НУДИЗЪМ КРАЙ СОФИЯ

• 17 976
  • 15
  •   1
Отговори
Тази година със съпругът ми не можем  Cry да идем на море и следователно си търсим нудистки плаж някаде наблизо около София . Та да кажете къде може да намерим такъв ?
Преди 2 седмици с мъжът ми ходихме на река Искър по някакви пътечки в покрайнините на Гурубляне едвам намерихме една малка полянка където да хвърлим дрехите но за кратко  Sad мухите и комарите ни изядоха  Laughing и беж да ни няма обратно у дома. Хайде разкрийте тайните местенца където можем да идем.

# 1
Има в село Железница: нагоре по реката по полянките, надолу по реката до минералната баня и на минералните извори. Може да се разходите голи и по екопътеката Железница-Бистрица...

# 2
 Hug не ми е много познат района може ли по подробно ?

# 3
Здравейте! И мен ме интересуват места около София за нуди плажове. Освен Железница има ли други места? Благодаря Simple Smile

# 4
Здравейте любители на нудизма Simple Smile Минералната баня и минералния басейн край Железница съм ги означил на картата на нудистките плажове - nudimapia.com

# 5
  • Тра-ла-ла
Здравейте любители на нудизма Simple Smile Минералната баня и минералния басейн край Железница съм ги означил на картата на нудистките плажове - nudimapia.com
Пропуснал си някои северни плажове като Дуранкулак юг и север, Езерец, Шабла Grinning

# 6
Пропуснал си някои северни плажове като Дуранкулак юг и север, Езерец, Шабла Grinning

Нанесох ги, кажи ако съм сбъркал нещо Simple Smile

# 7

Много добра идея - браво за картата! Можеш да добавиш Галата, Шкорпиловци, Иракли Simple Smile

# 8
Много добра идея - браво за картата! Можеш да добавиш Галата, Шкорпиловци, Иракли Simple Smile

Добавени са, даже и устието на река Камчия Wink

# 9

Прегледайте картата и не ходете там fatalina Grinning Там е само за нудисти Stuck Out Tongue

Абсолютно! Освен това хората, които не харесват нудизма просто да не пишат в тази тема и толкова  Naughty Нямало било нудизъм в София - отидете на някой басейн през лятото и ще видите не само монокини, ами и чисто голи мадами, да не говорим че и по балконите се пекат голи Simple Smile

# 10
ooooh!За такива като вас смятам , че най-добрият пляж и отдих е в МБАЛ Св. Наум на 4-ти километър!!!! Какъв нуди плаж да София, вие добре ли сте!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing по точно не би могло да се каже  Laughing Laughing
Като няма какво да покажете пишете глупости.
Какво да покажем - задниците ли? Изобщо не са глупости. Все пак има някакви морални норми, които нормалните хора спазват. Няма нужда да търсите място извън София направо можете да се опънете на хавлийки по Витошка! Така повече хора ще могат да ви се "насладят".
Нещо не чатнах какъв точно ви е проблема да съществуват местенца, където банския е опционален? newsm78 Някой насила ли ви е завлачил там, наистина не разбирам? Отделно че край София има точно 1 такава поляна и при това е доста трудно откриваема за незапознатите и шансът да се натъкнете (вие или някоя себеподобна ви обидчива душа с "крехка психика") случайно на нечий гол задник и да се "покварите до живот" е минимален  Joy

# 11
Отделно че край София има точно 1 такава поляна и при това е доста трудно откриваема за незапознатите и шансът да се натъкнете (вие или някоя себеподобна ви обидчива душа с "крехка психика") случайно на нечий гол задник и да се "покварите до живот" е минимален  Joy

За поляните край Железница ли става въпрос?  newsm78

# 12
ooooh!За такива като вас смятам , че най-добрият пляж и отдих е в МБАЛ Св. Наум на 4-ти километър!!!! Какъв нуди плаж да София, вие добре ли сте!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing по точно не би могло да се каже  Laughing Laughing
Като няма какво да покажете пишете глупости.
Какво да покажем - задниците ли? Изобщо не са глупости. Все пак има някакви морални норми, които нормалните хора спазват. Няма нужда да търсите място извън София направо можете да се опънете на хавлийки по Витошка! Така повече хора ще могат да ви се "насладят".
Нещо не чатнах какъв точно ви е проблема да съществуват местенца, където банския е опционален? newsm78 Някой насила ли ви е завлачил там, наистина не разбирам? Отделно че край София има точно 1 такава поляна и при това е доста трудно откриваема за незапознатите и шансът да се натъкнете (вие или някоя себеподобна ви обидчива душа с "крехка психика") случайно на нечий гол задник и да се "покварите до живот" е минимален  Joy
Като нямат нищо за показване го крият.добре го каза.

# 13
Извинявам се за спама предварително, но си направих един акаунт само след като видях невежеството на една хубава част от хората и коментарите които оставят. Хора които говорят за морални ценности когато 14 годишна си развява полу голия гъз по национална телевизия и където силикона и разголени танцьорки са перманентно присъствие във всяка една "модерна" дискотека или по голям бар в тази държава и това е морално забавление. Могат децата ни да дублират и танцуват на песни за цици и секс, но не дай си боже да видим това и всички пощуряват. Или всяко едно предаване гони сензации по възможно най-долен начин разчитащо на воаьорство, конфликт или човешка трагедия. Когато това е обществено прието за какъв морал ми говорите тогава дами и господа, че да коментирате нудистите? Нещо което се прави без пъклен план или гонене на сензация, където хората се крият защото "моралното общество" не може да приеме, че всички изглеждат еднакви без дрехи.

Нали сме европейци, ако искате да видите морал отидете в западна европа където нудистите не са гонени и унижавани, където има огромни водни комплекси в които достъпа на нудисти е напълно нормално и прието. Където има разбиране и уважение...

Когато ви е срам и имате някакви антични начини на мислене и морал в който цинизма е по висок от реалната ви оценка за живота тогава просто не се мешайте в дискусия където хората искат да си казат нещо полезно.

# 14
Ние пробвахме с приятелката ми и на нея и хареса, но не остана доволна, че я зяпат, особено старите мъже бяха много досадни. И това на Дюни, където няма много хора.
Иначе как да стигнеме до нудисткия на Железник, от селото натам?

Общи условия

Активация на акаунт