На море в Гърция 2013 - IX

• 56 082
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
Таис, аз търсих място, селце, което да е по-голямо, защото вечер обичаме разходки, заведения, магазинчета. През деня сме на колата и търсим пусти плажове. Иначе наистина е по-евтино. Тази година намерихме студио за 25 евро. В "покрайнините" на селцето е, така че ще е тихичко. Искаше ни се нещо по-луксозно, но прерових сайтовете на студиата и което ми хареса, беше вече заето Tired А хем тази година започнахме по-рано да търсим от миналата. Както и да е. Ще се радвам да покажеш още снимки   bouquet

Били сме и в студио в Торони, тихичко е, но не е това, което сега търся.

Иначе съм била там, харесва ми, сега и половинката ще заведа  Simple Smile

# 286
  • София
Таис, много сладка кукла е твоето момиченце /и е в една година с моето/  Hug Мястото изглежда много добре, ке си го зАпиша в тефтера.

# 287
  • София
blackisback, пожелавам ви една чудесна почивка, дано и на половинката му хареса Неос Мармарас  Simple Smile

СКО, кръчмата си е на плажа, т.е. на улицата до плажа...сини столчета и маси, саксии отпред...а дали има табела 'Парадисос' - ще те излъжа, не помня.
Но се намира лесно и определено си заслужава. Страхотна кухня, нормални цени, много добро обслужване  Heart Eyes

Ето нещо по-просторно в градчето, не знам дали си го гледала:
http://www.booking.com/hotel/gr/portodream-studios-amp-apartment … 6001_81665201_0_0

Обаче може да е по-шумно там, в центъра е...

Параход, ние сме тъмнички с таткото, а тя на кой е такава руса и аз не знам  Mr. Green

zvanche, всички ще си минем през това, няма как... Да са ни живи и здрави  Simple Smile

Туцка, благодаря  Hug То и моят тефтер набъбва ли набъбва, и май ще трябва да доживеем поне до 120 годин, че да насмогнем с либето да видим всички красоти  Joy

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 17:13 от Tаис

# 288
  Таис, голям бонбон си имаш! Мерси на всички, които препоръчаха път за Лефкада.

# 289
  • Бургас
Момичета , може ли някакви отзиви за хотел  Rachoni resort, Тасос ?

Да си побутна питането, някой има ли отзиви ?

# 290
Хайде да ви черпя и с едни -10% в Парадисос: http://sithoniagreece.com/wp-content/uploads/feature/coupon-paradisos.jpg

# 291
  • София
СКО, брех, да му се не види, изпуснали сме талона това лято  Joy

Майтапа настрана, на който му предстои ходене някъде из района, обезателно посетете това кръчме. Както се разкарвате за Ковиу, Лагомандра, Калогрия и прочие плажове, така си заслужава и разкарването за едно добро хапване  Simple Smile

Поне за чревоугодник като мен, де  Mr. Green

Кажи им, Параход  Wink

# 292
Момичета, ето че нашето септемврийско море с 3 нощувки днес се потвърди. Датите са 12, 13, 14-ти септември и сега бързичко трябва да отреагирам за хубаво местенце на Ситония (за там сме решили). Искаме да бъде студио за двама, без изхранване, по възможност с хубав двор и зеленинка, повече спокойствие отколкото лудница (а и ако плажът е на близо ще е рай..). Разстоянията обаче като цяло не ни притесняват, т.е мобилни сме и сме склонни да ходим на плаж с колата-не е проблем.
Спряла съм се на няколко места и искам сувет от вас:

1. http://www.magdahouse.gr/halkidiki/ Неос Мармарас; цена 40 евро
2. http://www.studios-diogenis.gr/ Порто Куфо; цена 35 евро
3. http://www.aiolis-studios.gr/ Порто Куфо За жалост нямат делукс стаи за този период Sad А точно те са на висок етаж и с чудесна тераса. Там на разположение е само стандартно студио с кухня на партер, което не знам доколко ще е удачно... Цена 35 ево

Отворена съм към всякакви други предложения (бюджет максимум 50 евро на нощ), стига да е чисто, спокойно, по-съвременно обзаведено и да има тераса/ с гледка :П

Благоадря ви предварително!

# 293
Магда е на плажа Лагомандра, не е в Неос Мармарас. Още по-добре, де Simple Smile

# 294
Здравейте, милички. Извинявам се, ако е обсъждано, но наистина нямам време да чета назад... Става въпрос за маршрута България - Гърция. Или по-точно за това, как най-бързо да достигна гръцкото крайбрежие от Пловдив. През София-Кулата ми е твърде много пътя. Минавали сме през Доспат - Гоце Делчев - Илинден, но през Родопите пътят криволичи много и е тесен, с повече от 40 км/ч не може да се кара, а на колко ремонтни дейности се натъкнахме по пътя, да не ви разправям.. Някакви съвети, идеи, препоръки?
ПП (Не сме решили на кой курорт ще почиваме все още..)

# 295
  • тук-там
Ние минаваме през Златоград. Какво стана с Маказа.....?

# 296
  • някъде ... тук ...
това намерих, ама за Маказа всичко е предпоследно и все нищо не е сигурно

# 297
  • София

Точно вчера го гледах това хотелче, много ми хареса. Близо е и до рибната таверна в която обядвахме. Градината ми допадна много, в стаите не съм влизала, изглежда новичко. Но не е до плажа и тези 500 метра до Лутра са повечко.

Иначе днес мръднахме до Ровиес - изобщо не ми хареса, след това слязохме до съседното Илиа, много приятно малко селце, ето малко снимки:

А това са гръцките баби, които са доста в Лутра, разхождат се, хапват по кръчмите, изобщо пенсионер да си в Гърция  Simple Smile

# 298
А според вас, този талон дали наистина дава отстъпка!? Да не се изложим...  Embarassed
Може ли да ми дадете прясна информация за разходката с корабче до Атон? Цени, от къде купувахте билетите, къде беше по-удачно да се акостира - на Амулани или на Урануполи? Няма да плажуваме, по-скоро искаме да се поразходим после, да обядваме някъде? Ако може да пре оръчате и място за хапване?

# 299
  • Варна
От Пловдив през Златоград е най-добре. Ако не ви притесняват завоите и разбира се, зависи в кой курорт ще почивате.
Очаквайте снимки от Пелион, най-после смогнах с подбирането и обработката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт