У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (20-та, поправителна.)

• 20 281
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Я дайте линк към някъде за тоя "Грях", че да не би да има още срамове да бера?

# 31
  • Ямбол
Даже преди малко се сетих за един от детските ми години Dedly Sins,но не го откривам никъде по торентите.  Rolling Eyes А трилърчето е готино.
Ето го

Мерси  bouquet !

Фенче,ето го Грях.  Hug

И аз не съм го гледала,споко!  Laughing Сега го дръпнах.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 14:30 от contessa24

# 32
  • Варна/Лондон
Аз идвам от поправителен... Embarassed
Най-накрая гледах така препоръчвания тук The Stepfather и ми хареса. Бива филмчето. Имаше си всичко. Е, малко гаджето на синчето ми идеше да я залющя няколко пъти, ама толкова си може момичето.  Laughing

# 33
Благодаря за темата Hug

Не съм гледала нищо Blush

Deadly Sins ми се струва много познат,но и аз не помня филми,всичко забравям.

The Stepfather (2009) ? Че намирам доста с това име.С актьора от "Клъцни-срежи" ?

# 34

The Stepfather (2009) ? Че намирам доста с това име.С актьора от "Клъцни-срежи" ?
Да  Peace

# 35
# 36

Да  Peace

Мерси,  bouquetАми гледала съм го. Отзив не мога да дам BlushМисля,че ми хареса.

# 37
  • София
И аз оня ден се настанявам доволно да си гледам "Графинята", то пък се оказа, че съм го гледала (няма да се цепя от колектива на тъпаците сега  hahaha) ... обаче викам - ще си го гледам, щото не помня нищо. И ... заспах.
Като имам време ще доглеждам.

Грях и на мен ми се свали  Laughing Ама кога ще го огрее, не знам.

# 38

Да  Peace

Мерси,  bouquetАми гледала съм го. Отзив не мога да дам BlushМисля,че ми хареса.
И аз много не го помня,но и имам спомен,чче ми е харесал  Joy
Мале,ама как сме се събрали тук,гледаме и не помним  hahaha

# 39
Ами ,това е,защото много сме гледали. Laughing
То ,затова вече няма и нещо,което да ме впечатли. Фенка на психото съм си,ама я-станах безчувствена от тях Laughing

Вив hahahaскица такава "колектива " hahaha

# 40
Мнение за този филм Simple Smile

http://www.imdb.com/title/tt0362478/?ref_=sr_1

Макар,че Кам ме радва повече като "палава класна"-много и отива да играе в комедии

# 41

Макар,че Кам ме радва повече като "палава класна"-много и отива да играе в комедии

Тя е родена за палава класна, но по бледи спомени, май и този ми беше харесал.  Thinking

# 42
  • София
Тука всички сме с бледи спомени  hahaha! Ако някой помни нещо, то обикновено става дума за "Седем" + другите два от светата троица... забравих им имената, щот нали и аз съм с бледи спомени  Joy!

Сарк, благодаря за темата   bouquet!

# 43
  • Ænima/Albuquerque
Ей, деменции събрани накуп, ей!  hahaha

# 44

Този е много добър!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт