Ebay - 90

• 38 590
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Мерси Aia'   bouquet

Да Ви разкажа за "неразвитието" с моя изтекъл крем. След като франсето ескалира кейса в ПП и отсъдиха връщане на пари с/у крем, той качи изтекъл трекинг номер. Опитах се да го напиша, но единствената опция за мен беше - получих си пакета, върнете му парите. Обадих им се по телефона и обясних ситуациятя, казаха, че ако е така ще прекратят кейса. 5 дни по-късно получих известие, че имат нови въпроси към купувача. Като гледам, въртят, сучат, само и само да си мине по установения ред.  Сега сигурно на ново ще пусне някой пакет, за да има нов номер....

# 16
  • Димитровград
Момичета имам следния проблем;получих еди очила които са не използваеми.Продавача беше описал дефекта и дал снимки ,но от снимките се виждаше една точица ,а след като ги получих видях че дефекта е много голям и не могат да се използват.Писах на продавача и той ми отговори и когато аз му оспорих написаното случаят се затвори.Мога ли в тази ситуация да направя нещо или да пия една студена вода?Мерси.

# 17
Ти си отворила кейс за несъответствие ли? В ибей? Не прикачи ли снимка?

# 18
  • Димитровград
Да.Но за съжаление не прикачих снимка и след като продавача ми отговори и аз се опитах да я убедя че очилата не стават за носене кейса се затвори.

# 19
  • Пловдив
Трябвало е да прикачиш снимка, а и очилата са били описани като дефектни, купила си на твой риск.

# 20
  • Димитровград
Цитат
Цитат
Трябвало е да прикачиш снимка, а и очилата са били описани като дефектни, купила си на твой риск.
Да така е ,но на снимката се вижда само точица а то си е доста голямо .
И сега не мога ли да кача снимка или всичко е свършило?

# 21
  • Пловдив
Разбирам, но са били описани като дефектни и в такъв случай- описанието им е правилно и затова кейсът е затворен.Както казах, на твой риск си купила стока с проблем.Нищо не можеш да направиш повече.

# 22
  • Димитровград
Цитат
Разбирам, но са били описани като дефектни и в такъв случай- описанието им е правилно и затова кейсът е затворен.Както казах, на твой риск си купила стока с проблем.Нищо не можеш да направиш повече.
Да разбирам че са съм купила дефекти очила ,но там там пише и се вижда малък дефект,а дефакто те са неизползваеми.Демек описанието не отговаря.
 Има ли възможност да ги вирна на ебау и те да преценят стават ли или не стават за носене, тя не ги е обявила за резервни части,ако така мога да се изразя.

# 23
  • Пловдив
Не може да се отвори втори кейс по случая.Не знам как си се навила да купиш дефектни очила, каквито и да са.Тук ден през ден се описват случаи за неща, купени за нови, които са носени, изцапани и т.н., а какво остава за нещо, описано като проблемно.
Нищо не можеш да вирнеш на ибей, артикулът е описан с дефект, за тях въпросът е приключен.Ако поне беше питала преди да отваряш кейса щяхме да напомним за снимката.

# 24
  • Димитровград
Благодаря за отговорите.  bouquet  bouquet  bouquet

# 25
За съжаление Горгона е права, ако нямаш опция за ескалиране всичко е приключило.

# 26
Горгона е права.
Аз получих стока,нова,но в описанието имаше споменат дефекта.Именно той беше описан некоректно,прикачих снимка и Ибей реши моментално случая изцяло в моя полза-пълен рефънд без връщане на стоката-както бях и поискала.

Не се ядосвай,всички имаме несполучливи сделки,дано не си се набутала със сериозна сума.

Мога да ти дам друг съвет-не ги отписвай,питай в някоя читава оптика дали могат да ти сменят стъклата,ако там е проблема.Продават се резервни. Peace

# 27
Здравейте, имам питане относно следната ситуация- спечелих търг на който недогледах заглавието и когато тръгнах да плащам тогава видях, че продукта не ми върши работа , ама и аз по нощите недопрочела се напоръчах. Писах на продавача и му обясних ситуацията, като му се извиних  за това,че е станала грешка от моя страна и го помолих да анулира търга. Получих съобщение от него, че няма проблем и ще го анулира. Но ми е отворил кеис в ибеи. Та въпроса ми е така ли става анулирането на търг. Ето съобщението от ибеи -
Продавачът.... наскоро заведе дело за анулиране на сделката за позиция, наскоро сте закупили...... 
Причина за искането за отмяна на сделката: Продавачът казва, че сте закупили продукт е в грешка.
Щракнете върху "Реагирайте сега" бутона, за да приемете или отхвърлите тази отмяна.
Ако не се предприемат действия с 21-Aug-2013, продавачът ще бъде в състояние да анулира покупката, без вашето съгласие.
Като влезна в кеиса под статус имам бутон -Предприемане на действия и ако се съглася с анулирането ще се приключи ли случая или ще трябва да си платя спечеленото по моя грешка Simple Smile  извинете за дългия въпрос но не ми беше отварян кеис до сега

# 28
Натисни, че приемаш развалянето на сделката и кейсът ще се затвори. Не трябва да плащаш стоката и продавачът ще си получи парите дадени за такси обратно   Peace

# 29
мерси Katnis   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт