МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 481
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 1 005
Айде, помията тръгна.
А, това което правите вие, какво е? Да плюете и да обиждате, толкова грозно сигурно е много възвишено, възпитано и НЕселско.  ooooh!

Останете в темата няколко човека, които да си споделяте омразата  Stop

# 1 006
Много сме злобни това хората и не ни прави чест да плюем момичето, да погледнем себе си .Аз пък не съм чула Нанси да е във Визаж и какво значи много е видяла, тука за Ирена Милянкова ли си намекваме или какво ooooh!
Надявам се за времето, което остава до "Мис Свят", да я научат да се изразява по-добре и правилно, а тайничко ми се иска да направят нещо и с "нослето"... Laughing

Стига с това колко била пътувала, какви жертви е правила, колко е невинна и каква чест /селска/ имала.Във "Визаж" е, доста вече е видяла, не бъдете наивни. Simple Smile
Не ни прави чест  Peace. Това са си деца.
И знаеш ли  Alison DiLaurentis , не подхожда на това , което си сложила в подписа си , това дето го пишеш и тая помия дето я лееш

# 1 007
Цитат
Ооо, а Нансито какъв изказ имаше, нали? Потресаващ език...

Ами аз не чух нищо скандално от нея. Език на младо момиче. Почти всяко младо момиче говори така. Нали мис трябва да е част от народа. Нямаме инкубатор за миски с изискан език.

# 1 008
И за тройката позна Антония, а и коментарите й бяха доста точни. Даниела не ми хареса още в началото. Моите фаворитки бяха Ингрид, Джулия и Нанси...Нанси днес беше доста притеснена и това се отрази на представянето й. Видно е, че не се е явявала друг път на такива конкурси. Лошото е, че повечето американски момичета изглеждат като нея и може би няма да й обърнат внимание, но поне не е невзрачната Даниела

# 1 009
Ние не сме тръгнали цяла България, че и ЦЯЛ СВЯТ да ни гледа .... И не сме казали около 50 пъти за 4 минутна визитка "От село съм, ама съм интелигентна, не съм селяндурка" точно с това си вкара автогол, защото всички очакваха интелект от нея, а не го показа

Както и да е, побеснях, лягам си, лека нощ и сладки сънища на всички!

# 1 010
Ние не сме тръгнали цяла България, че и ЦЯЛ СВЯТ да ни гледа .... И не сме казали около 50 пъти за 4 минутна визитка "От село съм, ама съм интелигентна, не съм селяндурка" точно с това си вкара автогол, защото всички очакваха интелект от нея, а не го показа

Laughing Ох и аз така, но не си струва.
Масово народът се радва, съвсем очаквано, така че няма какво да се направи.

# 1 011
Цитат

Лягай си ! Няма да ни липсваш.

# 1 012
Интелект очаквам, ако се явява за Мис Олимпиада. И не виждам да не е интелигентна. Ако си беше стандартен конкурс, а не реалити, много щяхте да знаете кой какво е казал, ама пак щяхте да намерите за какво да изливате злобни обиди  Stop
Няма угодия  ooooh!

# 1 013
Оф, мисля, че всички трябва да замълчим, за да излеят цялата злоба anonimnite и Alison DiLaurentis и да се успокоят.
Просто разбрахме вече всички, че вие двете/двамата не харесвате Нанси. Разбрахме, че това е вашето мнение и че то е субективно. Ясно е за всички. Необходимо ли е да изливате помия само защото някой друг ви харесва повече и не е станало по вашето желание?
Както сами казвате, красотата е субективна, не всеки има същите критерии като вас. Очевидно доста хора не харесват това, което вие харесвате. Нормално е. Няма нужда наистина от целия този хейт. Съвсем честно - вреди само и единствено на вас.
Лека нощ!

# 1 014
Споровете според мен са безсмислени.
Факт е, че Ингрит беше най-красивата на конкурса и то в пъти по-хубава  от всички други момичета. Но само дотам. Може би по-нататък ще успее да се развие като интересна жена, особено предвид интелекта и присъствието, които демонстрира майка й. Просто не е готова още.

Нанси, от друга страна, може да не блести с някакви особени интелектуални възможности, но има характер. И е красива.
Коя, освен Ингрит, беше по-хубава от нея? Джулия беше единствената друга наистина красива участничка. Донякъде също Боряна и Адриана, но с грим.

# 1 015

Laughing Ох и аз така, но не си струва.
Масово народът се радва, съвсем очаквано, така че няма какво да се направи.

Така е. Ние простосмъртните си избрахме Мис, за вас, Мис изтънчена интелигентност едва ли някога ще се намери.

# 1 016
Ей, злобни женици бе!

със сребърна лъжица в устата родени...

# 1 017
Спокойно хора! Това е само Мис България, не избираме нов президент. Mr. Green

# 1 018
Да, Нанси има хъс и силен характер.
Пролича си в спортните състезания и особено когато пазаруваха беше страхотен разпределител.
Не ми беше фаворитка, особено след двете издънки /няма да ги споменавам/, но както и да е, сбъркала е, подвела се е по другите момичета и е влязла в тона на раговора както се казва  Mr. Green
Да й е честита короната, сигурна съм, че ще поработи върху изказа си и поведението и ще бъде достойна Мис България!

# 1 019
Много сме злобни това хората и не ни прави чест да плюем момичето, да погледнем себе си .Аз пък не съм чула Нанси да е във Визаж и какво значи много е видяла, тука за Ирена Милянкова ли си намекваме или какво ooooh!
Надявам се за времето, което остава до "Мис Свят", да я научат да се изразява по-добре и правилно, а тайничко ми се иска да направят нещо и с "нослето"... Laughing

Стига с това колко била пътувала, какви жертви е правила, колко е невинна и каква чест /селска/ имала.Във "Визаж" е, доста вече е видяла, не бъдете наивни. Simple Smile
Не ни прави чест  Peace. Това са си деца.

Във "Визаж" е, но в интерес на истината, вероятно и другите участнички са в агенции.Споменах го във връзка с това, че се говореше за невинност, чест и т.н.А това е нелепо, защото не е тайна, че ревютата и фотосесиите са само параван.

И стига с тази злоба, няма как всички да имаме еднакъв вкус.Пак ще се повторя-не е лошо момичето и като се има предвид, че това е субективен избор-ок.
Но трудно бих могла да преглътна изразните средства, които използва, липсата на елементарна обща култура, коментарите ѝ...Прекалено много ми се наби в очите
Разбира се, това важеше и за някои от другите, но "Мис България" е една, логично е тя да е най-обсъждана в момента.

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 01:18 от Magnificent

Общи условия

Активация на акаунт