На море в Гърция 2013 - IX

• 56 080
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Стотина евро бих дала, но 250  - не, просто не ми е по джоба. Явно зависи и с каква кола си!? А и ние си имаме опашка на 6 годинки.. За нея плаща ли се?

*Докато пишех, видях уточнението за едната посока.  Sad
Но никога нищо не се знае Simple Smile
Някой ден може и да ни излезе късмета Simple Smile

СКО, с най-обикновена кола съм. Не се отказвай. В Скопелос се намират супер хотели на ниски цени. Ще избиеш малко от там.

# 616
Ааа, няма отказване.  Peace
Има още толкова много места, които чакат, за да бъдат видяни. Просто си трябва малко време и ресурс. Но аз не бързам. А и съм такава каракуда - като захапя нещо не пускам лесно. Дип, че още не съм си го навила на пръста.  Peace

Скрит текст:
Ние забихме за 3-та поредна година на Ситония, но не съжалявам. Просто нямах много време тази година да проуча нещата, а и споменах в предишни теми, че започнахме да довършваме една къща. Даже, в началото на годината смятах, че изобщо до гръцко няма да стигнем, ама ето на..

Добре, че вие не спирате в търсенето. По този начин подстрекавате и нас. Тази година подстрекател № 1 е Таис!  Mr. Green
Не че като гледам снимки не ми се ходи навсякъде..  Mr. Green

# 617
  А Дамухари, селото на Пелион където е сниман "Мама миа", ми е много на сърце с двете си каменисти плажчета и вълшебната атмосфера. Аз и миналата година писах, че там ми беше приказно- сякаш си в приказка на Братя Грим и наоколо живеят Снежанки, Шапчици, Пепеляшки...

# 618
Билет за ферибота Волос-Скиатос/на човек/ е между 19 и 23 евро в зависимост от плавателния съд, за колата-около 60 евро.. На отиване и връщане пътувахме с два различни ферибота. Компанията, която продава билетите е Hellenic Seaways.

о.Скиатос- част от сърцето ми остана там. Не, че сме обиколили много места в Гърция, но плажовете му са едни от най-хубавите. Водата-чиста, кристална изумрудена зелена. Ехххх. Непременно ще го посетим отново.
Горещо препоръчвам Таверна Jimmys:

# 619
Когато посещаваме гръцки острови, фериботните разходи са последното нещо, което може да ме откаже.
Особено пък Скиатос е един от островите, чийто прекрасни плажове трудно могат да се обиколят за седмица  Heart Eyes
Ако обичате панорамни гледки, препоръчвам този ресторант,
великолепно е  Heart Eyes
И малко снимки от Скиатос.

# 620
  • София
  Моля за малко помощ. Сменяме дестинацията и ще  почиваме в района Кавала Ставрос . Вчера получих от тук www.fernandos-apartaments.gr  добра оферта, но не съм в София и ми е доста трудно ровинето и търсенито в нета, ако може да ме светнете дали е на хубаво място тази къща. Имам инфо че е в Тузла това ама не го виждам на картата. Искам в този район ситен пясък плитка вода . Имаше и друга тема само за този район ама ролзвам телефона и е голяма мъка. Кои други селса да гледам.
П.п. тези 5 изречения ги писах 35мин. Ужассссссс

# 621
здравейте, очертава ни се почивка на 7 км. от вурвуру - http://www.lacaracamping.gr/en/rose-bungalows/, но не сме били на халкидики никога. моля, ако някой е бил там или наблизо да ми каже как е като плажове, развлечения за 12-год. момче и забележителности.благодаря.

# 622
  • София
  Моля за малко помощ. Сменяме дестинацията и ще  почиваме в района Кавала Ставрос . Вчера получих от тук www.fernandos-apartaments.gr  добра оферта, но не съм в София и ми е доста трудно ровинето и търсенито в нета, ако може да ме светнете дали е на хубаво място тази къща. Имам инфо че е в Тузла това ама не го виждам на картата. Искам в този район ситен пясък плитка вода . Имаше и друга тема само за този район ама ролзвам телефона и е голяма мъка. Кои други селса да гледам.
П.п. тези 5 изречения ги писах 35мин. Ужассссссс

Ние юни бяхме там, но тези не съм ги виждала  newsm78 не се ориентирам в ккоя посока са...никъде не са дали плажа пред къщата...в района е само плаж, дълга 10-12 км ивица, има всякакви места, ще си намерите вашето....Но само ситен пясък, едва ли ще намерите. Гърците казаха, че зимата е изяла голяма част от пясъка....

# 623
Здравейте,

Да попитам някой ходил ли е на море в Геракини, Халкидики?
Опитах се да намеря информация в стари теми, но почти нищо не излиза.
Интересува ме самия плаж дали е хубав и ето това място ако някой го е посещавал.http://www.feelgreece.com/bg/maistrali-beach-hotel

# 624
  • София
kimbolina Къщата се намира между Paralia Ofriniou и Vrisi. Дават е на 100м. от плажа. Слабо населено място, без никакви развлечения. Зависи какво търси човек. Там плажа е доста дълъг и доста различен. Точно за мястото не може да се каже какъв е...

# 625
  • София
Кимболина, намерих отзив в Trip advisor - http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189471-d4007576-Reviews … a_and_Thrace.html
Пише, че е на 2 минути от плажа - нищо лошо, но и нищо конкретно за самия плаж - от това, което те интересува.

# 626
  • София
I az se ysamnih, че е на кухо място от офертата. Кои места са по оживени и с по широка плажна ивица.
Спокойна дай малко инфо за Тузла като цяло.
П.п мирси Виви.

Ние сме на една вила и мъж ми иска от тук да тръгнем и без комп и мишка съм като вез ръце. Нито мога да гледам хубаво нито нищо,аи нета едвам цикли.

# 627
  • у дома
divet, две поредни години ходим там и отново бих отишла. Мястото е такова, че спокойно можеш да посетиш и двата ръкава и да пообиколиш плажовете. Конкретно в този хотел не сме били. Самото Геракини не е нищо особено, но има приятни места за хапване, а Никити е толкова близо, че спокойно можете да си ходите и там.

# 628
  • София
I az se ysamnih, че е на кухо място от офертата. Кои места са по оживени и с по широка плажна ивица.
Спокойна дай малко инфо за Тузла като цяло.

За мен, ако отивате там, не ви ли се рискува да си харесате на място? Виждала си ми снимките от юни. На мен ми хареса, намерих си сладкарница със страхотни вкусотии, които да си ям по цял ден на плажа....За мен това е достатъчно.
П.с. Пращам ти един телефон на ЛС.

# 629
  • София
Когато посещаваме гръцки острови, фериботните разходи са последното нещо, което може да ме откаже.
Особено пък Скиатос е един от островите, чийто прекрасни плажове трудно могат да се обиколят за седмица  Heart Eyes
Ако обичате панорамни гледки, препоръчвам този ресторант,
великолепно е  Heart Eyes
И малко снимки от Скиатос.

Никакви камъни и фериботи не могат да ме откажат и мен Simple Smile) И последните си пари давам, но отивам Simple Smile)

phile, колкото пъти пуснеш моята църквичка и се разчувствам, сега си я свалих снимката поне, че на нашия ден валеше (има си хас:)) и нямаме такава ясна снимка на църквата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт