Бремелинки от ВАРНА №3

• 38 011
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • varna
Добре, значи така остава:
Събота 28.09 13.00 (че да хванем слънчицето по обед) на слънчевия часовник в Морската
пък оттам ще видим къде да се насочим, зависи колко се съберем. Бременни мами също са добре дошли.

# 301
Ами ние ще се сме там, ако е хубаво времето:) Но, ако закъснеем - дайте един телефон, за да звънна и да видя къде сте.

# 302
И ние сме на линия тогава.И аз ще се радвам да ми дадете някакъв телефон ,че с две деца никога не се знае дали няма да закъснеем.

# 303
  • Варна
Ако таткото е на работа и ние ще дойдем  Wink

# 304
  • UK
И аз да помоля за координати, мога след 14.00 ч евентуално и някъде по-към центъра, хотел черно море, че на дълги разстояния Rolling Eyes не се наемам да ходя Crazy  bouquet

# 305
  • varna
Е то ние все около Морската ще сме, няма начин  Mr. Green Телефон:
Скрит текст:
0888890659
Значи:
1. herairness
2. Sonderzeichen
3. GVN
4. Despina^_^(?)
5. kokona20(?)

# 306
k1de ima nai-golqm izbor na d1rveni ko6ari???  #2gunfire

# 307
магазин Слънце на бул.Варненчик на 2рия етаж е пълно,може и поръчка да се направи Simple Smile

# 308
Aysheto gol9m izbor ima na d1rveni ko6ari i v" Raya" tam ima i ko6ari ot masivna d1rvesina,rabot9t i po katalog moje da si izbere6 kakvoto iska6 kato model i cv9t!!!

# 309
prepor14aite mi dobra kili4ka spr9la s1m se na Cybex,no se dvuum9,n9koi polzval li e,kakvo vi e mnenieto

# 310
Aз съм със Сайбекс Калисто. Много съм доволна. Още един път да трябва да избирам, пак бих я избрала.
Ако става дума за дървени кошари, не ПДЧ, има и в Биберон, срещу Черно море, те май са на същата фирма като тези в Рая. Доста са скъпи.

# 311
И аз се записвам за срещата преди като бях бременна не успях да дойда щото родих ама сега ще мога Simple Smile

# 312
Ако се насочиш към магазин Слънце, само да те предупредя - хубаво ги предупреди, че ще държиш много всички плоскости да са изрязани като хората. Нашата кошара е купена от тях - много е хубава и много си я харесваме. Не е на тия фирми бертони и т.н., а е правена от фирма, която изработва за м-н. Слънце / така и не издават коя е тази фирма / . Но нашата кошара имаше плоскости, при които имаше разминаване леко и свекърът ми бая си поигра, докато натъмани нещата.

# 313
pina v tozi magazin koito kazva6 ne s1m hodila neznam dali sa sk1pi,no masivite s Raya sa na mnogo priemlivi ceni

# 314
  • UK
Родилите мами я да кажат нощницата за болницата (такава, която е и подходяща за кърмене) откъде си ги взехте?  bouquet

За магазина Биберон (пресечката на Черно море) чак скъпи не са, имаше и на доста приемливи цени едни легла на Арбор мисля около 300 лева, аз всъщност видях и по-скъпи на Шуменската ф-ма Джейн, в магазин Рая Crazy

Като се замисля, то май други магазини предлагащи бебшки кошари във Варна няма newsm78

Ааа има още един Беболино, Бебон или бебок, така и не му запомних името Rolling Eyes на ул. Топола (днес му гледах рекламата в МД)
намира се срещу точно пресечката на супермаркет Макао  /  този, който е срещу пожарната/.
Там имат някакви кошари Варненско производство, имат и колички и дрешки и помпи и пр консумативи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт