У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (20-та, поправителна.)

• 20 239
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • МАРС
Миналата седмица си пуснах "Frailty", много съм проС, естествено си го спомних на втората минута, странното е, че помнех всичко, освен края(всъщност що да е странно, аз съм ебати амнезията).Simple Smile
Снощи пък пуснах "Очите на Хулия", съвсем ми се е олабил ангела значи, взех да се озъртам притеснено още от самото начало.
Не е лесно да живееш сам, в малка къщичка на края на града и да продължаваш да искаш да гледаш ужаси. Mr. Green

# 571
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha

# 572
Не е лесно да живееш сам, в малка къщичка на края на града и да продължаваш да искаш да гледаш ужаси. Mr. Green
Космическият ми кораб е в ремонт, иначе щях да ти дойда на гости да гледаме двамата Wink

# 573
Космическият ми кораб е в ремонт, иначе щях да ти дойда на гости да гледаме двамата Wink
Joy

# 574
  • София

newsm62 smile3501

Страшни сте  Hug !

# 575
  • МАРС
Еми... като го ремонтираш намини. Wink

# 576
Гледах Fallen с Дензъл Уошингтън и Доналд Съдърланд. Хубаво трилърче със свръхестествен елемент, но краят така ме изнерви! Crossing Arms

# 577
Не, не, Deadface е човека, който може да ти помогне.   hahaha

Joy  Joy  Joy ...извинявам се, но много се смях.

Аз Страшни филми не гледам  Flutter

Леле. Сарк онзи филм с пародията на 300 не мога да го изгледам, разбираш ли, идва ми в повече идиотията.

# 578
Еми... като го ремонтираш намини. Wink

С удоволствие. Досега не съм бил на Марс, но предполагам, че ще те намеря лесно по писъците Laughing

# 579
# 580
  • Ænima/Albuquerque
Леле. Сарк онзи филм с пародията на 300 не мога да го изгледам, разбираш ли, идва ми в повече идиотията.

Искам да ти кажа, че правиш най-доброто възможно. Така, че няма да гледаш простащина, хем ще оставиш хубавия спомен от "300".

# 581
А коя е въпросната пародия? Обичам пародии, но в последно време много затъпяха, преди бяха по-смешни. Особено ми е смешен един от поредицата Страшен филм, където имаше един с една изродска ръчичка, един тревоман Шорти, пародираха и ангелите на Чарли - ето такова нещо ми се гледа.

# 582
Те повечето съвременни хоръри, особено нискобюджетните, са си живи пародии  Mr. Green

Ако си пропуснала, гледай:

Shaun of the Dead
Fido
Dracula: Dead and Loving It
Young Frankenstein
Tucker and Dale vs Evil

и евентуално:

Black Sheep
Not Another Teen Movie

# 583
Черната овца май я бях гледала, ама нищо не помня. Laughing

# 584
  • София
Като казахте "пенсионирани филми",гледали ли сте това http://www.imdb.com/title/tt0108473/ ? Ако не сте-препоръчвам. Хубав трилър е.
Друг,който препоръчвам е този http://www.imdb.com/title/tt0368008/?ref_=tt_rec_tt с любимият ми Дензъл Уашингтън.
Този http://www.imdb.com/title/tt0265349/ също. Много хубава ужасяваща мистерия  Laughing

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 10:31 от *hope

Общи условия

Активация на акаунт