Отговори
# 195
Аз докато видя, че има нова тема и вие сте изписали тооолкова много Simple Smile
Аз вчера си направих всички излседвания, сега чакам резултатите.
Ще си сменям гинеколога понеже моя е голям темерут и вчера много ме ядоса. Нищо не ми обяснява , забравя постоянно, аз ако не съм да му кажа той никога няма да се сети даже коя съм. Няма смисъл от такъв лекар, аз искам поне простичко да ми се обясняват нещата, ама той не, затова сега ще си търся друг.
Ами оплаках се и аз Simple Smile . Няма как да не се оплакваме нормално е, нали сме тук, за да си помагаме във всякакви моменти Simple Smile
Пожелавам ви хубав ден Simple Smile

# 196
На мен точно по време на бременноста ми се счупи единият а на другия му падна пломбата. Доки каза че при упоиката която се използва за вадене на зъб се упоява бебо а това не е добре. А и тъи като съм със сложна бременност ме помоли да поизтърпя колкото е възможно по дълго разбира се ползвам вода за уста която зъболекаря ми изписа  и за сега всичко е добре.

# 197
Хей, Мами усещате ли бебенцата вече да помръдват?

# 198
Аз нищо не усещам още, в 14 седмица съм, но не съм усетила, може би по-нататък Simple Smile

# 199
Аз го усещам от няколко дни, в 16г.с. съм. Като си сложа ръката и мърда нещо лекичко, а някой път усещам нещо като вакуум. Това ми е втора бременност. С първата го усетих началото на 5-ти месец.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 13:15 от Ina Mihaleva

# 200
Аз нищо не усещам още, в 14 седмица съм, но не съм усетила, може би по-нататък Simple Smile
За кога ти е термина Красе аз съм в края на 14 седмица и усетих потрепване това може би се дължи на това че съм слабичка-преди да забременея.Сега малко понапълнях с 3кг. Но си имам само коремче и дини вместо гърди. Joy

# 201
И аз го усещам от доста време, въпреки че си мисля, че е още рано за  това. Имам чувството, че ме почуква от време на време или пък все едно ми трепват мускулите. Все едно пеперуди ми пърхат в корема, а най- интересното е , че в момента в който си покажа носа навънка и все едно полудява вътре, не спира да мърда Simple Smile . Особено като ходя на кафе тогава , вече е страшно, как да има да излезе и да си поръча нещо за пиене  Laughing

# 202
За усещането на бебето= при първа бременност това се слу4ва по=късно, при втора=обратното. Аз сега съм в края на 13 седмица и като си сложа ръката на корема усещам движенията, но ритни4ета няма още, ама това е нормлано де, то е мъни4ко още за ритни4ета Grinning

# 203
Здравейте и от мен мами.Аз да се разпиша със сини гащички,днес го видяхме малкото ми мъжленце  bowuu
Относно ритничета и аз усещам нещо като туптене или по-скоро леко ударче,ама обикновенно май когато е гладничко Simple Smile
Аз не искам да отварям отново темата за БХС И ФМ ,но лично смятам че тя не е никак маловажна и всяка от нас иска да сподели страховете си ,нали затова сме тук,да се подкрепяме и да си даваме кураж,мили мами.?!
И едно много сериозно въпросче,аз ходя при частен лекар ,понеже моя мъж така иска(преди 1 година загубих бебе),и днес му казах че искам да се запиша на женска консултация,пратъи ме при една жена на регистратурата-струвало 450 лв.Според вас това нормално ли е ,струва ми се адски много,моля ви дайте ми някакъв съвет защото до утре сутрин трябва да реша.
Благодаря ви момичета

# 204
Desi_89 Предполагам, че мен питаш кога ми е термина Simple Smile
Термина ми е на 17-ти февруари, и аз съм слаба и имам леко коремче, но все още не съм усетила, при всеки е различно явно, и аз искам вече да го усещам, предполагам, че ще е скоро Simple Smile
ina_princess Това е нормално за частна клиника, аз ще си сменям лекаря и реших да се запиша при една лекарка,която работи на частно и от клиниката ми искат такса 550 лв за проследяване на цялата бременност. Явно в частните клиники е така, така, че ако си решила и ако имаш възможност се запиши, аз така смятам да направя.

# 205
princess, честито  stork-boy , ама и на мен ми се виждат адски много тези пари за частен лекар. това еднократно ли ще бъде или няколко пъти трябва да плащаш по толкова? но може би това ти включва всеки месец преглед с ултразвук и всички месечни изследвания!

# 206
Включва утразвук и изследвания,да,доста ми се струват,не знаех че там не могло по ЗК,но ние с мъжа ми се си се притесняваме и искаме всичко да е наред и щем нещем ще ги дадем,какво да се прави Simple Smile

# 207
princess, ами де да знам, тук във Видин на частно има места дето ти по 30 лв. само за ултразвука а да не говорим за изследванията. предния път когато ходих на частно ми взеха 75 или 85 лева, вече не помня, за ултразвук, кръв, урина, цитонамаска и влагалищвн секрет. та сметни грубо по 6 месеца и горе долу толкова ще ти излезе. иначе нямаме избор пари са нужни в тоя свят или много дебели връзки. на мен сега като ми правиха серклажа ми искаха 150 лева минимум, добре че свекито има познати та минах тънко. не се притеснявай всичко ще е наред, и аз преди време имах аборт и то в голям месец, но този път живот и здраве всичко ще е наред

# 208
princess, честито stork-boy , на мен свеки преди малко ми заяви че ще имам момченце  newsm62 , била го сънувала.
Да ти кажа моя АГ ми взема по 30 лв. всеки път а ми дава час през 2 седмици Laughing , но по- добре отколкото да се притеснявам Simple Smile Мисля че парите си заслужават Simple Smile

# 209
Мили мами влязах при мамите които им предстои да раждат те толкова се вълнуват а ние сме давече. Аз по това време съм почнала да се бунтувам в корема на мама преди 24г. и в 12.05 съм се родила на 16.

Общи условия

Активация на акаунт