МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 645
Не я знам Нанси как е завършила ЕГ, но с това "маунтАЙнс" си личи колко е научила за времето, прекарано там  Laughing

# 646
Не я знам Нанси как е завършила ЕГ, но с това "маунтАЙнс" си личи колко е научила за времето, прекарано там  Laughing
Много са зле, не стига, че текста беше еднакъв за всички, като учителката е поправила една не са ли обърнали внимание newsm78 Половината я прочетоха грешно #Crazy

# 647
  • гр. София
Много са зле, не стига, че текста беше еднакъв за всички, като учителката е поправила една не са ли обърнали внимание newsm78 Половината я прочетоха грешно #Crazy

Те много хора завършват ЕГ, но в днешно време, а и в България, това нищо не означава. И аз съм завършила ЕГ, но съучениците ми, които владеят езика наистина добре, се броят на пръстите на едната ми ръка...

# 648
Ако по същата логика си завърши и виШу, по-добре хич да не се хвали с него.

# 649
Че в ЕГ-тата да не учат само английски?! Може да е била с немски, френски...

# 650
О, я стига сте ги оплювали момичетата. Останаха все прилични за финала...
Която и да спечели от тези вътре нагримирана, фризирана и фотошопната ще стои чудесно редом до другите претендентки на страницата на "Мис Свят".
Моя фаворитка е Ингрид, и въпреки, че почти  всички тук в темата се оказахте по-стройни от нея , аз може би , защото съм дебела и ми са изкривени представите , не бих в никакъв случай нарекла тялото и дебело и с паласки

А и като я видиш , прави "ударно" Впечатление!
Мелиса от друга страна има красиво тяло и подлежащо на грим лице, така , че и тя става.
Емел излъчва аристократизъм, финес, достойнство. Голяма работа, че без грим била "умита"
Работата на миската е да е нагримирана, усмихната и красива.

Другите в общи линии сте ги изкоментирали

За мен недоразумението е Миглена. 

# 651
Най-малкото е с втори език английски  Flutter

# 652
Във ФБ са качили снимки от подготовката на момичетата Heart Eyes

# 653
Най-малкото е с втори език английски  Flutter

Най-малкото има паралелки профил немски с втори език испански, поне за въпросната ЕГ, която завърши Нанси...

# 654
От колко часа е днес предаването?  Rolling Eyes

# 655
От колко часа е днес предаването?  Rolling Eyes
След малко трябва да започне.

# 656
# 657
Почваааа  Mr. Green

# 658
Ама, че кофти хореография.

# 659
Ама, че кофти хореография.