Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 358
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Иванова, дано да помогне това без антибиотици  Hug
Марисса, дано се оправиш, не съм запозната със заболяването, аз обаче до сега имах хиляди други проблеми, май бременността отключва много болежки  Hug
Елито, може да е от хормоните, нормално е да имаш и смесени чувства, всеки се пита ще се справи ли и т.н,, особено ако не е било планирано. Аз се борих 5 години за бебе и при мен объркването беше минимално, по-скоро страх да не му се случи нещо, който още изпитвам.

# 121
  • София
Това е момента на изненадата. Не си го планирала и сега се чудиш как ще продължи животът ти и какви промени ще настъпят. Моето бебе беше планирано и много желано, но и на мен са ми минавали подобни мисли в началото. После се свиква с мисълта, че ще бъдеш майка.

# 122
Не знам за мен не е нормално.от 3 дни нищо и никой не ме интересува.Не ми се яде.Само говоря с една приятелка и през 5 минути със с ново и ново решение.Не ми се излиза и говори с никой!Само ми се плаче е все едно някой ме е хванал за гушата!И като си представя,че ако съм така 9 месеца и лошо ми става.А като се замисля нямам основателна причина да го махна.Не се виждам в такава светлина,дори не знам защо.Дори нямам представа какво се прави от тук нататък!Голям хаос ми е в главата

# 123
А бащата какво мисли и той има право на мнение все пак

# 124
Няма да си така 9 месеца. През първия триместър хормоните могат да направят от теб друг човек. Нормално е да изпитваш несигурност, това се случва и при планирани бременности, и при второ и трето дете. Ще отидеш на преглед, ще видиш как му бие сърчицето и е твърде възможно да се почувстваш различно.

# 125
Алексче, подкрепям мнението ти  Hug. А ти вече си минала 40 г.с направо ти завиждам, после да пишеш като се появи малкото човече  Hug  bouquet

# 126
Бащата реагира много спокойна,което ме учуди.Той иска дете от много време и аз съм тази коята се дърпа!Щастлив е и го иска.Вчера бях на преглед за потвърждение и ми изкараха снимка.Сега не спира да я гледа,прави планове за стая,как ще го люшка,как ще спи между нас,а аз гледам в една точка и не знам къде съм.
Имаме много дълга любов, но родителите ми са много против връзката ми с него и то защото не е от София като мен и трябваше да отида в доста по-малък град да живея за да сме заедно.Може би сега ми се отразява това и на решението ми сега.Страха май ми е по-голям от желанието  newsm78

# 127
Не знам за мен не е нормално.от 3 дни нищо и никой не ме интересува.Не ми се яде.Само говоря с една приятелка и през 5 минути със с ново и ново решение.Не ми се излиза и говори с никой!Само ми се плаче е все едно някой ме е хванал за гушата!И като си представя,че ако съм така 9 месеца и лошо ми става.А като се замисля нямам основателна причина да го махна.Не се виждам в такава светлина,дори не знам защо.Дори нямам представа какво се прави от тук нататък!Голям хаос ми е в главата

Добре дошла в клуба. Само искам да ти кажа, че е хормонално и ще мине. И при двете ми бременности бях така - правени, планирани, желани бебета. После пълна депресия и отчаяние. Чувствах се като в капан. Изведнъж виждах всичко в друга светлина. Но ще видиш, че след някоя друга седмица, ще започваш да се разведряваш.

Ако можеш, разхождай се повече навън. Обясни на таткото какво става и нека да има предвид да те разсейва. Изтегли си весели филмчета....

Ще ти мине! Има светлина в тунела!  Grinning

# 128
Цитат на: Mademoiselle Chocolate link=topic=733099.msg25961104#msg25961104
 Само искам да ти кажа, че е хормонално и ще мине. И при двете ми бременности бях така - правени, планирани, желани бебета. После пълна депресия и отчаяние. Чувствах се като в капан.

И при мен беше така. Даже втория път беше много по-зле. Що рев изревах в началото.

kadrova4kata, ще пиша, хайде да излиза вече, че... направо не е за завиждане.  Laughing

# 129
Направо ме обнадежди!Таткото много ме развеселява и успокоява.И да точното описание хваната в капан и отчаяние.След време сигурно много ще се смея на това.И едва ли има човек,който да не се радва на детето си.Просто явно не го осъзнавам още!

# 130
Елито, мисля, че ще отмине това, не знам какво друго да ти кажа, сама си решаваш и това е твоят живот, аз лично не бих го махнала, още повече се обичате и отдавна сте заедно, това за града за мен са предразсъдъци, аз съм живяла и в много малки и в доста големи градове, както и в село, важно е да се обичате и как ще се устроите не точното населено място  Simple Smile.
Алексче, тогава стискам палци по-скоро да излезе и да се радваш на здраво и хубаво бебче по-скоро  Hug

# 131
Благодаря ви за подкрепата момичета!
Сега имам друг въпрос.Вчера като бях на преглед се оказа,че имам 4см. киста на единия яйчник,но щяло да мине и било нормално,защото пазило бебето. newsm78

# 132
Да питам и аз нещо, макар че е рано още. Има ли чорапогащници за бременни,
какво да обувам под дънките зимата, че съм много зиморничева?

# 133
Небе, има чорапогащници за бременни.

Елито, ще се наместят нещата, спокойно. Чудесно е, че таткото е толкова ентусиазиран Simple Smile

Алексче, леко раждане (когато му дойде хабер Wink )

# 134
  • София
Да питам и аз нещо, макар че е рано още. Има ли чорапогащници за бременни,
какво да обувам под дънките зимата, че съм много зиморничева?
Има.

Общи условия

Активация на акаунт