Нудистки плаж във "Вятърните мелници"

• 1 502
  • 9
  •   2
Отговори
Здравейте, мами и мамовци! Wink

Повече от година вече съществува т. нар. "първия частен нудистки басейн в Европа",
намира се в Хидропарк "Вятърните мелници" в Горна Малина.
Някой ходил ли е и има ли мнение за него?

PS ако се допускат линкове, тук се рекламира:
https://www.facebook.com/melnicite/videos/1822705111846742/

# 1
  • SF
Поне в нещо сме първи в Европа!
Аз тази философия за приемане на тялото нещо не я схващам. Приемам го, без да съм нудист. Но на горките хора са им сложили едно корито за единствения басейн за нудисти в Европа. Дано не им пречи да плуват (едва ли ще могат), киснат в него нагъсто.

# 2
Дано не се налага да си проправят път с ръце. Grinning

# 3
Представих си, ако трябва да се пускат по ролбата.

# 4
Само дано не ни дават по новините.🤣

# 5
  • София
С тоя вход ще ида за по-евтино в Гърция Simple Smile

# 6
  • София
Не бих препоръчала на никого, ако не иска да си види частите някъде.

# 7
Не бих препоръчала на никого, ако не иска да си види частите някъде.

Какво те кара да мислиш така?

Според мен е точно обратното. Подобно място има отговорността да не разпространява
"частите" никъде, най-малкото защото ще е лоша реклама и ще загуби от посетители.
Виж по плажовете е обратното. Ако сте ходили на бг нуди плаж, там всеки втори
е облечен и минава открито да снима с телефон, най-често правейки се, че говори по него.
Изобилието от снимки в нета също е от публични, а не частни плажове.

# 8
  • София
Каква отговорност? Моля ви Laughing

Изобилието от снимки си върви из телеграм и никой не пита.

Жалко за опорочената идея.

# 9
Днес все пак посетих мястото, за да мога да коментирам от първо лице.
Впечатленията са ми следните:

Нудисткият плаж е едно съвсем малко пространство с нагъчкани шезлонги и малък басейн с формата и размерите на пластмасово декоративно езерце.

Нудисткият басейн се посещава само от мъже и то предимно с хомосексуални наклонности. През цялото време се гледаха един друг и се възбуждаха. Следобеда чак дойдоха възрастно семейство пенсионери и това бе единствената дама за деня.

За сметка на това, няколко пъти през деня влиза тумба 15-16 годишни ромки с децата си. Всеки път ни обиждаха и кълняха, че сме извратени и искат децата да ползват малкия басейн, съответно заради децата да се облечем.

Освен тях, през нудистката част, служителите непрекъснато привеждат облечени хора, ту наляво, ту надясно, хили самите служители минаваха неколкократно оглеждайки се.

Шезлонгите бяха отвратително мръсни, захабени, прашясали и с листа.

Няма тоалетна наблизо .
Ако човек иска да ползва такава, трябва да се облече, да излезе от пространството с чип, и да отиде до най-близката съблекалня, която е за 100 човека с 2 кабинки.

Идилията се допълва от факта, че басейнчето се отоплява.
Съответно следобеда бе 30 градуса навън, а басейна може би 50 градуса, никой не можеше да изтърпи да влезе вътре.

Но, за 30 евро толкова

Общи условия

Активация на акаунт