Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Moми4ета, помагайте! Майка ми преди малко с4упи един буркан с лютеница и омаза вратата на хладилника (от вътре) и гуменото уплътнение. Пробвахме с Фрош, един обезмаслител, препарат за стъкла, но само се замаза. Само гуменото уплътнение е захабено. Направих я на две стотинки. Много съм ядосана.
Аз чистя с това http://www.supermag.bg/pochistvashti-preparati/%D0%BF%D1%80%D0%B … %D0%BC%D0%BB.html
Маха всичко
Скрит текст:
Не се карай на майка си за такива неща  Cry  Peace

# 541
 Веро или резен лимон ,оцет.Не мисля че е трябвало веднага да чистите със силни препарати.
 Има един гел тест /не го ползвам /, но съм чувала че мие добре/ Бинго на прах чести добре но е абразив ,и драска.
 Сода за хляб и лимонтозу.

# 542
  • София
Пробвайте с магическа гъба  Peace

# 543
 На мен не ми хареса много /имам още три и си стоят /Може и с  универсалните влажни  кърпи W5 да се пробва -те поне не мисля да го съсипят ,ако не почистят.

# 544
  • 1st floor
Дребният надраска с химикал дивана. С какво да го чистя (текстилен е) - спрея за дамаски или за мастило трябва друго? newsm78 Не е много, но като се загледаш се вижда и трябва да се изчисти.

# 545
  • Mediterraneo
аз бих пробвала със спрея за дамаски първо. Пък после да го мисля  Wink

# 546
Дребният надраска с химикал дивана. С какво да го чистя (текстилен е) - спрея за дамаски или за мастило трябва друго? newsm78 Не е много, но като се загледаш се вижда и трябва да се изчисти.

Със Спот. Изчакай малко, разтъркай го и после с влажна кърпа изплакни

# 547
  • 1st floor
Благодаря! Днес не ми остана време, но утре ще търкам дивана. Ще пробвам и двете, имам и СПот. Laughing Едно по едно, разбира се!

# 548
  • Стара Загора
Моля, кажете ми хубав препарат за гладене на ризи и от къде да го купя.

# 549
Моля, кажете ми хубав препарат за гладене на ризи и от къде да го купя.

има немски спрейове за гладене на ризи и отделно за колосване. Виж в ДМ, макар да не съм сигурна.

# 550
  • Стара Загора
Благодаря Вени.

# 551
  • София

Пробвай с лакочистител, но да е с ацетон, не от ония безацетоновите - розовите. Така се маха и от кожа. /forte-поне аз с такъв съм чистила/

# 552
Пфу, къде ни избягала темата  ooooh!
Да споделя откритието си, за такива като мен, които неизвестно време са пропуснали да си изчистят фурната. Напръсках я снощи с пяната К2R  и сложих съд с вряла вода да се изпарява вътре. От парата + пяната мазнините са се разградили много добре и одеве така лесно я лъснах, че все едно пиролизата съм включила. Решетките ги извадих, напръсках ги с обезмаслител и ги бутнах в съдомиялата, но изобщо не се измиха както трябва. Сега ги напръсках с пяна и ги оставих да поседят. Ще пада търкане  Tired

# 553
skica, сподели после за решетките

# 554
Пръските по решетките и на мен не ми се измиват в миялната. Но някак си се накисват там и после много лесно падат. Само леко да ги тръкна с гъбата. Това К2R само в Метро го имаше, нали .... че аз там не ходя

Общи условия

Активация на акаунт