Звездни компромати - 180 част

• 57 462
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Токът на лявата изглежда странно.
И според мен е малко разголена за погребение.

# 346
  • в 1001-та нощ
...

Май ще се наложи да изгледам финала на МБ2013. Вечерта видях, че коментират последните участнички, но нещо не ме впечетлиха и превключих.
изгледай го  bowuu аз бих разгледала инфо за последните 10, които бяха на финала, поне 10 бяха, като включих, ако е имало изгонване по-рано вечерта - не съм разбрала  Peace

В интерес на истината - каква е точно третата жена, която коментираше с Жени и Антония - не ми е позната, а и никак не се държа адекватно  newsm78

# 347
...

Май ще се наложи да изгледам финала на МБ2013. Вечерта видях, че коментират последните участнички, но нещо не ме впечетлиха и превключих.
изгледай го  bowuu аз бих разгледала инфо за последните 10, които бяха на финала, поне 10 бяха, като включих, ако е имало изгонване по-рано вечерта - не съм разбрала  Peace

В интерес на истината - каква е точно третата жена, която коментираше с Жени и Антония - не ми е позната, а и никак не се държа адекватно  newsm78
Венета Харизанова, мисис България ии с Антония бяха заедно жури в един проект на Слави.

# 348
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дебелият ужас ли- Венета Харизанова Mr. Green

# 349
Венета Харизанова - модел, поне преди беше. Често я сравняваха с Моника Белучи. Незнайно защо.. newsm78
Работеше като модел в Италия, после се омъжи и стана Мисис България 2011, а след това 3-то място на Мисис Вселена.
Напоследък обикаля по разни предавания, където предимно коментира. Беше жури заедно с Тоца в проект на Слави Трифонов "Умна и красива".

Между другото Венета вече не е дебела, дори напоследък много се е стопила.

# 350
Дебелият ужас ли- Венета Харизанова Mr. Green

Сега е много слаба даже.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946639_10 … _1045999224_n.jpg

# 351
  • Tам през Атлантическия океан
Ким е под всякаква критика(изключвам главата).  Whistling

А , според мен изглежда мн. добре  Peace

Облеклото и е подходящо за случая , относно тялото ,  си е същата като преди да роди  Rolling Eyes  или поне не забелязвам фрапантна разлика.

# 352

Слаба е на снимката, в предаването си беше доволно закръглена.

# 353
Много е слаба Венета сега, видях я скоро в Слънчев бряг. Не и отива.

# 354
Ким е под всякаква критика(изключвам главата).  Whistling

А , според мен изглежда мн. добре  Peace

Облеклото и е подходящо за случая , относно тялото ,  си е същата като преди да роди  Rolling Eyes  или поне не забелязвам фрапантна разлика.

Точно според мен облеклото не е подходящо. Роклята е типична лятна рокличка , просто е черна. Разголена ми е за погребение, но дори и да изключим това можеше да облече нещо, което не подчертава корема й, с който предполагам се бори, за да не се показва толкова време на общността.
А да не говорим как е изнасилила хубавите обувки.  ooooh!

----
Харесвам Венета, дори когато беше закръглена. Пак ли започваме темата за теглото?  Laughing От всичките коментиращи онази вечер мисля, че Венета беше най-красивата.

# 355
# 356
# 357
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета   bouquet в предаването не ми се видя слаба  newsm78

Тя ли беше с къдрици в един ВИП Брадър - мисля, че беше с дете и се коментораше бюста й ... че веднъж на една вечеря се навела и изпаднали подплънките или нещо такова, мисля, че в този ВИП беше и Галя от Каризма, Митьо Пищова .....

Пак беше някаква миска/моделка и мисля беше с детето вътре, но не беше с права коса  newsm78

# 358
# 359
  • в 1001-та нощ
И петте снимки са страхотни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт