя на прегледи? Мно съм объркана

# 592
Синя фея 1, тоест мога ли да пусна микробиологията от 13 до 20 ден на МЦ? Цикълът ми е с продъжителност 30 дни.

В клиниката не искат МБ преди снимката.

# 593
  • гр. София
Крис, д-р Шефкетова е отпуска до 15.9.2013г. Няма проблем друг лекар да ти извърши манипулацията.  Peace

# 594
Крис, д-р Шефкетова е отпуска до 15.9.2013г. Няма проблем друг лекар да ти извърши манипулацията.  Peace

Благодаря.

# 595
  • София/Стара Загора
имам питане  Laughing

Някоя от вас правила ли е скоро PGD в болница Надежда и дали все пак знае актуална цена, защото февруари д-р Персенска ми каза 2500 лв., ама някъде наоколо четох за 900 лв. на ембрион и ми се искаше да се настроя психически, защото сумата никак не е малка и трябва да сме я събрали когато живот и здраве започнем стимулацията, въпреки, че скоро ще пускам сигурно имунология и не се знае какво ще излезе от там, но както и да е ....

# 596

ще има и на 6ти и на 7ми.

# 597
L-формите не са болестотворни,но при нарушено хранене,диабет и др. могат да причинят болест. Качествено изследване за това може би може да се направи само в НИЗПБ.
Микробиология се прави след 7 чист ден.

Може
Аз съм в стимулация и два пъти питах доки за микробиология и ми каза,че няма нужда. Явно лакмусчетата в лабараторията не вършат работа. Mr. Green
Една позната беше пълна с гъби,пък успя да зачене и роди две деца едно след друго. Shocked
Микробиологията трябва обаче да е с вагинална цитонамазка,за различните изследвания трабва да се вземе от различни части(влагалище,матка) . Кръвните изследвания не са точни (особено за хламидията)

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 22:14 от Синя фея 1

# 598
Здравейте момичета!Аз съм на стимулация с клостил.Днес ми е десети ден от МЦ и имам 5 фуликула в ляво.Може ли да разчетете изледванията ми-LH-7.33     Estradiol-522.0.Д-р Стаменов не е коментирал нищо,та за това съм се спекла EmbarassedПункцията ми е в понеделник.Успех на всички
В колко часа си сложи прегнила и в колко часа те викат в клиниката?

# 599
Би трябвало прегнилът да е бил снощи в 20:00, утре в 7:30 в клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт