Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 349
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви за подкрепата момичета!
Сега имам друг въпрос.Вчера като бях на преглед се оказа,че имам 4см. киста на единия яйчник,но щяло да мине и било нормално,защото пазило бебето. newsm78

Да не са имали предвид жълтото тяло? То храни бебето в началото, докато се развие плацентата.

# 136
Здравейте, момичета! Днес си взех резултата от цитонамазката, някой може ли да ми го разясни:

Описание: PAP I
интермедиерни и суперфициални клетки, лактобацили

# 137
  • София
Здравейте, момичета! Днес си взех резултата от цитонамазката, някой може ли да ми го разясни:

Описание: PAP I
интермедиерни и суперфициални клетки, лактобацили
екстра си.

# 138
Това може би означава първа група, която е най-добре   bouquet

# 139
Благодаря ви за бързия отговор Hug

# 140
Moля ви да ми препоръчате някакви хубави витамини за бременни. По-изчистени и натурални, ако има такива Simple Smile А вярно ли се напълнява от тях?

# 141
Трю, препоръчвам тези, но не знам къде и дали ги има на българския пазар.

И не, от пренаталните витамини не се напълнява. Напълнява се от храненето тип "яж за двама" и "щом ми се яде шоколад/пържено/тестяно, значи бебето го иска".

# 142
Аз съм пила само едни и тях мога да препоръчам, изписа ми ги АГ-то Огестан, на мен ми действат добре, защото знам от други момичета, че от техните им става лошо. От моите ми е добре и ги пия вече 6 месеца, не се качва според мен, до сега съм качила 1 кг  Simple Smile общо.

# 143
А тези неща само достатъчни ли са?

Фолиева киселина                     400 μg
Рибено масло, богато на            

Омега 3 мастни киселини           289 мg / 144 μg  DHA

Витамин D3                               5μg

Йод                                          150 μg

Натурален витамин Е                 10 мg  

Още за: ОГЕСТАН капс. * 30 (OGESTAN caps. * 30), цена и информация
от framar.bg

гледам, че няма други витамини, ти приемаш ли ги отделно по някакъв начин?

Фея, тези мога да ги поръчам от айхърб http://www.iherb.com/Rainbow-Light-Complete-Prenatal-System-Food … 180-Tablets/13243

# 144
  • Варна
Ако се храниш пълноценно, ти препоръчвам да не приемаш допълнителни витамини. Особено синтетични.

# 145
По-натурални (доколкото могат да са натурални) - ето тези: http://m.iherb.com/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-Prenatal-180- … Veggie-Caps/39196

# 146
  • София
Moля ви да ми препоръчате някакви хубави витамини за бременни. По-изчистени и натурални, ако има такива Simple Smile А вярно ли се напълнява от тях?
Плодовете и зеленчуците от пазара! Simple Smile

# 147
Ако се храниш пълноценно, ти препоръчвам да не приемаш допълнителни витамини. Особено синтетични.
Искам да се храня пълноценно, но не знам как. Само плодове стигат ли? Какви и колко? Примерно колко ябълки трябва да изям на ден, за да не пия синт. витамини?

# 148
-True Blue-, малко не ти разбрах въпроса за огестана  Simple Smile, според АГ-то ми са достатъчни, аз отделно се храня предимно с плодове и зеленчуци, млечни, мисля, че си докарвам всичко необходимо, за сега не съм имала проблими с хемоглобин или нещо друго, което е свързано с витамините  Simple Smile

# 149
  • Варна
Искам да се храня пълноценно, но не знам как. Само плодове стигат ли? Какви и колко? Примерно колко ябълки трябва да изям на ден, за да не пия синт. витамини?

Laughing

Трябва да се храниш разнообразно. Само плодове, или само плодове и зеленчуци не са достатъчни. Организмът си иска зърнени храни, продукти съдържащи калций, та дори мазнини.
Потърси в интернет, има много материали за храненето през бременността. И все пак вслушвай се и в твоя организъм.  Peace

Скрит текст:
Когато бях бременна с второто си дете, почти всеки ден изяждах по един пресен ананас. А аз ананас не понасям, освен понякога от компот. След като родих пак започнах да не обичам ананас. Laughing Явно съм имала нужда.

Ето какво изплю гугъл:

http://www.zdravoslovno.com/pregnancy_and_eating/

http://blog.beboran.net/2011/07/27/10-%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Има и още много резултати.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт