Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
За стъклокерамичните плотове ползвам ето този препарат от ДМ за стъклокерамика ., чудесно се справя с почистването, включително и на такива "вградени все едно са отдолу" следи  Peace
Девойки, с какво почиствате скарите на фурната си? Моята  е с пиролиза и нямам проблем с почистването на самата фурна, но тия скари ми взимат здравето от търкане и в крайна сметка все не успявам да почистя перфектно и остават разни загорели петънца ....  Sick

# 451
Аз използвам пяната на К2R. Като напръскам фурната вадя скарите и напръсквам и тях и ги оставям да постоят. Изчиствам се , но не перфектно. Може би трябва по-настоятелно да търкам, но нямам нерви.  Peace

# 452
Девойки, с какво почиствате скарите на фурната си? Моята  е с пиролиза и нямам проблем с почистването на самата фурна, но тия скари ми взимат здравето от търкане и в крайна сметка все не успявам да почистя перфектно и остават разни загорели петънца ....  Sick

Пускам я в съдомиялната на интензивната програма да се измие, като я извадя с гъбата и малко веро съвсем лесно падат малките точици,които са останали - без търкане.

Друг вариант - напръсквам я с А1 от Кауфланд, оставям я 20-30 мин и изплаква.

# 453
Аз чистя с Циф и телче, но търкам доста. Ще се радвам да споделите по-лесен метод

# 454
  • София
Ако говорите за решетката, върху която се слагат тавите във фурната - най-скоро я почиствах с обезмаслител - напръсках /малко трудно се нанася с пръскане, може да се напръска върху гъбата за съдове и след това да се разнесе по скарата/, оставих да постои десетина минути и после минах с абразивната част на гъбата.

# 455
  • София
Аз използвам пяната на К2R. Като напръскам фурната вадя скарите и напръсквам и тях и ги оставям да постоят. Изчиствам се , но не перфектно. Може би трябва по-настоятелно да търкам, но нямам нерви.  Peace
А от къде я взимаш?И аз съм много доволна от този препарат за фурни.Но не го виждам последно време,а ми трябва.

# 456
В Метро го има винаги  Peace

# 457
  • София
Аз вадя скарата, слагам я в банята на плочките, пръскам обилно с А1 за фурни, разнасям препарата и леко разтърквам с гъбката и след час изплаквам с подвижния душ. Буквално всичко пада без излишно търкане.

# 458
Това трябва да го пробвам

# 459
А от къде я взимаш?И аз съм много доволна от този препарат за фурни.Но не го виждам последно време,а ми трябва.
raja_nikol е отговорила. И аз я вземам от Метро.  Peace

# 460
Аз сравних А1 на Кауфланд и К2 от Метро - от А1 съм по-доволна, защото всичко пада без търкане буквално. Но малко мирише, по-задушливо е сякаш и доста гори кожата щом ръкавици трябват. Пяната на К2 няма мирис, лесна е за нанасяне, но не всичко пада и то с търкане и след като предният път, най-голямото наслояване, не бях успяла да го махна с нищо друго, бях третирала с А1 имаше малко за чистене но не падна само а с повече търкане. Със стъклокерамиката се справя почти както всички останали - нищо специално, конкретно за гадните кръгове говоря, които с нищо не успявам да премахна до ден днешен (и с Хайтман).

# 461
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм най-доволна от черния Сано. Много е силен и всичката мърсотия и мазнотия пада без много зор.

# 462
Аз сравних А1 на Кауфланд и К2 от Метро - от А1 съм по-доволна, защото всичко пада без търкане буквално. Но малко мирише, по-задушливо е сякаш и доста гори кожата щом ръкавици трябват. Пяната на К2 няма мирис, лесна е за нанасяне, но не всичко пада и то с търкане и след като предният път, най-голямото наслояване, не бях успяла да го махна с нищо друго, бях третирала с А1 имаше малко за чистене но не падна само а с повече търкане. Със стъклокерамиката се справя почти както всички останали - нищо специално, конкретно за гадните кръгове говоря, които с нищо не успявам да премахна до ден днешен (и с Хайтман).
MърМяу, аз точно гадните кръгове изчистих с този препарат на Денкмит, който съм показала по-горе  Peace Котлоните ми бяха на месец някъде, когато ми се появиха тия кръгове... бях изпаднала в ужас и си мисля, че се появиха от една тенджера с по-малък диаметър отколкото е котлона...Слава богу Денкмит-а се справи чудесно  Peace

# 463
MърМяу, аз точно гадните кръгове изчистих с този препарат на Денкмит, който съм показала по-горе  Peace Котлоните ми бяха на месец някъде, когато ми се появиха тия кръгове... бях изпаднала в ужас и си мисля, че се появиха от една тенджера с по-малък диаметър отколкото е котлона...Слава богу Денкмит-а се справи чудесно  Peace

Ще го купя и него  Mr. Green Благодаря  Peace

# 464
  • София
Момичета,благодаря за отговорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт