Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Стиляната, аз също съжалявах, че не изражда. Тя ми препоръча д-р Николов, от който съм много доволна. Иначе като дойде момента да избираш къде и при кого да раждаш, има още време да решиш! Simple Smile Важното е да изкараш спокойна и лека бременност!
Пожелавам това от сърце на всички бремелинки!
Повечето, които писахме тук, родихме, но от време на време се включваме за някой коментар.
Това ме подсеща да попитам настоящите мами, имаме ли варненска тема в Родили? Simple Smile
и на мен ми препоръча Николов и Танев дори и тя ми каза че има доста време newsm78 ама аз да си знам да размишлявам докато имам време Simple Smile,леко се притеснявам за това отлепване но до сега не ме е  подвела и знам че ще е наред всичко.....за сега лежа основно, не се натоварвам,пазя се докато чуя хубавата вест, че всичко е наред(а в началото на бременноста реших да почна работа, #2gunfire което щеше да ми коства плода сигурно)

# 421
Д-р Танев ти го препоръчвам с две ръце-страхотен човек и професионалист.Предния път родих при него,сега не се и замислям за друг.

# 422
Дано бременността мине добре, щом трябва да лежиш, лежи, не се напрягай!
А за Танев, знам, че шиел перфектно, за секцио май най-често го избират, Георгиев също е много внимателен, той всеки ден минава на визитации да си види родилките, а Николов бих го препоръчала за нормално раждане.
Аз избрах Николов, но на смяна беше и Танев, та раждах и при двамата, но малкия не искаше да излиза, та ако не беше Николов, щях да родя секцио, но ме изчака и се справихме със задружни усилия. После като му благодарих ми каза, че много малко лекари биха ме изчакали толкова време, защото малкия бил с паднали тонове, но слава Богу всичко мина благополучно!

# 423
именно от някой претупвач ме е страх,да гледа само да му мине поредната родилка и да си хване пътя,че после трябва да ги  #2gunfire Twisted Evil

# 424
Simple Smile Здравейте и от мен,
Пожелавам на всички лека бременност Simple Smile с още по-лек и бърз финал и пухкави бебешоци да си гушкаме накрая.
Мен ми е втора бременност и някак ми минава между другото, което е донякъде добре понеже , не се панирам много много. Първото ми раждане е нормално, а второто по всички критерии засега няма шанс да е нормално.
Избрала съм  АГ-то, неонтологията едната причина, лекарката-втората. И сега се почват терзанията.

Може би изглеждам дребнава, но от всичко най-много ми е терсене за катетъра....Боли ли ?!Гадно ли е или само така  звучи ?! Embarassed

Също ако знаете къде мога да си купя изброените в списъка конци, а дори и на по-сносни цени. Проверявах в Санита-нямаше.
И на последно място да ви питам за пелените 3б. В Окръжна беше ясно, 2 пакета неразпокавани, ама тези за какво ще да са? newsm78 и какви да са?

Благодаря ви много предварително!

# 425
BacuTy и аз имах терзания за катетъра , но ме успокоиха , че изобщо не се усещало като ти го слагат, силно се надявам да е така. Ти на кой доктор се спря в Аг-то и от къде си взе списъка с необходимите работи , аз тази или другата седмица ще ходя да говоря с доктора който си избрах да видим какво ще каже той.

# 426
  • UK
vesito90радвам се, че се появи Hug
Аз съм си избрала д-р Танев, само че той в периода 20-30.12 няма да бъде на работа и аз съм шаш и паника, ако настане момента тогава Rolling Eyes какво правим ... Не ми се иска, заради тов,а да е по-рано самото секцио ...
Затова събирам мнени,я кой при кого е и дали, съответния док ще бъде на работа в посочения период, по-точно се интересувам за д-р Георгиев?

А ти, на кого се спря?

# 427
има ли все пак и бременни, а не само родили тук Wink

# 428
  • UK

Shocked #Crazy #Crazy

Има, аз не съм родила, то се и вижда Crazy

# 429
питам за такива мами, които са още в началото

# 430
  • UK
питам за такива мами, които са още в началото

Това е твоят въпрос Wink Виж си го пак и пак и пак Crazy

# 431
Аз родих, може да съм нежелана, но ще отговоря на момичетата, които се интересуват за предстоящото събитие, а могат да получат инфо само от някоя родила вече!
Стиляната, по принцип, като си платиш гледат максимално бързо да те изродят. Факт, че системата окситоцит е ужасна, но пък бързо приключва всичко, че боли, боли си, но повярвай, колкото по-бързо приключи, толковя по-добре Simple Smile А резултата, да си видиш и гушнеш съкровището, незабравим спомен! Simple Smile
ВасиТу, 3бр. пелени са бархетни - да постелиш легълцето на бебето, за завиване, за хавлийка, не ти ги вземат за болницата. Конци можеш да намериш във Валя Дечева - срещу входа на Спешния център на ОБ. Там консумативите излизат около 50лв.
Кокона, то наближило събитието Simple Smile Стискай колкото може повече, че твоите две човечета трябва да позаякнат още малко Simple Smile Момичето, с което лежах в АГ, имаше уговорка с Георгиев, имала дата за секцио, но й изтекли водите 2 седмици по-рано, в една механа Grinning Обадила се на Георгиев, той бил на сватба, но дошъл, според уговорката. В крайна сметка тя е родила нормално, за има няма 3 часа, даже шев нямаше. Мисълта ми е да говориш с доктора и да отстояваш това, че искаш да не бързате с датата. Ако Танев не се съгласи, не се колебай да говориш с Георгиев, той е "женен" за работата си, много бил всеотдаен!

# 432
Да се включа и аз относно доктор Георгиев да подчертая той не ми е водил раждането но на момичето до мене с което бяхме в пред родилна зала заедно,и  което роди 2 часа по-рано да. Аз видях абсолютно цялото раждане   беше много внимателен към нея и после идваше всеки ден на посещение при нея ,знам го защото бяхме в една стая със нея само ,че аз бях с избор на друг лекар .И след като разбрах ,че моята лекарка няма да изражда повече си казах ,че ако имам второ бебенце ще избера него.

# 433
  • UK
girlinblue182,  valari86 Много благодаря за информацията момичета  bouquet Поне за мен е доста ценна и полезна Hug

# 434
Ех този д-р Георгиев Simple Smile Аз ходя при д-р Николов на прегледи за сега и май него си избрах, дано е за добро  Praynig Нищо не сме се уговаряли с него все още, много бързо ме претупва, всичко ми било идеално. Дано изкарам празниците и бебо не реши да излиза по-рано. Очертавам се секцио според гинеколожката ми защото съм била с тесен таз. Стискам палци на всичко на които им предстои щастливото събитие и не е шашкайте каквото е писано  Hug

Общи условия

Активация на акаунт