На море в Турция - тема 25

• 116 852
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
 Simple Smile Много хора от форума тръгват утре за турските курорти. На всички пожелавам слънчева почивка,топло море и прекрасни емоции. Като се върнат,да пишат отзиви/дано да са само добри/  grinning039

# 421
  • Бургас
Приятна почивка на всички. Аз благородно завиждам и чакам с нетърпение да се изтърколи следващата седмица, че да ме огрее и мен  Laughing. Ние заминаваме на 20.09 /петък/ за Бодрум.

# 422
На всички пътуващи утре пожелавам весела и слънчева почивка, прекрасни мигове и незабравими изживявания   grinning039 bouquet Ние сме следващитеее   Laughing

# 423
  • Пловдив
Приятна почивка на всички. Аз благородно завиждам и чакам с нетърпение да се изтърколи следващата седмица, че да ме огрее и мен  Laughing. Ние заминаваме на 20.09 /петък/ за Бодрум.
Тъкмо прясна информация ще ви дадем .

# 424
  • В морето
Здравейте! Разбирам, че повечето пътуват през септември, но има ли такива, които са почивали през октомври и какво време сте хващали? Кой курорт е по-топъл през този период?
Малко по-нагоре имаше въпроси за Isis и Vogue hotel в Бодрум, но не намерих отзиви. Моля ако някой има повече инфо да сподели!

# 425
На 13-ти и ние тръгваме за Кушадасъ, х-л Тусан Бийч , с големи резерви съм за този хотел, но дано да греша.На всички, които пътуват , или им предстои- лек път, хубаво време и да се върнем живи и здрави!

# 426
Днес  и на нас ни  се обадиха и казаха номера на рейса и 12.45 пред ОМВ -Пловдив.
Утре пътуваме за Бодрум !От там ще ви пиша ,ако някой се интересува от хотела .
Купих си и лекарство ,че съм кекава на завоите  EmbarassedНо се надявам всичко да е ок ! Praynig

И на нас ни се обадиха, ние тръгваме 14.45 от Варна, като ще имаме прикачване в Бургас  Confused

Пожелавам на всички приятна и незабравима почивка и благодаря на всички за пожеланията  Hug

# 427
  • София
На 13-ти и ние тръгваме за Кушадасъ, х-л Тусан Бийч , с големи резерви съм за този хотел, но дано да греша.На всички, които пътуват , или им предстои- лек път, хубаво време и да се върнем живи и здрави!

Здравей, Видях този хотел и повярвай ми много добре изглажда, от затворен тип е. На плажа Кущур се намира. Много ме впечатли Simple Smile Дано всичко да е наред с него. На външен вид много грабва окото.има и много зеленина. Хубава повичка.

# 428
  • Бургас
Здравейте! Разбирам, че повечето пътуват през септември, но има ли такива, които са почивали през октомври и какво време сте хващали? Кой курорт е по-топъл през този период?
Малко по-нагоре имаше въпроси за Isis и Vogue hotel в Бодрум, но не намерих отзиви. Моля ако някой има повече инфо да сподели!

И ние обсъждахме опциите за пътуване през октомври и от туристическите агенции ни обясниха, че тогава времето също е хубаво /говоря за първата половина на октомври, за по-късно няма гаранции, че времето ще става за плаж и няма да вали/. Обаче ни казаха, че за октомври да не избираме Кушадасъ, а по-южните курорти.
Ние ще сме в ISIS. От няколко агенции потвърдиха, че хотелът е много хубав, така че очаквам да остана очарована. Като се върнем на 29-ти ще пиша пълен доклад  Laughing

# 429
Приятно изкарване и късмет на всички заминаващи днес!  Simple Smile На нас ни останаха още две седмици   bouquet

# 430
И ние заминаваме след две седмици за Кушадасъ,но като гледам прогнозата за времето се очаква студ  Cry
Дано не познаят но като гледам и тук как застудя.Миналата година какво време имаше края на Септември еххххх

# 431

Моето семейство се надяваме на хубаво време октомври, ще дебнем времето и ще тръгваме на момента.
Аз също ще чакам отзиви за ISIS  - Бодрум, другият хотел, който съм се спряла е Кефалука или пък ако решим за Мармарис харесах - Ideal Prime Beach  или Pasha beach
Ако някой има пресни отзиви от други хотели в Мармарис ще се радвам да сподели с бюджет до 1500 лв. за двама за октомври.

# 432
  • София

Моето семейство се надяваме на хубаво време октомври, ще дебнем времето и ще тръгваме на момента.
Аз също ще чакам отзиви за ISIS  - Бодрум, другият хотел, който съм се спряла е Кефалука или пък ако решим за Мармарис харесах - Ideal Prime Beach  или Pasha beach
Ако някой има пресни отзиви от други хотели в Мармарис ще се радвам да сподели с бюджет до 1500 лв. за двама за октомври.

Хотелите които сте избрали са доста различни и по цена и по предлагани възможности. Дори куруртите Мармарис и Бодрум са доста различни по начин на почивка. Тук не един път сме коментирали, че Бодрум е отдалечен от повечето хотели и до там се стига само с маршрутка.
За мен класацията на хотелите е:
1. Ideal Prime Beach - реновиран преди 2 години, добра кухня с възможности за разходка по крайбрежната улица на Мармарис.
2.Кефалука - отдалечен от Бодрум, хубав затворен комплекс, който всичко има за да бъде почивката пълноценна. Само не съм сигурна дали в този сезон няма да е ветровито. Ако може някой, който е бил по това време да сподели.
3.ISIS - не голяма хубава територия, в залива Гюмбет, близо до барове и забавления (но се ползва транспорт). Клубните стаи са по-скромни, ако имате по-големи претенции, трябва да изберете в главната сграда.
4.Pasha beach, добър 4* хотел, но с малка територия. Тази година се предлагаше на доста добри цени. Близо до Ideal Prime Beach, в посока центъра.

# 433
Последен въпрос към почивалите в Кушадасъ (по скоро в района на Палм Уингс)- Хваща ли се гръцки оператор около морето? Ако има значение- аз съм абонат на Глобул  Hug

# 434
  • София
Diana_Don Hug, в Бодрум как духа, просто не е истина. И това беше в края на август в началото на септември #Crazy. за по нататък дори не ми се и мисли.
Не напразно символа на Бодрум са вятърните мелници. Peace
 И то като имаш предвид, че нашия хотел беше в много закътан и малък залив, и пак беше почти невъзможно да се стои на плажа от вятър. Затова и стояхме повече на басейните, където беше по завет. Точно заради вятъра повече не бих повторил почивка в Бодрум, въпреки, че града страшно много ми хареса. Освен това егейско море е много по студено от Черно, да не говорим за Средиземно и все си мисля, че в края на септември, началото на октомври трябва да си морж, за да се къпеш с удоволствие в него hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт