90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 233

• 35 837
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Аз искам да попитам за въпросните бульони, хич не обичам да пия такива напитки.
Вие спазвате ли това с пиенето на бульони след хранене?
Аз пия вода Simple Smile

# 316
И аз пия вода, но нали 20мин. след храна пише да не се пие вода и затова дават бульони.

# 317
  • гр.София
и аз не пия бульони, не обичам  Sick

# 318
  • Пловдив
Аз искам да попитам за въпросните бульони, хич не обичам да пия такива напитки.
Вие спазвате ли това с пиенето на бульони след хранене?
Аз пия вода Simple Smile

И аз така  Peace Най-трудно ми е след като съм се нахранила известно време да не си пийна ! Опитвам се,ама само понякога !
Днес съм на плодове-З-банан,О-диня

# 319
Вода си пия когато ми се пие.. това преди след хранене не съм го съобразявала никога.
Не се наливам като се нахраня, но няколко глътки си пийвам Simple Smile Наливането е между храненията  Mr. Green

# 320
July Moon, докато опипваш почвата, може да прочетеш и правилата и веода на книгата от първата страница. Белтъци категорично не се смесват според 90дд, дори в почивката.

Добър съвет. Но да Ви кажа честно, предпочитам да гладувам, отколкото да се чудя какво да ям  newsm78 Т.е. не че не ми харесва диетата - напротив. Но сега докато разуча и проуча как и какво се яде, можех да си спретна една чаено-плодова...  #Crazy

# 321
Здравейте момичета вчера започнах да си права 2 зъба предни и сега съм с временни коронки та ми е малко трудно да се храня и повече наблягам на течните храни .Мисля да я прекъсна малко до понеделник вторник или по някакъв начин да се мъча да я спазвам .Но не знам дали ще успея.Повечето наблягам на киселите млека.

# 322
Здравейте, аз днес съм на варива!
з- пъпеш
о и в- боб със салата.
Тази сутрин след белтъчния бях +1кг, а след плодовия -1.5 кг., ще видим утре колко ще покаже!
Много минуси, фиданки!  bouquet

# 323
July Moon, ще се чудиш и изглежда страшно само в началото. И аз имах някои грешки и тук ми издърпаха ушите. После влязох в релси Wink

# 324
Момичета, сигурно задвам глупав въпрос, но мюслите мога ли да ги класирам в някой ден?
Ядат ми се от доста време, а и се оказа, че имам един пакет със сушени плодове на склад.

Благодаря предварително!

ПП: Днес бях на изписване в белтъчен ден и много геройски устоях на бонбоните, сладкишите и разните други изкушения за вдруги ден!  Crossing Arms  Wink

# 325
  • гр.София
Момичета, сигурно задвам глупав въпрос, но мюслите мога ли да ги класирам в някой ден?
Ядат ми се от доста време, а и се оказа, че имам един пакет със сушени плодове на склад.

Благодаря предварително!

ПП: Днес бях на изписване в белтъчен ден и много геройски устоях на бонбоните, сладкишите и разните други изкушения за вдруги ден!  Crossing Arms  Wink
Мюслито можеш във въглехидратен ден с вода, компот или сок  Peace

# 326
Desivalko, благодаря Simple Smile

# 327
Здравейте и от мен Фиданки, днес след варивата вчера съм -600г, днес

З. Грозде
О. Посна мусака (патладжан, тиквичка, домат, копър и чесанче с заливка от брашно и вода)
В. халва

желая ви много минусчета

# 328
Отчитам успешен плодов ден. Изкарах го на диня и 80гр. микс от сурови ядки. Нямам търпение да яхна кантара утре и да ми покаже минус. След белтъчен пак ще съм нагоре, но поне утре ще имам по-голяма мотивация. Важното е, че не качвам, защото ако не бях започнала пак диетата, сигурно щях да ударя 80кг., ако не и повече с апетита, който имам. Като спазвам някакъв режим е по-лесно и успявам да овладея положението, което иначе става страшно.  Не искам повече да изглеждам така  261uu

# 329
Здравейте девойчета,гледам доста нови Simple Smile Не съм влизала от близо месец,ама като гледам -отпускарски месец и няма много писане Simple Smile В почивка съм от близо месец,ще се върна в редиците в началото на Октомври.Лека вечер на всички и не се отказвайте по никакъв повод:)
Ще влизам по-честичко вече за да Ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт