Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 936
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
знам за д-р Славчев в окръжна и д-р Георгиев в АГ

# 451
Аз мога да ти препоръчам д-р Юдова от Майчин дом но там е платено.

# 452
аз препоръчвам д-р Славчев от Окръжна болница с две ръце  Peace

# 453
  • Варна
Да , за Славчев, съм чувала само хубави неща Simple Smile а някой знае ли как стоят нещата с заплащане или по ЗК  Simple Smile

# 454
Деси, по принцип раждането в България е безплатно, но ако искаш да раждаш при определен лекар, за съжаление трябва да си платиш. Зависи къде си решила да раждаш. Почти всички сме доволни от избора си на лекар.
Аз раждах в АГ. Избрах д-р Николов - нормално раждане.  За мен той е много търпелив и спокоен. Изчака ме до последно, а бях на косъм от секцио. Междувременно на смяна беше и д-р  Танев, той също участваше в екипа. Благодарна съм и на двамата. Танев ми обясни какво да правя, защото в един момент не знаех какво се случва.
Д-р Георгиев е много всеотдаен, всеки ден той минаваше на визитация, така и не разбрах не си ли почива този човек.
Общо взето това са трите светила на АГ. Нека останалите мами раждали в ОБ и МД споделят от кого са доволни. Можеш да почетеш и из мамата, има теми за всеки един Simple Smile

# 455
  • UK
Малко новини от мен Mr. Green

Имам си датааа за секциото

03 януари 2014!!! Тогава ще съм в 38 седмица, което си е направо план-максимум за близнаци Надяваме се и двамата с док да издържим дотогава и най-вече кръвното да вземе и да се държи прилично Praynig

Т.к по Коледните празници док ще отсъства, имам координатите на д-р Георгиев (с когото е говорено ) и той, ще ме  поеме, ако възникне изненада Crazy
Ами това е, стискайте палци да изпълним плана- максимум и да си дочакам датичката Praynig

# 456
Ееее супер новини дано устискаш до 3 -ти януари , а моята най - вероятна дата за секцио ще е на 25 януари Simple Smile

# 457
ееее хайде мамита успех ви пожелавам всичко да мине леко и да споделите какво е усещането после Peace

# 458
Здравейте момичета
не съм писала много отдавна, но ето че дойде време и аз да се похваля. Имам си момиченце, родено на Хелуйн, 3400гр. с много голяма глава  Laughing . Родих нормално в АГ. Бях решила да раждам в окръжна, но след един преглед при шефа на отделението в окръжна, Попов или нещо от сорта плаках два дни. Много груб лекар - отвратителен. Както и да е ... Раждах с др. Николов, невероятен е, страхотен.
Успех на всички момичета които още са с коремчета. Стискам палци на всички на който им предстои да раждат. Ако мога да помогна с някаква информация с удоволствие.
Честито на всички който са си гушнали вече децата. Ама момичета, то било много хубаво.

# 459
  • UK
Здравейте момичета
не съм писала много отдавна, но ето че дойде време и аз да се похваля. Имам си момиченце, родено на Хелуйн, 3400гр. с много голяма глава  Laughing . Родих нормално в АГ. Бях решила да раждам в окръжна, но след един преглед при шефа на отделението в окръжна, Попов или нещо от сорта плаках два дни. Много груб лекар - отвратителен. Както и да е ... Раждах с др. Николов, невероятен е, страхотен.
Успех на всички момичета които още са с коремчета. Стискам палци на всички на който им предстои да раждат. Ако мога да помогна с някаква информация с удоволствие.
Честито на всички който са си гушнали вече децата. Ама момичета, то било много хубаво.

newsm44 newsm44 newsm44

СТРАХОТНИ НОВИНИ!!!

честита  рожба, да сте живи и здрави
bouquet Hug

# 460
Кокона, дай Боже да издържите 3 в 1 до уречената дата! А, ако решат да бързат фъстъчките, мисля, че сте в добри ръце!
Гале, честито бебче! Живо и здраво да е! Имаме тема в родени, може да заповядаш! Simple Smile Линк има на предните 2-3 странички! Simple Smile Извинявай, че не мога да ти го пратя сега, но пиша през телефона и ми е трудно Wink

# 461
Здравейте момичета
не съм писала много отдавна, но ето че дойде време и аз да се похваля. Имам си момиченце, родено на Хелуйн, 3400гр. с много голяма глава  Laughing . Родих нормално в АГ. Бях решила да раждам в окръжна, но след един преглед при шефа на отделението в окръжна, Попов или нещо от сорта плаках два дни. Много груб лекар - отвратителен. Както и да е ... Раждах с др. Николов, невероятен е, страхотен.
[/quote

и на мен ми препоръчаха Николов и Танев макар че ми е рано да избирам си го заплювам с 2ръце Laughing
айде честита ти бебка  bouquet

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 18:30 от стиляната

# 462
варненски бремелинки моля за съвет или насока....търся си счетоводителка или работодател които да ме назначат заради бременноста за да мога да си ползвам болничен и след това майчински(естествено осигуровките си ги плащам).....допитах се до няколко счетита повечето ме лъгаха за да ми вземат парите за нищо а другите не се занимават със назначаване на бременни.....а идеята за соц. помощи ме стряска леко-все едно се чувствам като соц. слаба newsm78....да 100лв на месец за 1година пак е нещо от колкото нищо но всички знаем, че за никъде не стигат.....(някой от вас може да ме упрекнат-защо не си намери работа преди да забременееш а сега търсиш някой да те назначи ей така и прочее.....)и на мен ми се искаше да започна работа преди бременноста но е трудно след края на сезона,дори и за един супермаркет.......лятото имах възможност да се уредя  за болнични и майчинство но опитите бяха неуспешни и сега му дойде времето на бебока.....надявам се да има мамита или бремелинки със моя въпрос да ми помогнат  bouquetблагодаря ви предварително

# 463
Galia_Cassiopeia ЧЕСТИТО бебче да е жива и здрава и много да ви радва
Стиляна за твоя въпрос нищо не мога да помогна освен ако имаш познат който има каквато и да е фирма и да го помолиш

# 464
  • UK
варненски бремелинки моля за съвет или насока....търся си счетоводителка или работодател които да ме назначат заради бременноста за да мога да си ползвам болничен и след това майчински(естествено осигуровките си ги плащам).....допитах се до няколко счетита повечето ме лъгаха за да ми вземат парите за нищо а другите не се занимават със назначаване на бременни.....а идеята за соц. помощи ме стряска леко-все едно се чувствам като соц. слаба newsm78....да 100лв на месец за 1година пак е нещо от колкото нищо но всички знаем, че за никъде не стигат.....(някой от вас може да ме упрекнат-защо не си намери работа преди да забременееш а сега търсиш някой да те назначи ей така и прочее.....)и на мен ми се искаше да започна работа преди бременноста но е трудно след края на сезона,дори и за един супермаркет.......лятото имах възможност да се уредя  за болнични и майчинство но опитите бяха неуспешни и сега му дойде времето на бебока.....надявам се да има мамита или бремелинки със моя въпрос да ми помогнат  bouquetблагодаря ви предварително

Стиляната и аз не мога да помогна по въпроса съжалявам, само да кажа, че болничните се изчисляват на база 24 мсеца назад, т.с ако не си се осигурявала досега, може и нищо да не можеш да вземеш ... Аз така ги разбирам нещата, но не съм счетоводител, все пак Crazy

Общи условия

Активация на акаунт