Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Момичета ,кажете нещо за дамаски като пяна с изчеткване и за матраци също  Shocked

Аз купувах, пробвах, обаче не постигнах никакви резултати и ще си викна фирма.
Едното беше Карпет нещо-си във флакон.
Минавам дивана и спалнята с прахосмукачката когато мога.

Има фирми си "оставят ръцете " и ти вземат само парите , пробвай с препарат за лекета , но после трябва да се сплакне и да е разреден , за да не оцветява самия той.

Аз да питам за хубав препарат за фурни , гледах на А1 и Астониш , но пише да не се ползва за такива и онакива повърхности , на мен точно за инокс ми трябва. Да не влизало в цепки , а то във фурната си има и тн...

# 511
Момичета ,кажете нещо за дамаски като пяна с изчеткване и за матраци също  Shocked

Аз купувах, пробвах, обаче не постигнах никакви резултати и ще си викна фирма.
Едното беше Карпет нещо-си във флакон.
Минавам дивана и спалнята с прахосмукачката когато мога.

Има фирми си "оставят ръцете " и ти вземат само парите , пробвай с препарат за лекета , но после трябва да се сплакне и да е разреден , за да не оцветява самия той.
и това го има , благодаря за съвета  Peace

# 512
Аз да питам за хубав препарат за фурни , гледах на А1 и Астониш , но пише да не се ползва за такива и онакива повърхности , на мен точно за инокс ми трябва. Да не влизало в цепки , а то във фурната си има и тн...

От препарата на Астониш изобщо не съм доволна! Този на А1 го ползвам, но е ужасно силен, само с ръкавици и после гъбата, с която съм мила фурната я хвърлям, защото я разяжда.
За фурната нямам проблеми с него, но котлона ми е инокс и голям зор видях, докато го оправя, че беше станал целия на бели петна.
А фурната ми е черна.

Ако си пръскаш решетката на фурната, внимавай какво има около нея, че аз я бях сложила в мивката и от препарата ми попадна по водобранните лайсни и сега са на бели петна. Иначе, много хубаво чисти без търкане. Само пръскам и чакам.

# 513
  • София
Тъй като отдавна не намирам Грюн Грийн - универсалния, който ползвам за пода, си взех от Пикадили един подобен, ECO, с надписи на немски език, пише да се слага по 2/3 капачка на 5 л. Е, няма такова разпенване! Направо пяната ми излиза извън кофата. И това е всеки път. Какво му е еко-то на тоя продукт? Да не говорим, че изобщо не мие добре. В неделя купих едно обикновено Bingo (с намаленото количество парфюм), ами всичко светна!
Започвам да мисля, че еко-продуктите се превърнаха в удобна ниша за бърза печалба...

# 514
Здравейте,искам съвет /помощ/
Банята ми е в окаяно състояние от варовик не мога да се справя
Използвах какви ли не препарати ефекта е за 1-2 дни и после пак ВАРОВИК
Ще ви бъда благодарна за съветите

# 515
Здравейте,искам съвет /помощ/
Банята ми е в окаяно състояние от варовик не мога да се справя
Използвах какви ли не препарати ефекта е за 1-2 дни и после пак ВАРОВИК
Ще ви бъда благодарна за съветите

С ПОЛИРАПИД ЩЕ СВАЛИШ НАСЛОЕН ВАРОВИК , ПОСЛЕ С МЕДИКС ПЯНА ЗА ВОРАВИК ПОДДЪРЖАЙ. На 2-3 дена е нормално пак да се насложи малко , иска чистене , с препарат чудо не става , няма такъв.

Този препарат за фурни ми трябва да си чистя филтъра на аспиратора , и то точно защото не искам да го разяжда и нямам миялна машина , да стане само с обезмаслител  Sick  newsm78

# 516
Ох, не знам как си го причинявате това с тези корозивни препарати за фурна и за каквото и да е. Това са напълно морално остарели отрови. Лично мнение, не осъждам, а просто се чудя, но всеки си знае.
Има прекрасни препарати. Примерно за фурна има спрей Apta - много добър. Или пък Denkmit спрей-пяна за фурна от дрогерии DM - същият като Apta като действие, но сякаш малко по-евтин. Него ползвам напоследък. Пръскаш, задържа се перфектно по стените, след определеното време избърсваш; при нужда - повтаряш. Даже го ползвам без ръкавици и нищо ми няма на ръцете; не миришат, не разяждат друго, освен загорялото във фурната, не повреждат повърхностите.

# 517
Ох, не знам как си го причинявате това с тези корозивни препарати за фурна и за каквото и да е. Това са напълно морално остарели отрови. Лично мнение, не осъждам, а просто се чудя, но всеки си знае.
Има прекрасни препарати. Примерно за фурна има спрей Apta - много добър. Или пък Denkmit спрей-пяна за фурна от дрогерии DM - същият като Apta като действие, но сякаш малко по-евтин. Него ползвам напоследък. Пръскаш, задържа се перфектно по стените, след определеното време избърсваш; при нужда - повтаряш. Даже го ползвам без ръкавици и нищо ми няма на ръцете; не миришат, не разяждат друго, освен загорялото във фурната, не повреждат повърхностите.

Взех  Denkmit  пяна. Справя се. Тук там малко търкане на гадните точици. Обезмаслител не помага така.
И да, не ми действа на ръцете така грубо. А ръкавици почти не слагам .. Sad

# 518
  • София
Ще те послушам, Гес.
Аз си правя ръцете на нищо с препарати и после вечер мажа крем, ама все не е достатъчно.
Кажи два безвредни препарата - подобен на обезмаслител и спрей за баня?

# 519
Без да го раздавам гуру, пиша какво ползвам и съм предоволна.
Обезмаслител ползвам на Cif спрея за кухня - за плочките около котлоните, за самите котлони, за микровълновата, за филтрите на аспиратора, за всичко, което е напръскано с мазнина.
За баня - против варовик за мивката, смесителите, плочките, ползвам спрея за баня Cif. И двата ги има навсякъде. Много бързо действат, не вонят, не ми разяждат ръцете, не правят пяна, не повреждат повърхностите. Всеки път като ги сменя с друг препарат, съжалявам. Ето, последния път си взех Clorox за бани от Кауфланд, някакъв американски, ама нищо не чисти. По сто пъти трябва да пръскам, за да премахне всичко.
За големите повърхности в банята, особено около душа, където котления камък с лопата да го ринеш, ползвам ето тази пяна:
Скрит текст:
Пръскам на стените, ако е по-мръсничко, търкам леко с гъбата, но ако се поддържа редовно и от това няма нужда. След това изплаквам с душа. Блясък! Плочките са огледало и явно има някаква защита, защото не се покриват с котлен камък толкова бързо.

# 520
  • София
Къде да я търся тази пяна?

# 521
Тази специално си я взех от едно специализирано магазинче, но съм 99,5% сигурна, че съм я виждала в Билла.

# 522
Хубаво го почна поста с "морално" остарелите препарати , то пък щото на Денк Мит не са такива . Поне биологичен препарат да бяхте дали за пример. Има такива в дрогериите , много са скъпи и не съм купувала .

# 523
Съжалявам, но биологичните препарати не ме вълнуват. Не купувам, защото са скъпи и определено има компромис с качеството. Но А1 са ужасно морално остарели: каква е тая сода каустик вътре, какво е това разяждане, какво е това чудо. Много зле, много! Денкмит може да не е биологичен, но е на светлинни години пред тая смес със сода каустик.
Похвалих една-единствена пяна за фурна Денкмит и то в насоката, че поне не е такава адска смес, а върши добра работа. Можеш да я пробваш за филтрите на аспиратора. Нещо друго да съм похвалила от тази марка?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 14:16 от Guess Who

# 524
Guess Who каква цена има горе -долу този спрей ?
 Този гел А1 за отпушване на канали дали е добър или ми предложете друг / сифона в банята отскоро не се оттича добре и също за дезинфекция /

Общи условия

Активация на акаунт