Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Естелия, душгел на Леокрема има с перли, като сапуна, който си показала. Аз лично умирам за него, много ми харесва.

Знам  Heart Eyes от мн време се каня да си го купя. Най-прекрасният аромат на светааааааааа Heart Eyes  Laughing

# 631
Много хубаво стои на кожата като последващ аромат и е страхотно кадифен.
Освен това е в голяма опаковка и цената е ниска - пълно щастие Laughing.

# 632
Аква, аз особена разлика не намирам честно казано и избирам като аромат - Пропър, Аякс, Бинго дори, Медикс. От всички съм доволна, повърхностите са светли вкъщи, чисто е, нямам забележки.
Благодаря ти Hug Simple Smile
И аз сякаш не виждам разлика, май всички еднакво чистят.

А този Медикс WC Power Gel Fresh има ли белина в него?
Нещо не мога да разбера каква е разликата между Medix Razor и този Медикс за тоалетни Thinking Дали не са с един и същи състав?

# 633
Серията "Medix Razor" ,, са доста силни , другите не . Препоръчвам и този за баня спрея и за тоалетна ползвам и от двата съм доволна. Не са едни и същи , купувала съм и от нормалния за баня и разор , има голяма разлика.

# 634
Аква Hug, Рейзър серията е много по-агресивна буквално, докато гелчето, за което питаш е по-скоро за освежаване на Веце-то, не толкова за общо почистване.

# 635
Естелиа, а "миризливият изрод", къде се намира?

# 636
Препоръчайте хубав препарат за ламиниран паркет.

# 637
Каква му е цената горе-долу и какво количество е?

# 638
Днес го гледах. 2 литра е 7.60 лв. 1 литър пълнител - 4.40 лв.

# 639
С вода ли се разрежда и за колко измивания стига? В какъв смисъл пълнител? И какъв е ефекта след измиването с него. Искам да блести ламината след него. И има ли го в големите вериги магазини и оставя ли аромат? Къде мога да го намеря? Простете невежеството ми

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 16:40 от mmtomova

# 640
Нормален препарат за под - разрежда се във вода и се избърсва с каквото там бършеш. Нямам идея за колко миенета стига. Пълнител в смисъл да си напълниш шишето.

Блести, полира, ароматизира, не оставя следи. Супер е.

# 641
Благодаря, а къде се намира?

# 642
Аква Hug, Рейзър серията е много по-агресивна буквално, докато гелчето, за което питаш е по-скоро за освежаване на Веце-то, не толкова за общо почистване.
Серията "Medix Razor" ,, са доста силни , другите не . Препоръчвам и този за баня спрея и за тоалетна ползвам и от двата съм доволна. Не са едни и същи , купувала съм и от нормалния за баня и разор , има голяма разлика.
Ясно, мерси много Hug Simple Smile
Medix Razor гелообразния ползвам аз, не шишетата с пръскачка, защото миришат много задушливо и не са така ефективни, както гела. Хубав препарат е, макар че аз не мога да се отърва от усещането, че все пак не е така силен, както Доместоса Embarassed Затова за по-основно чистене ползвам Domestos, а за по-повърхностно Medix Razor.

Последен въпрос - когато го изсипете в тоалетната под ръба и т.н, оставяте ли го да престои много дълго или и 15-тина минути са достатъчни да си свърши работата препарата?

# 643
Аква, аз време не засичам, просто го оставям.
И преди съм писала - Блейзи WC - страхотно съм доволна, той е с хлор за съжаление, но единствен той се справи с едни налепи под водата на гърнето и сега отново е снежно бяло.
А купувах какво ли не, отделно и таблетки, които се пускат вътре направо уж да почистват.

# 644
Като имам време  (съботно-неделно) , чистя с Доместос гел и го оставям да поседи повечко, да речем 30 мин до 1 час.
За ежедневно чистене си ползвам Доместос спрей, който е с белина, пише да се изчака 30 сек. и да се изплакне.
Изключително, ама изключително съм доволна от спрея! Пише, че и за кухни е подходящ, но аз там не му намерих приложение. Но в банята Heart Eyes пасна идеално!

Общи условия

Активация на акаунт