Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Гледала съм го в Билла, но скоро не съм ходила там и не знам дали още го има. По малките магазини също го има.

# 316
Момичета, какъв течен сапун купувате?

# 317

На Перилис, купувам го от Елитис.
Ползваме и на КК течния, много съм доволна.

# 318
Не съм обръщала внимание, че Перилис имат течен сапун. Ще го пробвам ако го намеря в Бургас.  Доволна съм от другите им препарати. А кой е този на КК ? Embarassed

# 319
Не съм обръщала внимание, че Перилис имат течен сапун. Ще го пробвам ако го намеря в Бургас.  Доволна съм от другите им препарати. А кой е този на КК ? Embarassed

КК- марката на Кауфланд К-Класик.

# 320
# 321
  • София
Аз съм много доволна от този на Балеа (един оранжев) от ДМ.
Искам да похваля и един препарат, който направи чудо с микровълновата и готварската печки  ... Без да търкам като луда паднаха мазнините. KT4 се казва, а си го поръчвам онлайн. От всички препарати, които съм купувала от там съм супер доволна. Ако някой иска мога на лични да дам адреса.
Хубава вечер!  bouquet

# 322
  • София

Много ми харесва този като миризма и цена. Винаги него взимам.

# 323
Течен сапун , Медикс или Тео си вземам . Белея май ми идваха по-скъпи newsm78 Вземала бях и по- евтини но не бях доволна .

# 324
Преди вземах от Кауфланд течни сапуни /не помня марката, но нещо като Lujia/. Сега заради детето купуваме този

# 325
  • София
Аз пък не съм доволна от този на Балея. Прекалено е течен и ми капе от дозатора върху мивката, всяка вечер като се прибера, има гадно петно от него. С Тео и Медикс нямам такъв проблем.

# 326
  • София
Различно,сега взех на Balea sensitive и съм доволна.

# 327
Течен сапун ползвам на Палмолив или на ДМ. Доволна съм.

# 328
Аз съм много доволна от този на Балеа (един оранжев) от ДМ.
Искам да похваля и един препарат, който направи чудо с микровълновата и готварската печки  ... Без да търкам като луда паднаха мазнините. KT4 се казва, а си го поръчвам онлайн. От всички препарати, които съм купувала от там съм супер доволна. Ако някой иска мога на лични да дам адреса.
Хубава вечер!  bouquet

За KT4 на KITER ли говориш? Ако е той и аз съм просто супер доволна, няма по-добър препарат от него за микровълновата и хладилника.

# 329
Да похваля това Мелио:

Течен сапун купувам Палмолив, с маслините.
Скоро купих Медикс сензитив - пак е хубав.
Течните Балеа изобщо не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт