На море в Гърция 2013 - IX

• 56 080
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
Туцка,
и на мен това ми направи впечатлениe (регистрацията и нула постинга, лаконичността, никакви други споделени неща за почивката или хотела).
От друга страна, за да не сме хептен параноични - чудя се кой би имал нужда от такъв пост? Конкуренцията от отсрещната къща?

Атлантис мисля, че бездруго е пълна за началото на септември...

# 211
  • София
От друга страна, за да не сме хептен параноични - чудя се кой би имал нужда от такъв пост?

Подхождайте по-позитивно.  Wink Най-вероятно е някой, който е чел темата без да е от форума, бил е на място, което е избрал благодарение на споделеното тук и сега иска да предупреди.  Grinning

# 212
Миии, Таня, не знам, колкото и позитивно да подхожда човек, хубаво нещо е аргументацията и отговорът на разумни потребителски въпроси. А не да пусне бомбата и никога повече да не влезе във форума (както се очертават нещата). Аз тази къща я гледам само отвън, много я напича - няма достатъчно сянка според мен. И със сигурност нямам бизнес, свързан с нея Simple Smile

Абе, Туцка, ти не трябваше ли да си в Хорефто?

# 213

Абе, Туцка, ти не трябваше ли да си в Хорефто?

Взе ми думите от клавиатурата! Туцка?

# 214
  • София
петък  Hug

# 215
  Е, дойде и твоят час!

# 216
  • София
пу-пу  sun

# 217
  • София
Тaня Имаме и навигации в телефона, но не разчитаме на тях, пътеводителя в джоба, когато сме пеша. Защото още не са измислили такива батерии, които да издържат цял ден обикаляне с включена навигация. В крайна сметка има опасност да останеш и без телефон. Иначе да откриеш нещо на момента си е супер.

Момичета, недейте така, ако момичето наистина е влязло само за да предупреди и има работа. Утре може и да се появи, да не бързаме...

# 218
  • В светлината на слънцето
Да, телефончето понякога просто приключва. И с него имаме "весел" случай - в нищото на път от Кутна Хора към Виена по някакви много живописни пътища, но не официалните, без хартиена карта и без липса на хора наоколо, които да питаш по кой път точно трябва да свиеш, за да стигнеш цивилизацията. Е, стигнахме, но беше доста след полунощ и след доста злополучно избрани отклонения.  ooooh! Така че вече тръгвам на път само с тройно подсигуряване: навигация, телефон и хартиени карти. Mr. Green

# 219
  • някъде ... тук ...
една идея за батериите, изпитана на теренни проучвания с професионален GPS - преносими батерии, събиращи се в джоба. има най-различни като параметри, начин на зареждане и производство.

# 220
  • София
Така че вече тръгвам на път само с тройно подсигуряване: навигация, телефон и хартиени карти. Mr. Green

+ преносима заредена батерия, от която техниката се зарежда в движение в случай на нужда.  Laughing Не ме питайте точно каква е, защото мъжът ми се занимава с техниката, но да свърши тока на някое устройство е почти невъзможно (освен в случаите, когато нощно време е забравил да зареди въпросната батерия).  Wink

ЕлиТ ме е изпреварила.  Laughing

# 221
Здравейте и от мен.
Аз идвам да се оплача и да насосам ММ, защото е изхвърлил списъците ми за морето!  #Cussing out
Толкова труд съм хвърлила, за да опиша всичко прилежно и като се сетя нещо, само да добавям и хоп - няма ги.. Прерових цялата къща и нищо не намирам, но той ще отрича, разбира се..  #2gunfire
Виновна съм само, че си ги правя на ръка - ако бяха на компа, нямаше да се затрият.  Tired
Иначе ние започнахме активно да пазаруваме, каквото е доостанало за купуване от тук, пускам перални, принтирам си карти.. Плануваме на връщане да се отбием за 3-4 дни до Добринище, че нещо тази година не можахме да се напочиваме като хората. Иначе аз съм болна - след продължителния и мъчителен бронхит, сега съм с междуребрена невралгия и е много неприятно. Днес ме приеха в болница Св. Иван Рилски за лечение пък да видим.
Чета ви, не ви изпускам от очи обаче!  Hug

Таис, какво избрахте последно?

Туцка, то не остана, супер!   grinning039

# 222
  • София
СКО Страшно неприятно, не мисли за друго. Сърдечни пожелания, да се оправиш бързо...

# 223
Блед, благодаря и аз сърдечно!  Hug

# 224
Таис, какво избрахте последно?
Да, Таис, и аз се чудих днес за теб! След големите вълнения, нещо се загуби...

СКО, пожелавам ти бързо да си като нова!

Общи условия

Активация на акаунт