Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 48 008
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 :hug :Крис и моята хистероскопия е на 9.09 при д-р Стаменов.При мен ще отстраняват миома.Успех.

# 601
Момичета най-накрая биопсията е добра Grinning сега за 16.09 имам час за блокираща инжекция по дълъг протокол ще съм, някой може ли да ми обясни по-подробно какво следва след блокиращата?
Трябва да пускам контрол на NK клетки кога трябва да ги пусна? В деня на блокиращата пускат ли се някакви хормони? newsm78
Благодаря за изчерпателния отговор на ЛС от mishoko  bouquet

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 10:48 от Мимето14

# 602
имам питане  Laughing

Някоя от вас правила ли е скоро PGD в болница Надежда и дали все пак знае актуална цена, защото февруари д-р Персенска ми каза 2500 лв., ама някъде наоколо четох за 900 лв. на ембрион и ми се искаше да се настроя психически, защото сумата никак не е малка и трябва да сме я събрали когато живот и здраве започнем стимулацията, въпреки, че скоро ще пускам сигурно имунология и не се знае какво ще излезе от там, но както и да е ....
Манди мисля, че цените са тези, за които говориш. Някой друг скоро беше писал. Прочети обаче колко има смисъл да правиш ПИД, защото се взима само 1 клетка от ембриона, а пък дефектни може да са някои от  неизследваните или по-късно да се развият такива. Аз лично сигурно не бих правила.

# 603
Здравейте, тази седмица ми предстои лапаро + хистероскопия в болница "Надежда". Когато си записвах дата ми казаха, че ще ми се обадят от болницата за да ми кажат относно необходимите изследвания, настаняване и други подробности. Но още не са ми звъннали. Знаете ли колко време преди операцията звънят?

# 604

Някоя от вас правила ли е скоро PGD в болница Надежда и дали все пак знае актуална цена, защото февруари д-р Персенска ми каза 2500 лв., ама някъде наоколо четох за 900 лв. на ембрион и ми се искаше да се настроя психически, защото сумата никак не е малка и трябва да сме я събрали когато живот и здраве започнем стимулацията, въпреки, че скоро ще пускам сигурно имунология и не се знае какво ще излезе от там, но както и да е ....

Аз ПРАВИХ ЮЛИ 2500  НИАМА6Е НИТО ЕДИН ЕМБРИОН КОИТО ДА НЕ Е НОСИТЕЛ И НЕ СТИГНАХМЕ ДО ТРАНСФЕР. smile3511 smile3511

# 605
Zdraveite, izvinete za latinicata, no niamam vazmojnost za kirilica.Zagubila sam mobilnia nomer na d-r Persenska i sega speshno mi se nalaga da j zvanna.Niakoi shte pomogne li ako go ima.Az sym pacientka na klinikata, no ne moga da se svarja i s registraturata da mi go dadat.Blagodaria Vi predvaritelno i uspeh na vsichki!

# 606
Момичета почна да ме гони параноята ooooh! аз съм при д-р Персенска и тя ми каза да си запиша час за 20 ден от цикъла за блокираща инжекция, а като чета навсякъде пише 21 или 22 ден да не стане така само да се разхождам до София  #Crazy  ако трябва докато  е време да сменям датата 

# 607
Момичета, здравейте,
блокиращата инжекция се поставят между 20-тия и 22-рия ден от цикъла, така че няма никакъв проблем в тези три дни. След поставянето и,  най-често на 14-тия ден започва самата стимулация. Аз имам три стимулирани опита по дълъг протокол и винаги е било така. Успех пожелавам на всички. 

# 608
Записах се за сряда за започване на стимулация.Ще ми е 2-3 ден.Веднага ли ще ми искат микробиология и Хапатит, Васерман и т.н. или преди пункцията?

# 609
  • София
Записах се за сряда за започване на стимулация.Ще ми е 2-3 ден.Веднага ли ще ми искат микробиология и Хапатит, Васерман и т.н. или преди пункцията?

здравей при мен ги искаха веднага като започнах стимулацията. Искаха и на мъжа ми. Казаха ми че при стимулация им трябват . Искат и документите попълнени веднага след като започнеш стимулацията, а не както ги искат при ЕЦ при пункцията.

# 610
  • София
Здравейте, тази седмица ми предстои лапаро + хистероскопия в болница "Надежда". Когато си записвах дата ми казаха, че ще ми се обадят от болницата за да ми кажат относно необходимите изследвания, настаняване и други подробности. Но още не са ми звъннали. Знаете ли колко време преди операцията звънят?
При мен  четири дни преди лапаро + хистероскопията ми се обадиха за потвърждение, информираха ме че ако бъда по ЗК трябва да постъпя в болницата предходният ден и всички изследвания за следващият ден преди манипулациите ще бъдат готови. Само кръвната група ми казаха да си я пусна по рано. Не зная обаче как стоят нещата ако не си по ЗК. Успех. Simple Smile

# 611
Т.е. като отида на 4-ти тогава ще ги направя на място там или трябва да ги нося готови направени вече?Никой не ми каза миналия месец за тези неща, а само да си запиша час за 2ри ден.Но просто от предишния опит си спомних, че ще трябват.

# 612
Здравейте момичета. Знаете ли каква е цената на прегнила и дали в Надежда я поставят или аз трябва да търся човек, който да ми я постави. Обикновено се поставя късно вечер и затова питам дали късно вечер има кой да ми я постави като му дойде времето. Малко тъп въпрос, за който се извинявам.....

# 613
Привет!На мен днес ми биха Прегнил заради задържания фоликул,в сряда съм при имунолозите за кръв за PBMC и така!Та въпроса ми е колко беше цената на PBMC-250 лв ако не се лъжа?! newsm78
ekiki,взеха ми 6.00 лв за Прегнила  Peace

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 20:41 от daine

# 614
При мен  четири дни преди лапаро + хистероскопията ми се обадиха за потвърждение, информираха ме че ако бъда по ЗК трябва да постъпя в болницата предходният ден и всички изследвания за следващият ден преди манипулациите ще бъдат готови. Само кръвната група ми казаха да си я пусна по рано. Не зная обаче как стоят нещата ако не си по ЗК. Успех. Simple Smile

Постъпването в болницата предходния ден е, когато се прави лапаро + хистеро заедно по ЗК ли? На мен ми предстои хистеро по ЗК на 10.09. Предходния ден ли ще постъпя?

Общи условия

Активация на акаунт