Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Напръсквам от двете страни с обезмаслител, престоява така в съдомиялната, и след час я пускам. Напоследък замествам обезмаслителя с пяна за почистване на фурни.

Хубаво , но нямам съдомиялна  Mr. Green

# 481
И без съдомиялна пяната ще свърши чудесна работа  Grinning

# 482
ОК , мерси   bouquet

# 483
  • Ланкър, планините Овнерог
Само е редно да се внимава. Така си попрецах моите филтри на абсорбатора. Попрестояха повечко (някакви си минути), накиснати с черното Сано Форте, та им падна лъскавото покритие. Сега не изглеждат прекрасни, но поне са чисти и си знам урока  Mr. Green.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 22:35 от Гита Ог

# 484
  • София
Купихме си нов аспиратор , взех с метален филтър , да не се сменя ,  а само да се мие . Тези от вас които ползват такъв , моля да кажете с какво почиствате , аз за друго освен обезмаслител не се сещам , но той иска търкане , а те са 2 метални решетки и не ми се вижда удачно и ефективно достатъчно.
Аз съм със същите филтри и ползвам Sano forte plus .Напръсквам и след 5 мин.измивам.Правя го в банята(да не прецакам мивката) и задължително с ръкавици.

К2r харесвам,защото като напръскам фурната пяната не се стича а стои до сутринта,за разлика от други препарати които съм ползвала.

# 485
Напръсквам от двете страни с обезмаслител, престоява така в съдомиялната, и след час я пускам. Напоследък замествам обезмаслителя с пяна за почистване на фурни.

Това е добра идея за пяната, както и да се натърка и се остави да престои. И миялната да се пусне на 65-70 или повече градуса - за да се разтворят мазнините. И, да, да се прави по-честичко, за съжаление.

# 486
Здравейте, момичета! Купих си съдомиялна, но не знам откъде да си купя евтини и качествени препарати- гланц, сол и таблетки.
На коя марка?  

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 12:38 от teta014

# 487
Препарати за съдомиялна има във всеки хипермаркет. Не ти препоръчвам на всяка цена да търсиш най-евтиното. Аз използвам таблетки Грюн Грийн, които купувам от Карфур, но си имам заредени и сол и гланц допълнително. Солта е от Лидл (тяхната марка), а гланцът - на Медикс. Препоръчвам ти да прегледаш тази тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745415.0 и освен това да си настроиш точно според инструкциите машината, за да си доволна от работата й.  Peace

# 488
Препарати за съдомиялна има във всеки хипермаркет. Не ти препоръчвам на всяка цена да търсиш най-евтиното. Аз използвам таблетки Грюн Грийн, които купувам от Карфур, но си имам заредени и сол и гланц допълнително. Солта е от Лидл (тяхната марка), а гланцът - на Медикс. Препоръчвам ти да прегледаш тази тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745415.0 и освен това да си настроиш точно според инструкциите машината, за да си доволна от работата й.  Peace

потвърждавам! А има и тема само за препаратите за съдомиялни   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731700.0
И аз съм като skica, ползвам Грюн Грийн таблетките, но и гланцът ми е  Грюн грийн, защо се води екологичен и безопасен, а част от него остава по съдовете Peace

# 489
Здравейте, момичета! Купих си съдомиялна, но не знам откъде да си купя евтини и качествени препарати- гланц, сол и таблетки.
На коя марка?  

Сол, гланц, прах (таблетки) използвам на КК (марката на Кауфланд К-Класик). Много съм доволна, а и не само аз.

# 490
По време на ремонта майсторите са ми надраскали новата мивка в банята, сигурно са слагали остри инструменти. Сега тези драскотини при всяко ползване на мивката ме дразнят. Имали някакъв препарат да ги залича? Благодаря!

# 491
здравейте! дърводелеца е почиствал плоскостите за новите ни шкафове  с  ацетон и сега стои като замазано с парцал. с какъв препарат да почистя? мисля , че са ПДЧ

# 492
здравейте! дърводелеца е почиствал плоскостите за новите ни шкафове  с  ацетон и сега стои като замазано с парцал. с какъв препарат да почистя? мисля , че са ПДЧ

С олио намажи , но няма гаранция че ще се оправи ,ацетона разяжда пластмасата.

# 493

С олио намажи , но няма гаранция че ще се оправи ,ацетона разяжда пластмасата.

оо не, дано не!!! той къде му е акъла?!?
пробвах със сапун и ми се стори че се почисти ама и от това ме е страх
иначе поръчах на ММ Пронто, дано с него се почисти

# 494
Какво е чистил с ацетон , ако е остатъци от етикети , накисни с вода и после олио .

Общи условия

Активация на акаунт