Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 60 от 15.08 до 30.08.2013

• 68 549
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за новата тема!
В очакване съм на ботушките Бъфало от випа и в очакване на супер намаления Mr. Green

# 46
  • Бг
Не видях линка към Амазон на 1 стр за нови клиенти.
Може ли някой да ми го даде.

Desi, не знам дали за английския или за немския, но ето ги и двата  Grinning.

Англичаните, без минимална сума, с продавач Амазон, за дрехи и обувки.

Немците, за суми над 40 евро, с продавач Амазон, за дрехи, обувки, чанти, часовници и бижута.

# 47
  • Варна
Здравейте и от мен.
Честит празник на всики именици и празнуващи днес и да не е гол запис.
Нещо от мен за мен,че боса съм обосяла       
http://www.javari.de/REPLAY-Fleet-GBP04-C0001L-M%C3%A4dchen-Snea … L=%2FshoppingCart

и за големият ми син с кода за 10 евро цената стана прилична   http://www.amazon.de/gp/product/B008X3NHRE/ref=ox_sc_sfl_title_1 … ie=UTF8&psc=1

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 11:15 от desuri

# 48
Привет, момичета! Мнение за тези http://www.javari.de/Dockers%20326176-002001%20Schn%C3%BCrhalbsc … RL=%2Fmythings%2F, между 38 и 39 съм като номер.

За мен Докерс-ите си отговарят съвсем точно. Така че ако искаш малко по-свободно, може би да заложиш на 39-ката.
  bouquet

# 49
Хубав ден за нова тема!   bouquet

Чакам няколко неща от немците(всичките са по пощата) и от Амазон.

# 50
  • София-Младост
Тези дали някой ги има, да сподели как са с номерата, отговарят ли си? Или ако марката ви е позната.

# 51
  • ...на безопасно
Март месец / 1,03 Mr. Green/, една от находките ми бяха едни детски сандалки Униса. Взех ги за 12-15 евро от франсетата. След месец носене се разлепиха отпред и двата сандала.
Според вас удачно ли е да правя рекламация, при положение че съм ги взела евтинджос?
От два дена го мисля този казус   Joy

# 52
  • Пловдив
Благодаря за темата.
Нищо не чакам Simple Smile , само да намалят нещата от кошницата, но те май нарочно не го правят ... Tired

# 53
  • София
Чакам едни бъфало от Немския Вип, като дойдат ще се хваля.

Джулз   bouquet

# 54
ellia, както и момичетата са ти казали, сякаш са уголемени с половин номер - имам около 3-4мм свободни до края на маратонката. Освен това са много широки някак отпред, не мисля, че ще са ми удобни за спорт, тъй като не държат крака. Иначе аз съм с широк крак, 41-ви номер, но дори и за моя крак ми се виждат големи и широки, а за теб вероятно ще бъдат още повече.

# 55
  • София
Благодаря за новата тема.Очаквам все още обувки от намаленията във френското джавари,от немското засега нищо не съм поръчала.

# 56
  • Варна
ellia, както и момичетата са ти казали, сякаш са уголемени с половин номер - имам около 3-4мм свободни до края на маратонката. Освен това са много широки някак отпред, не мисля, че ще са ми удобни за спорт, тъй като не държат крака. Иначе аз съм с широк крак, 41-ви номер, но дори и за моя крак ми се виждат големи и широки, а за теб вероятно ще бъдат още повече.

Благодаря
Vivien_
и на всички момичета които се включиха   bouquet И аз за спорт исках да ги ползвам, но ако са толкова широки няма да ми е стабилен крака. Ще ги мисля ако пристигнат че доста се забавиха.

# 57
  • София-Младост
Март месец / 1,03 Mr. Green/, една от находките ми бяха едни детски сандалки Униса. Взех ги за 12-15 евро от франсетата. След месец носене се разлепиха отпред и двата сандала.
Според вас удачно ли е да правя рекламация, при положение че съм ги взела евтинджос?
От два дена го мисля този казус   Joy
Пробвай, нищо не пречи...но след половин година не знам дали ще приемат рекламацията.

# 58
Нали приемат връщане до 1 година? Защо да не й я приемат!!

# 59
  • София
Тези дали някой ги има, да сподели как са с номерата, отговарят ли си? Или ако марката ви е позната.
Има един отзив в немския амазон за белите и един за кафевите. Не са лоши отзивите. Аз си ги поръчах още неделя.

Общи условия

Активация на акаунт