У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (20-та, поправителна.)

• 20 267
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Ænima/Albuquerque
И аз малко като Бебето,не помня филми  Laughing

То тва се оказва положително качество.  hahaha

Първите 30 мин само се стреляха, и закла 1-2ма... Никаква мистерия, като ганстерски филм...

Мф... и няма да доглеждаш ли?

# 16
Е, аз също защото не помня "Грях" го смъквах 3 пъти  Mr. Green. Да взема да гледам врората част на "Стъклената къща"  newsm78

# 17
Сарки,забравих да кажа,че 8ММ ми хареса  Peace Нямам обрив от Кейдж и нищо няма да ти тежи на съвестта  hahaha

# 18
  • Ænima/Albuquerque
Знаех си! И се радвам, че не са ти избили пъпки.  hahaha

# 19
  • София
Само прелитам, че още съм на работа  ooooh! , после ще ви чета.

Сарко, тенк ю   bouquet !

# 20
  • Варна/Лондон
Аз пък не помня заглавия на филми. Знам се, и преди да тегля някой, гледам резюме, трейлъри...и така. Но това е само за второстепенните. Във филмовата гънка на оскъдния ми мозък си стоят топ заглавията, няма как да тегля Грях или 7 пак. Laughing

# 21
  • Ænima/Albuquerque
Е, щом помниш "Грях", значи съм свършила поне едно добро дело в живота си!  hahaha

# 22
  • Варна/Лондон
Е, щом помниш "Грях", значи съм свършила поне едно добро дело в живота си!  hahaha
Ми гледах го 2 пъти, преди да се диагностицирам. Laughing

# 23
  • Варна/Лондон
Ми гледах го 2 пъти, преди да се диагностицирам. Laughing
Аз и тоз..как беше, ''Най-добрата оферта'' го гледах преди месеци, но нали не помня заглавия, ти като го пусна тук и си го изтеглих пак. А чужбинския нет е отварат. Мъка 2 нощи. Е, стана ясно, че съм го гледала, но си викам, така и така, дай да видя дали ще разбера края. Еми пак греда... Laughing
Добре, че четох вариантите на развръзка в темата, че да не се чувствам тъпа. Достатъчно е, че изглеждам такава. Laughing

# 24
  • Ænima/Albuquerque
Да, вариации за финала имаше.  hahaha

# 25
Сарк, жмуц! Hug
И аз малко като Бебето,не помня филми  Laughing

То тва се оказва положително качество.  hahaha

Ма, разбира се! Sunglasses Аз вече имам филмов каталог, като гледам нещо му слагам рейтинг и така даже мога да кажа дали ми е харесал или не, след като го забравя. Mr. Green

Нищо не съм гледала. Blush

# 26
Аз пък не помня заглавия на филми. Знам се, и преди да тегля някой, гледам резюме, трейлъри...и така. Но това е само за второстепенните. Във филмовата гънка на оскъдния ми мозък си стоят топ заглавията....

Това важи и за мен - с пълна сила Simple Smile

Сарк  Hug  Heart Eyes - супер си ни е темата!

# 27
Благодаря за новата тема!!
Тъкмо изгледах "2 guns" . Началото не ме впечатли , средата ме заинтригува и накрая вече бях напълно в интригата .  Peace

# 28
  • Ямбол
И аз тук! Сарк,благодаря   bouquet!

Аз пък помня повечето от филмите,които съм гледала.  Laughing Даже преди малко се сетих за един от детските ми години Dedly Sins,но не го откривам никъде по торентите.  Rolling Eyes А трилърчето е готино.

# 29
Даже преди малко се сетих за един от детските ми години Dedly Sins,но не го откривам никъде по торентите.  Rolling Eyes А трилърчето е готино.
Ето го

Общи условия

Активация на акаунт