Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 959
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
kokona20, кога да очакваме събитието? Казаха ли пола на бебчетата?

Около 15-19 декември, даааа 2 момиченца чакаме Heart Eyes
Ихааа, чудесен коледен подарък  Hug

# 391
Здравейте, момичета! Влизам да се похваля, че от 8.11 вече съм МАМА, безкрайно щастлива и влюбена! Синът ми се роди нормално, 3080 гр, 50 см. Казва се Бадр, което означава пълна луна ❤️. Вече сме си вкъщи и се нагаждаме един към друг! По-голямо щастие няма!

# 392
  • UK
Здравейте, момичета! Влизам да се похваля, че от 8.11 вече съм МАМА, безкрайно щастлива и влюбена! Синът ми се роди нормално, 3080 гр, 50 см. Казва се Бадр, което означава пълна луна ❤️. Вече сме си вкъщи и се нагаждаме един към друг! По-голямо щастие няма!

Ихаааа Hug честита ви радост у дома   bouquet

# 393
Здравейте, ще приемете ли още една бъдеща мама:)
Честито на мамите с новородените бибешоци.
Това ще ми е първо бебче и тук намирам мнг неща, които ме вълнуват.
Лек ден на всички.

# 394
bi-bi-to добре дошла и лека бременност  Hug

# 395
  • UK
Здравейте, ще приемете ли още една бъдеща мама:)
Честито на мамите с новородените бибешоци.
Това ще ми е първо бебче и тук намирам мнг неща, които ме вълнуват.
Лек ден на всички.

Разбира се Hug  Добре дошла   bouquet

# 396
  • NE
Здравейте момичета!
Записвам се сред вас защото откривам много интересна информация относно всички бебешки нещица във Варна. Ние живеем в Балчик, но основно си ходим във Варна за всичко което ни трябва. Затова за нашия бебок ще пазаруваме основно там и всяка информация е ценна.  bouquet

# 397
Хайде заповядайте в новата тема.
Нека се напълни с полезна информация,много нови бебета и приятни срещи.
Нека има взаимопомощ и разбирателство.
Линк към старата тема Бремелинки от ВАРНА
Линк към старата тема Бремелинки от ВАРНА №2

записвам сеее  bouquet

# 398
 teddycvetkova Честита ви радост, нека изпълни дома ви с много щастие, прекрасно име  Hug

# 399
Здравейте, момичета Simple Smile
Имам въпрос къде мога да си направя 3-4D ехограф със запис на бебо и колко струва. Аз бях ходила при д-р Герджиков в клиника Хелиус когато бях още в 5-6седмица  и той има, но не знам дали прави записи.
Благодаря предварително. Лек ден Simple Smile

# 400
  • UK
Имам въпрос къде мога да си направя 3-4D ехограф със запис на бебо и колко струва. Аз бях ходила при д-р Герджиков в клиника Хелиус когато бях още в 5-6седмица  и той има, но не знам дали прави записи.

Аз си правих 4Д в МД при д-р Наталия Юдова, струва 120 лева със запис на диск Hug

# 401
  • гр. Варна
Имам въпрос къде мога да си направя 3-4D ехограф със запис на бебо и колко струва. Аз бях ходила при д-р Герджиков в клиника Хелиус когато бях още в 5-6седмица  и той има, но не знам дали прави записи.

С предната ми бременност си правих 3 д при д-р Уалид, според ценоразписа в момента струва 50 лв със запис на диск

# 402
А моето 4D беше при д-р Георгиев в Майчин дом и струваше 60лв със записа.

# 403
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте, аз скоро влизам в 7ми месец, чакаме момченце и термина ми е 6.03., но по скоро февруарче ще си имам Simple Smile ИСкам да попитам някой ходил ли е на лекции за бременни в Гранд Мола и кога ще има този месец? Преди време бях видяла някъде в нета, но сега не мога да открия инфо  newsm78

# 404
В Гранд Мол организират лекциите от сп.Моете дете ето линк http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Varna.html на 7,12,13 ще има лекция

Общи условия

Активация на акаунт