Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На мен пък течните Балеа и алверде ми харесват, палмолив и медикс,тео ми изсушават ръцете...

# 331
  • София
Здравейте, вие какви препарати използвате за ламинирано пдч /шкафове и плот на кухня/ newsm78

# 332
Здравейте, вие какви препарати използвате за ламинирано пдч /шкафове и плот на кухня/ newsm78

За леко замърсяване и ежедневно почистване ползвам препарата за стъкла. Много съм доволна от Клин в бялата непрозрачна опаковка.

# 333
ГГ ползвам, но за съжаление съвсем скоро ще ми свършат запасите, а в Карфур го няма от месеци

# 334
  • 1st floor
Какво ви е мнението за препаратите на ФМ Груп? newsm78 Вчера разгледах брошурата им, много ми ги похвалиха...дистрибуторката, де! Mr. Green

# 335
момичета, пробвали ли сте Аjax  за  кухня и за баня? Видях ги в еко-серия Naura Verde. Знам, че е реномирана марка, но не съм ги ползвала.

# 336
момичета, пробвали ли сте Аjax  за  кухня и за баня? Видях ги в еко-серия Naura Verde. Знам, че е реномирана марка, но не съм ги ползвала.

12 години ползвах тази марко,но гръцкия вариант-AZAX.Невероятен е.Купих от Бг скоро,не е същото качество.Не съм доволна.

# 337
Здравейте , искам да ви попитам дали може да се изчисти с някой препарат от дамаската на диван - разтопена свещичка против повръщане ?

Понеже малката ми беше болна и като е лежала и текнало на панталончето и от него на дивана ?

Пробвах с обезмаслител ама седи размазано такова  newsm78

Благодаря предварително   bouquet

# 338
Здравейте , искам да ви попитам дали може да се изчисти с някой препарат от дамаската на диван - разтопена свещичка против повръщане ?

Понеже малката ми беше болна и като е лежала и текнало на панталончето и от него на дивана ?

Спот. Изпра ми петна от олио.

# 339
  • София

Спот. Изпра ми петна от олио.
Ако е компакта маса, слагаш кухненско руло и минаваш с ютията Peace После със всеки препарат за дамаски.

Купих си W5 почистваща паста с гъба от Лидъл. Това е единствения препарат /естествени съставки/, който пипам с ръце без ръкавици. Почиства перфекто мивки, вани, и други нормално замърсени повърхности Peace

Какво ви е мнението за препаратите на ФМ Груп? newsm78 Вчера разгледах брошурата им, много ми ги похвалиха...дистрибуторката, де! Mr. Green

Ползвала съм препарат за кухненски плотове и за ламинат -добри са, ама чак превъзходни не са за цената си. Циф и Емсал ми вършат същата работа на 1/3 цена.

Препарат за под с естествен сапун и на цена 2.50 в Карфур -незаменим Peace

# 340
Лисичке, пробвай с бебешка пудра, тя абсорбира мазнини. Сложи върху петното и след това с прахосмукачката ще изчистиш.Дано да стане Peace

# 341
Може и обилно посипване със сол. Като постои няколко часа, солта изсмуква мазнината.

# 342
Благодаря ви , момичета   bouquet

# 343
Със сол се изпира мазно , но трябва да се осоли , веднага като се накапе иначе със обезмаслител се маха лесно и не хаби дрехите. Аз лично то Спот не съм доволна .
Купих си веро то ДМ , 1 л. за 2.70лв. някъде, хубаво мирише и мие сносно , доволна съм. Peace

Сапун за петна да ми похвали някой . Купувала съм , но не съм много доволна, има различни марки , бяха ми похвалили някакъв , чието име не помня . Търся и кадърен препарат за черно . Первол са ми скъпи и няма да купя, ползвах някакъв евтин , от който не бях доволна, нещо средно ми трябва като цена и качество , благодаря предварително.  Grinning

# 344
  • София
Със сол се изпира мазно , но трябва да се осоли , веднага като се накапе иначе със обезмаслител се маха лесно и не хаби дрехите. Аз лично то Спот не съм доволна .
Купих си веро то ДМ , 1 л. за 2.70лв. някъде, хубаво мирише и мие сносно , доволна съм. Peace

Сапун за петна да ми похвали някой . Купувала съм , но не съм много доволна, има различни марки , бяха ми похвалили някакъв , чието име не помня . Търся и кадърен препарат за черно . Первол са ми скъпи и няма да купя, ползвах някакъв евтин , от който не бях доволна, нещо средно ми трябва като цена и качество , благодаря предварително.  Grinning

Тайд - премахва и петната без предварителна обработка.
От первол за черно не съм очарована, прекалено е скъп за работата която върши и ми оставя бели петна по дрехите, а уж дозирам както пише на опаковката, ама яжно е бил в повече. За чените дрехи си пера с Тайд или Ариел за цветно и си се изпират перфвктно, като Тайд-а се справя по-добре с поразии т.е. петна по дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт