Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм най- доволен от препаратите на medix. На достъпни цени са, и са много качествени за цената си. Дали обезмаслител или препарат за чинии, все се справят добре. Най- доволен съм обаче от течния прах за пране, защото освен че изптеира добре, миризмата е страхотна и трае със седмици, за разлика от други препарати които ги рекламират заради този им ефект, а никакъв го няма.
пп. Прозорците, най-добре се подсушават с вестник.

Вестника оставя следи от мастилото и зацапва. Медикс праха избелва ли цветните дрехи ?

# 421
До сега не съм виждал следи от мастило, явно зависи с какъв весник. А иначе за перилния препарат, не не избелва, има си за цветно, за бяло, и за черно пране, но аз съм прал и цветни дрехи с препарата за бяло, и не ги е избелвало (поне не осезармо).

# 422
Rali_43 този моп на твоя линк е с тел и според мен е слаб и нестабилен, може би затова казват че е за сухо почистване - няма да издържи металът на препаратите, не ти го препоръчвам. Харесват ми от каталога повече тези плътните пластмасовите мопове като номер 481. Тях можеш и за сухо и за мокро да използваш.
Не ги познавам лично нещата на тази фирма, трябва да прецениш сама на място дали са достатъчно стабилни и здрави нещата, не са много евтини.

# 423
До сега не съм виждал следи от мастило, явно зависи с какъв весник. А иначе за перилния препарат, не не избелва, има си за цветно, за бяло, и за черно пране, но аз съм прал и цветни дрехи с препарата за бяло, и не ги е избелвало (поне не осезармо).

Измий половината стъкло с чистачка и половината с вестник и ще видиш разлика. Медикс ме е страх да купя да пробвам ,може би малка разфасовка newsm78 Бонукса и от едно пране избелва , хем с този им прах за цветно , а този за бяло чак петна може да направи .

Имам едни бели кецове , които седяха в шкафа от минала година и  бяха пожълтели . 3 дена киснене в леген с Ариел за цветно и станаха белички като нови  Sunglasses

# 424
Бонукса не е хубав, а Ариел е скъп

# 425

Леля Мария изобщо няма да е доволна от това.  Mr. Green

Да искам и аз съвет. Керамичният ми плот стана на едни точици като дъга. Не е наслоен, а изглежда все едно е отдолу. Имам съмнения, че е от пръснало олио върху нагорещения котлон, което веднага е изсъхнало. Съответно пробвах с обезмаслител, с пяна К2Р , но резултат никакъв.

# 426
  • софия

Леля Мария изобщо няма да е доволна от това.  Mr. Green

Да искам и аз съвет. Керамичният ми плот стана на едни точици като дъга. Не е наслоен, а изглежда все едно е отдолу. Имам съмнения, че е от пръснало олио върху нагорещения котлон, което веднага е изсъхнало. Съответно пробвах с обезмаслител, с пяна К2Р , но резултат никакъв.
Почисти го с препарат за стъклокерамика. Аз съм най-доволна от този на Хитман.

# 427
Нямам такъв препарат. Ще взема да пробвам. Благодаря ти!   bouquet

# 428
Скица, а с ножче за стъклокерамика не става ли?

# 429
  • софия
Няма смисъл от ножче. Доколкото разбирам не е наслоена прегоряла мазнина. Трябва просто да се измие с препарат. Поне, когато при мен се получи така, след препарата светва. Ножчето няма какво да изстърже Peace

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 21:04 от zvanche

# 430
Да, няма наслояване. Като си прокарам пръст върху точките си е напълно гладко.

# 431
  • София
Този е моят моп, Аква Simple Smile
Да отговоря и на теб и на Рали -кофата е към 35-40лв, мопа с дръжката към 30 и нещо. Аз взех двете за 60, на една друга промоция само 2 подложки за 30. С чиста съвест мога да кажа, че са доста издръжливи, от година и малко ги ползвам, вече споменах за какво. Този за баните го препирам чат пат със сапун за пране ръчно, още си е като нов. Дръжката е пластмасова, телескопична, но от здравата пластмаса, не от онази "кухата" Peace

Аз на Медикс освен веро, друго никога не бих купила. Обезмаслителят сравнен с Мелио е пълна боза, таблетките за миялна са пълна скръб, течния препарат също. Препарата за бяло - както си слагам чорапите -вадя ги в същото състояние ooooh! Ценовият им клас не е каквото беше и предпочитам да додам за по-качествени препарати.
А, препаратите за тоалетна са добри, но аз пак предпочитам Доместос, че не се налага да търкам настоятелно цветовите им решения от фаянса Peace

# 432
Този е моят моп, Аква Simple Smile
Да отговоря и на теб и на Рали -кофата е към 35-40лв, мопа с дръжката към 30 и нещо. Аз взех двете за 60, на една друга промоция само 2 подложки за 30. С чиста съвест мога да кажа, че са доста издръжливи, от година и малко ги ползвам, вече споменах за какво. Този за баните го препирам чат пат със сапун за пране ръчно, още си е като нов. Дръжката е пластмасова, телескопична, но от здравата пластмаса, не от онази "кухата" Peace
Този  моп+кофата   е на  промоция  в  Лидъл за 39 лв.

# 433
Здравейте момичета, онзи ден ми се наложи да си купя препарат за топене на сняг и лед и съм много приятно изненадана от този - NedMag

# 434
  • София
Да, няма наслояване. Като си прокарам пръст върху точките си е напълно гладко.
Остави малко препарата да подейства и тогава избърши с търкане. При мен така се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт