Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 61

• 45 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • SHOOT ME 10 $
Да ви се похваля с моята роза .Пак е нацъфтяла.

URL=http://i-fotki.info/][/URL]
И колко пъпки още има... newsm44

# 16
  • ГОре на черешата...
Еха, страхотна е Peace!

# 17
  • Русе
Благодаря за новата тема, matze!   bouquet
Видях чудни красоти при mari_eta, ku4o, t_tabakova,midkoo, pisenxeto, neli mar4 и nezitoHug
Нямам снимки за запис в темата,освен да се покажа аз,за когото е интересно  Mr. Green
Скрит текст:

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
Скрит текст:
 bouquet

*sve* , страхотни снимки.. :hug
:

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 00:06 от Марѝ

# 19
  • Бургас
Офф,тръгнах да пиша и тъкмо бях приключила и го затрих.
Маце   bouquet както винаги страхотно оформление на новата тема.Страхотни цветя видях.Няма да изреждам.С тази хоя само ме дразните и аз искам пък Laughing
От последните две страници ми стана много тъжно и коментара ми ще е излишен.Нека тази тема да бъде изпълнена само с положителни емоции  Hug май стихчето ми си дойде на място след последните коментари.Сътворих го в един леко депресивен за мен период.Обаче нали при вас се разтоварвам Hug
За сега нямам какво да покажа,днес цял ден правих сувенири,утре ще се отчитам,имам цъфнал зокум от семенце сято миналата година.Ето с това се занимавах днес.
http://media.snimka.bg/s1/2497/031238375.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2497/031238372.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2497/031238374.jpg?r=0
Маце ще ти пратя линк към албумите.

# 20
  • DE
Ехе, ама че сте готини Hug
Някои от вас съм виждала...идвали са на "гости" в моята градинка Heart Eyes
Аз чак сега имах време да поразгледам последните страници от предната тема.
Намирам за добре когато има и по други теми повод за дискусия.
За съжаление, ежедневието ни не може да бъде изпълнено само с позитивни емоции. Има и красивото и грозното/зависи кой как го вижда и го усеща.

Прекрасни снимки на цветя сте показали!!!
Чудесни усмихнати и красиви лица направиха темата по-топла и лична.
Благодаря Ви!

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 00:43 от matze

# 21
  • ГОре на черешата...
Све, толкова си лъчезарна Peace...
Денима, много са красиви чашите, и аз си домъкнах една торба миди и охлювчета от морето с тази идея, но се замислям как ще се мият после Rolling Eyes...с горещ силикон ли лепиш или с нещо друго?

МариHug

# 22
  • на североизток от Рая
*sve* , страхотно излъчване имаш, свежо и лъчезарно. И знаеш ли, че имаш много хубави очи?! Wink Много исках да те познавам.  Hug

denima
, изуми ме. Голям творец си. Имаш сръчни ръце и голямо въображение. Виждала съм и други неща, сътворени от теб, но тук количеството ме смая. Браво!  Hug

Маце
, ако не забравя, ще ти пратя линк към албума. Но днес ще липсвам и главата ми отсега е ангажирана с друго.  Crazy

Мариетка
, като направиш нещо с мидичките и охлювчетата, покажи и на нас.
 И аз преди все мъкнех, но не ги ползвам и вече не събирам. А тази година дори не видях интересни миди. Не навсякъде ги има.

Мари, нищо, че не показваш снимки. Стой при нас. Самото ти присъствие е важно.  Hug Heart Eyes

Митко
, много е интересен цветът на розата ти. Рядко съм виждала в тази окраска. Чудна е!

Доби, ако нямам странична помощ, и аз няма да мога да покажа снимки. Нали съм казвала колко съм добра технически.  Crazy

За всички, които не споменах -  Hug!

Някои момичета още не са се разписали.  Rolling Eyes Хайде!

Скрит текст:

# 23
  • Талант на 2012,2013 г.
  bouquet

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 09:08 от Марѝ

# 24
  • на североизток от Рая
 Мари, разплака ме и .....

Прегръщам те, мила!  Hug Треперя...

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 15:13 от neli mar4

# 25
  • Бургас
Мари  hug
Нели,количеството е такова защото са предназначени за продажба Simple Smile имаме малко павилионче за сувенири в центъра на Поморие.Чашите бяха общо 48 Mr. Green. От години си изработваме много неща за да е по различно.Иначе по складовете едно и също.Мидите ги купувам на пакети.Не съм качвала на други,но по-късно ще прегледам какви снимки имам.Днес ще правя бутилки.
Мацето ми е качила албума на първа страница,и мен ме има,та който не ме е виждал да ходи рови.
Мариетка,ще ти пиша лично да ти обясня как ги правя.
Другото ми включване вече ще бъде цветно,че се отплеснах  Grinning

# 26
  • Русе
Мили момичета,благодаря Ви,стоплихте сърцето ми!  Heart Eyes  Прегръщам Ви!  Hug
Толкова доброта,спокойствие и красота има в тази тема,затова си стоя тук и без да има какво толкова да показвам.Извинявайте за спама,но не се сдържах!
neli mar4, надявам се познанството да стане и реално някой ден,не само виртуално!
МариHug

# 27
  • Бургас
Имам само едни зокум от семенце цъфнал да покажа.Всичко друго вече сте виждали.Чакам и плумбаго също от семе,напъпило е,а също и дипладения.Качих доста снимки на сувенири в албума.
Ето го и зокума от Кипърско семе  Mr. Green

# 28
  • ГОре на черешата...
Ах, Нели, на тази снимка си като пpинцеса Heart Eyes!
Денима, чуден олеандъp, и аз чакам моят, дето пpеди 2 години си откpаднах от Несебъp Embarassed, да цъфне. Стана ми интеpесно за магазинчето, сигуpно поне 5 пъти съм влизала там Wink...

# 29
  • Бургас
Ах, Нели, на тази снимка си като пpинцеса Heart Eyes!
Денима, чуден олеандъp, и аз чакам моят, дето пpеди 2 години си откpаднах от Несебъp Embarassed, да цъфне. Стана ми интеpесно за магазинчето, сигуpно поне 5 пъти съм влизала там Wink...
Ами сигурно,аз за това се ядосах,че не се обаждате.Той брат ми е там,но можеше да се запознаете.
Не може да не сте се разхождали по сергийките,където се продават само сувенири.И покрай цветарския сте минали сто пъти/той на бившата гара/Там пък стои майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт