Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Извинявам се публично , не разбрах наистина.  bouquet Няма лошо някой да си вземе жена да и помага, просто "слугиня " ми се стори обидно.

Няма кво да се обиждаш. Всички сме такива.

# 616
  • София
Нц...в този форум нямат чувство за хумор и от ирония не се разбира ... Вече си зла, това е положението Mr. Green

Омитам се тогава... Simple Smile Ама номера с червилото е един път!
Омитай се, ако обичаш, и си носи синята кръв и сребърните прибори в някой друг форум  Laughing

# 617
Нц...в този форум нямат чувство за хумор и от ирония не се разбира ... Вече си зла, това е положението Mr. Green

Омитай се, ако обичаш, и си носи синята кръв и сребърните прибори в някой друг форум  Laughing

Малко по-назад съм писала, че постигнах същия резултат и без чИрвило, него си го пазя да се разкрася 4470 след като се нашетам  prostor clean clean needle

# 618

Това за червилото и аз съм го чела някога, някъде. Знам и че не се слагат в съдомиялната, но всъщност такива прибори нямам, така че едва ли ще ми се наложи.  Simple Smile

# 619
  • София
Някой да е ползвал капсулите на Mr. Muscle?

# 620
и аз за тях питах и поразтърсих и в интернет - 2.50лв за 4 литра разтвор за едно чистене -  Shocked  Stop  Joy

# 621
  • София
и аз за тях питах и поразтърсих и в интернет - 2.50лв за 4 литра разтвор за едно чистене -  Shocked  Stop  Joy

Еееее... Не съм чела упътването за използване, но не се ли слага по 1 капсула само?

# 622

4 лв. е цената на 15 бр. капсулки, които са за 15 бр, миене, като всяка капсулка се разства в 4 л. вода.

# 623
4 лв за 15 бр миене може, евентуално, ако има доволни  Laughing

# 624

Аз, сините. Абсолютно нормален препарат за под, хубавото е, че става и за лакиран паркет и ламинат.
Обаче изисква много гореща вода, за да се разтвори капсулата бързо.

# 625

Аз, сините. Абсолютно нормален препарат за под, хубавото е, че става и за лакиран паркет и ламинат.
Обаче изисква много гореща вода, за да се разтвори капсулата бързо.

Sourcherry, ти специално кой от препаратите за под смяташ за най-добър? Simple Smile
Знам, че си харесваш Gruen Green, но освен него, кой друг е хубав: Mr. Proper, Ajax, друг....?

# 626
Аква, аз особена разлика не намирам честно казано и избирам като аромат - Пропър, Аякс, Бинго дори, Медикс. От всички съм доволна, повърхностите са светли вкъщи, чисто е, нямам забележки.

# 627
Препоръчайте хубав препарат за ламиниран паркет.

# 628
Аз открих най-после любимото си веро от чиято миризма след дълго ползване не ми се гади Medix Max Power Aqua Blue:
Скрит текст:

както и любимия си сапун за ръце Leocrema Heart Eyes наистина го обожавам:
Скрит текст:

както и любимия си препарат за под Medix Gardenia. Почти всичките от серията за под ми харесват, но този сега ми е особено любим:
Скрит текст:

Други, от които съм доволна: препаратът на Медикс за фурни
Скрит текст:
Фурната блесва като нова, а преди се мъчех с обезмаслител и Циф...

За банята и тоалетната Savo
Скрит текст:
Медикс WC Power Gel Fresh
Скрит текст:

Имам и един невероятен обезмирисител - чудо, който е направо страхотен. Наричам го "оня малкия миризлив изрод" hahaha иначе се казва Fresh Master . Неутрализира всякакви миризми с едно единствено напръскване, а не като повечето боклуци и ароматизатори, които се рекламират по тв: http://freshmaster.eu/main.php?my_span=%CD%E5%F3%F2%F0%E0%EB%E8%E7%E0%F2%EE%F0%E8

В търсене съм на новия си аромат на Glade, на който имам две машинки за контакта, които си чакат парфюмните пълнители.

За прозорци ползвам продуктите на Frosch.

# 629
Естелия, душгел на Леокрема има с перли, като сапуна, който си показала. Аз лично умирам за него, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт