Бремелинки от ВАРНА №3

• 38 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Нощница от Шихо и една друга от пазар Чаталджа - магазинчето е в края на пазара - към вътрешната улица.
Нощници за кърмене има и в един магазин на ул. Дрин - като се тръгне по новата еднопосочна улица към Формулата - магазинът е за бг бельо - пада се в ляво като вървиш към Формулата

# 316
  • UK
Нощница от Шихо и една друга от пазар Чаталджа - магазинчето е в края на пазара - към вътрешната улица.
Нощници за кърмене има и в един магазин на ул. Дрин - като се тръгне по новата еднопосочна улица към Формулата - магазинът е за бг бельо - пада се в ляво като вървиш към Формулата

Благодаря ти много за инфото   bouquet

# 317
kokona20 магазина който е на ул"Топола" е на магазин "Слънце" само че под др име

# 318
Здравейте момичета и аз мога да се присъединя към вас в Събота,но за кратко,защото след това съм на консултация.Ако има нова информация за срещата пишете,ако не ще се надявам да Ви видя и да Ви позная.kokona20 магазина се казжа Бебино и е към веригата на магазин Слънце както спомена вече mami_y .Лека вечер

# 319
  • UK
kokona20 магазина който е на ул"Топола" е на магазин "Слънце" само че под др име

Така ли Shocked е това не го знаех, обаче пък леглата- дървените са доста по-различни от тези в Слънце и някои ми се видяха и с доста по-ниско качество Crazy

# 320
  • varna
Не мисля, че ще сме трудни за намиране - 5-6 мами с колички, едната от които на близнаци  Twisted Evil
1. herairness
2. Sonderzeichen
3. GVN
4. Despina^_^(?)
5. kokona20(?)
6. Яни88
7. valari86

# 321
да цените са доста по ниски от колкото в "Слънцето"
преди да родя гледах количка  в Бебино сравнително "Слънцето" разликата беше 60 лв
но нали съм "с късмет"  Mr. Green Бебино беше в ремонт и не си взех от тях

# 322
За срещата-и аз сьм там,но дават да вали точно кьм сьбота.Да видим какво ще е времето.Ще се радвам да се видим повече мами.

# 323
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739996.new#new  Направих отделна темичка за вече родилите мами.Ако искате заповясайте в нея.

# 324
Родилите мами я да кажат нощницата за болницата (такава, която е и подходяща за кърмене) откъде си ги взехте?  bouquet

За магазина Биберон (пресечката на Черно море) чак скъпи не са, имаше и на доста приемливи цени едни легла на Арбор мисля около 300 лева, аз всъщност видях и по-скъпи на Шуменската ф-ма Джейн, в магазин Рая Crazy

Като се замисля, то май други магазини предлагащи бебшки кошари във Варна няма newsm78

Ааа има още един Беболино, Бебон или бебок, така и не му запомних името Rolling Eyes на ул. Топола (днес му гледах рекламата в МД)
намира се срещу точно пресечката на супермаркет Макао  /  този, който е срещу пожарната/.
Там имат някакви кошари Варненско производство, имат и колички и дрешки и помпи и пр консумативи. Peace

Аз си купих нощници за кърмене от Мадара. Доволна съм от тях. Бяха около 15-16лв всяка, но пък са български, памучни и качествени. Една евтина китайска си взех само за раждането, че евентуално да я хвърля и да не ме е яд. Simple Smile

# 325
  • UK
Val_T благодаря, за там пък хич не се сетих  bouquet За съботата наистина го дават пък да вали тук Rolling Eyes

# 326
V4era hodih v magazin Raq, ima strahotni darveni ko6ari i sam mnogo dovolna i sa6to taka sa na mnogo dobri ceni.  Hodih i do magazin Slance, no nikoi ne mi obarna vnimanie  Confused #2gunfire #2gunfire

# 327
И на мен много ми се идва момичета, но сега само лежа. Момента при мен е много близо, така че живот и здраве скро ще се включим, но вече двете! Приятна среща от мен!

# 328
имам въпроси към вече родилите и то в Окръжна болница. Как стой въпроса с клизмите, правят ли неправят ли, така и неразбрах. Като отидеш да раждаш къде те настаняват, направо в стаята ли или в предродилна? къде ти остава багажа през това време? Вярно ли е че не дават да се пие вода докато родиш? Какво остава за отделението освен шампоана и олиото? и какъв пакет памперси трябва да нося? Моля ви някой да внесе светлина  Nature Sun With Face за раждането в Окръжна, как протича там, някакви съвети?

# 329
имам въпроси към вече родилите и то в Окръжна болница. Как стой въпроса с клизмите, правят ли неправят ли, така и неразбрах. Като отидеш да раждаш къде те настаняват, направо в стаята ли или в предродилна? къде ти остава багажа през това време? Вярно ли е че не дават да се пие вода докато родиш? Какво остава за отделението освен шампоана и олиото? и какъв пакет памперси трябва да нося? Моля ви някой да внесе светлина  Nature Sun With Face за раждането в Окръжна, как протича там, някакви съвети?
Приемат те в предродилна, ако преценят, че ще раждаш в следващите часове. Мен като ме приеха, ме приеха там - оставиха ми багажа на леглото, на което бях. Клизма не са ми правили - не съм отваряла въпрос, бях си ходила вкъщи до тоалетната два пъти преди болницата. Аз бях се набълбучила с 2-3л вода до следобеда, но докторът ми забрани да пия като разбра колко много съм изпила. Каза, че като започне раждането и тази вода предизвиква повръщане. Всичко би трябвало да остане за отделението, но на мен не ми взеха нищо - явно епизодично вземат, когато запасите им свършат. Памперси си бях взела 10 броя, но мъжът ми носеше след това още. Вземи си еднократни чаршафи - поне 5 бройки. Не знам нормално или секцио ще раждаш, но аз бях със секцио - по стечение на обстоятелствата, не по мое желание и използвах едни памперсни гащи, но не с лепки и ми бяха много удобни първите 2 дни след операцията. Иначе е хубаво да имаш лигнин и за в стаята, след раждането.
Ако друго те интересува - пиши. Много зависи как ще раждаш - нормално или секцио.

Общи условия

Активация на акаунт