Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Явно наистина е окислен, момичета, с нищо не излезе. Confused

Bенито, сигурно пише, отчитам го като моя грешка, че не съм прочела.  Blush
Обаче от години ползвам линейния сифон и му сипвам препарати за отпушване и всичко беше ок, докато не купих друга марка.  Crossing Arms

# 571
pitinko68 , добре, че каза за акцията в Лидл!  Hug Изпуснала съм. После ще отида. Аз харесвам много пяната за тоалетна чиния. Сега видях в брошурата, че има и такава пяна за баня. Ще взема да я пробвам. От какво друго сте доволни?

# 572
pitinko68 , добре, че каза за акцията в Лидл!  Hug Изпуснала съм. После ще отида. Аз харесвам много пяната за тоалетна чиния. Сега видях в брошурата, че има и такава пяна за баня. Ще взема да я пробвам. От какво друго сте доволни?
От пяната за фурни и торбичките за боклук (купувам тези от 45 лв- сини). И аз ще се разходя днес до там.

Малко офф: пробвай швардсвалдската шунка и топеното сирене с ементал, както и сухите пасти тяхно производство.

# 573
  • София
...
От пяната за фурни и торбичките за боклук (купувам тези от 45 лв- сини). И аз ще се разходя днес до там.
...
Какви са тея торби за 45 лв?!
Аз съм доволна от препарата за отпушване на канали, но него си го има редовно. Също в момента ползвам препарата за съдове W5, не мога да кажа, че не съм доволна.

# 574
Стотинки е, не лева вероятно.

# 575
  • София
Аз днес си накупих доста неща от чистата седмица в Лидъл.
Вече пробвах пяната за WC - пръснах и под ръба, но ми направи лошо впечатление, че се беше стекла надолу. Иначе относно почистващи свойства не мога да кажа нищо, защото тоалетната ни е на няма година и я чистя редовно, няма замърсявания или котлен камък. Пяната няма аромат, което ми хареса.
Измих и мивката с тази пяна - хареса ми  Peace Има миризма, но не е натрапчива. Единствено с плакненето видях зор  Crazy
Сега напръсках фурната с толкова хвалената пяна и ще дам отзиви утре. До момента ми прави впечатление, че не се стича от вертикалните повърхности.

Взех още спрея за почистване на душ кабини и препарата за почистване на перални машини. Като ги пробвам ще дам отзиви.

Като цяло съм доволна, защото от доста време ги чакам тези препарати, а и всичко ми излезе към 16 лева  Money

# 576
  • София
Не знам дали е коментирано, но съм изключително доволна от Сано форте плюс за почистване на фурна. Наистина напръсках, и после само избърсах!Много добре почиства! Една колежка ме открехна, израелски е! Последно го видях в Карфур!

# 577
  • София
Не знам дали е коментирано, но съм изключително доволна от Сано форте плюс за почистване на фурна. Наистина напръсках, и после само избърсах!Много добре почиства! Една колежка ме открехна, израелски е! Последно го видях в Карфур!
Много добро Peace
Като цяло, от Сано съм много доволна, от всичко Peace

Днес обаче взех течен сапун Медикс с алое за лев и малко от Т-маркет. Изобщо не съм подозирала, че е толкова хубав! Ръцете ми са много сухи, едва ги спасявам. Днес в работата го ползвах 3-4 пъти, очарована съм! Взех и за вкъщи 3 броя Laughing
А, Медикс ги бях отписала!

# 578
  • София
С медикс си чистя банята, доволна съм като цяло!И ползвам препарата за керамичните котлони, добре почиства!

# 579
Някой да е виждал някъде в големите вериги препарат за почистване на сребро - паста, или течен? Около Коледа търсих и в Бриколаж и в Практикер, Била, Пикадили - нямаха, но сега може и да са заредили тук-там, така че, ако между другото видите..... дайте знак   bouquet

# 580
  • София
И аз съм чувала само хубави неща за препарата за стъклокерамика на Сано, не знаех, че има и за фурни, но ще се пробва  Peace

На Медикс от препаратите също съм много доволна, а течния сапун с мед и мляко ще го сменя скоро само защото ми омръзна миризмата. Ще пробвам този с алоето  Simple Smile

Днес видях в Кауфланд, но не мога да се сетя за марката.

# 581
  • София
С медикс си чистя банята, доволна съм като цяло!И ползвам препарата за керамичните котлони, добре почиства!
След таблетки за миялна, течен за миялна, обезмаслител и последното веро, препарат за тоалтна /след който сипвах доместос, че синият оцветител да се махне от фаянса/ им теглих чертата.

jfjallen, за бижута кипнала вода и чаена лъжчика сода. Потапяш бижутата и още топли полираш
 с микрофибър. За предмети - погледни в стор.бг Peace

# 582
След таблетки за миялна, течен за миялна, обезмаслител и последното веро, препарат за тоалтна /след който сипвах доместос, че синият оцветител да се махне от фаянса/ им теглих чертата.

jfjallen, за бижута кипнала вода и чаена лъжчика сода. Потапяш бижутата и още топли полираш
 с микрофибър. За предмети - погледни в стор.бг Peace

Това за бижутата го знам и го правя. Но, в случая става въпрос за големи и доста неща - свещници, купи, плата.... Ще погледна в стор-а, даже не знам какво е, но ще потърся Sunglasses

# 583
  • София
Сребро чистя със сода и оцет и вълнен парцал!

# 584
  • Sofia
   Здравейте, мацки!   bouquet

Писах и в специалната тема за матраците, но ще пробвам късмета си и тук - моля ви, дайте ми полезен съвет как да почистя ефективно матрака си? Знам, че има професионални услуги в тази сфера, но за момента искам да го приведа в приличен вид сама у дома. Има ли някакви специални препарати, с които мога да го почистя добре и ако да, къде мога да намеря подобни? Просто нищо не ми хрумна на ум и бих оценила всяка една идейка.  bouquet

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт