Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 58 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Днес програмата за гифчета е благосклонна и направих още няколко.

Скрит текст:

Дайче Hug
Нашата любимка така изразително играе,че този филм ще можем и без превод да го гледаме.
Само да излезе.

# 586
Дъгичка   bouquet Peace чудесни са ти гифчета  Hug
Днес програмата за гифчета е благосклонна и направих още няколко.

Дайче Hug
Нашата любимка така изразително играе,че този филм ще можем и без превод да го гледаме.
Само да излезе.
Rolling Eyes  На сцената в последното гифче ми се струва, че в очите на учителя Maher има сълзи от емоцията на Ела ( по-точно на Берен )   Peace Hug
Определено ще го изгледам веднага филма като се появи без превод  Wink а след това и с превод  Grinning
Като излезе преведения 14 и 15 епизод на Intikam от теб и Щатци newsm78 на които аз се осмелих да направя преговор преди това  Embarassed притеснена бях, но се поуспокоих  #Crazy че сравнително прилично съм поразказала  Winkдействието ...  
Скрит текст:
Тия дни като се поразходих и в другите теми, установих, че проблеми с превода има не само нашия сериал  ooooh!

# 587
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Тони, Hug Hug Дъгичка,  Hug Чики,  Hug  Дайче, Hug Кралицата Hug
Благодаря ви за всичко, което сте споделили за МОЯ СВЯТ!!! Чакам го с нетърпение.
Аз изгледах още веднъж 26-ти епизод. И аз толкова наблюдателната,  doh трябва да си призная, че съм пропуснала някой неща. Embarassed
Тони, Hug Hug благодаря ти за въпросите, за това какво си спомням от Revenge , но искам да отговарям, като ги видя в Intikam. Crazy
Ти си тази, която подаваш музиката от там, а аз после  muhi
Дъгичка,  Hug  вярно, че си защитават правата хората, но като гледам другите сериали, ги има качени целите серии в YT и не им ги изтриват.  Cry Значи за едни може, за други не може.  Sunglasses Ама ние знаем две и двеста.  Crazy Та за това си направих труда и си извадих нещата, които ме интересуват от 26-ти еп. и си ги качих в Dailymotion. Сега ще ви ги покажа и на вас. Вече видяхте рекламата на Хаки и страхотното му настроение. Но после нещата се обърнаха. Ето ги в последователен ред.

Момичета,  Hug Hug Hug и аз, като някой от вас, не съм изгледала преведените епизоди. Складирам ги и не знам кога ще се върна към тях. Сега наистина вниманието ми е насочено към настоящите.
Имам молба. Една голяма молба. Моля, някоя добра душа да преведе каквото може.
Знам, че смисълът е ясен, но детайлите са важни. За това съм ги извадила като откъси.
Не всичките разбира се.
Някой съм ги качила ей, така заради картината и удоволствието от пресъздадените моменти.
Особено се вълнувам от превод на следващите два клипа.

Тони, Hug Hug
Скрит текст:
до колкото си спомням  Rolling Eyes срещи Ямур - Игор в Revenaгe,  в тези серии няма. Нали?  Whistling

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 19:35 от di...va

# 588
Дива,
Скрит текст:
срещи Ямур-Игор няма в тези епизоди в оригинала,обаче нали знаеш какво ще стане с Игор и това,че той е причината Али да бъде премахнат от компанията на Арсой..
Чекът,който намират Хакан и Диджле(дано не съм объркала името) е подписан от Адил Челик и е първоначалният дивидент на фирмата на Хакан. Обаче по това време Адил е бил част от банката на Арсой и следователно това се оказва печеливш ход в играта на Арсой. Те стават съсобственици на фирмата на Хакан и се възползват добре от ситуацията. Обаче до кога...
Още не съм изгледала епизода,като го изгледам ще пиша какво съм разбрала от него...
Лека вечер.

# 589
Дива   bouquet поздравления за находчивостта ти при правенето на тези клипчета  Peace  и за този твой израз : "знаем две и двеста"
newsm78 петото клипче (първото с Ямур) не успях да го видя  #Crazy  но други са  Peace Hug

Тони   bouquet Hug
Цитат
Чекът,който намират Хакан и Диджле(дано не съм объркала името) е подписан от Адил Челик и е първоначалният дивидент на фирмата на Хакан. Обаче по това време Адил е бил част от банката на Арсой и следователно това се оказва печеливш ход в играта на Арсой. Те стават съсобственици на фирмата на Хакан и се възползват добре от ситуацията.
ooooh! Проблем или ... проблемче   #Crazy  сигурно голям проблем ще да е ...  newsm78
Ха да я видим сега тази Диджле  Naughty  какъв професионалист е   Thinking то с целувките кой не го може  Crossing Arms а пък с Хаки ...  Heart Eyes Grinning

Хубава вечер  Hug Hug Hug

# 590
  • AMS

Доклокото разбирам - Kemal, админа на İntikam - Beren Saat, е посетил сета на 22 септември.
Берен Саат изпраща всичката си обич на своите фенове.

Скрит текст:
Sayfamızın adminlerinden Kemal 22 eylül'de İntikam setinde Beren Saat'le tanıştı.Beren Saat bütün hayranlarına sevgilerini gönderdi

Дайче,  Hug клипчето е само 18 секунди е и разговор между Ямур и Игор. Не знам защо не си успяла да го видиш. Както и Тони,  Hug Hug потвърди, такива срещи в Revenge няма и за това са ми толкова интересни.

# 591
  • AMS

Момичетааааа, на 31-ви октомври ще ходя на кино и ще гледам Берен.  newsm18 newsm18 newsm18

# 592
 wavey  Добро утро   thumbsup Smile Flowers Four Leaf Clover

# 593
 newsm78  Като гледам тези стоп кадри сега не ми е ясно  #Crazy  защо Шахика не сметна за необходимо да изиграе едно "театро" на уплашена, или на паникьосана, или на ...  както се казва "от кумова срама" ...  Shocked

Rolling Eyes  Ще трябва да изгледам епизода още веднъж преди четвъртък и заради тази сцена, а вероятно и заради други пропуснати моменти в сцените   newsm78

# 594
Е,сега пък Дайче...то от къде толкова акъл,дето да идва на време в главата на Шахика...за всяка дейност трябва повечко време все пак!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Майтапа настрана,но всъщност Шахика не е пряко виновна за падането на Дерин. А Дерин ще оцелее,макар това да е генерална репетиция за окончателното й излизане от сериала!  Peace
Хайде,стига съм подсказвала!  Embarassed

# 595
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодарение на невероятната, милата и добра *helen* , вече имаме превод на едно от клипчетата.
Благодаря ти момиче, от душица и сърце!!!  

Игор: Какво има? Защо е това бързане?
Ямур: Али нещо крие от мен. Възможно е да е разбрал какво съм открила за майка си . Нищо не разбирам. Нали ти трябваше да го следваш!?
Игор: Проследяването на Али продължава. Твоя дял може и да го продадеш, но той не иска да продава.
Ямур: Не съм направила превод на парите. Когато открия майка си, знам как да сглобя липсващите части. Ще ми помогнеш ли, или няма?
Игор: Добре, ще говоря с Али.
Игор: Ако откриеш майка си, ще ѝ кажеш ли коя си?
Ямур: Не знам.
Игор: Започнатата работа все още не е завършена. Ако някой иска да научи коя си, ще става все по-трудно да се опитваш да го скриеш. Дори и от майка си!

Ямур: Кажи, Дерин.
Дерин: Пред вратата съм. Ти къде си?
Ямур: Нещо станало ли е?
Дерин: Като дойдеш ще ти кажа.

Ямур: Надявам се, че тук ще ти е удобно.
Дерин: Мерси. Ямур, това искам да ти дам на теб.
Ямур: Какво е това? Резултатите от теста ли излязоха?
Дерин: Най-накрая резултатите дали Рюзгяр  е бащата на бебето излязоха.
Ямур: Е?
Дерин: Не знам. Не съм го отваряла. Сърцето ми не разрешава. Ами ако... Както и да е. Предчувствам нещо лошо.
Ямур: И какво ще правим сега?
Дерин: Ето, донесох го на теб. Ти си единствения човек на света, на когото се доверявам за тази работа. Ти го направи.
Ямур: Ама, Дерин...
Дерин: Ама какво, Ямур? Няма ли да го занесеш заради мен?
Ямур: Ще го занеса, ама...
Дерин: Нека да си ти. Аз не съм го отваряла. И без това, след това ти ще видиш какво трябва да се знае. Ямур, какво правиш?
Ямур: Не говори глупости. Отварям го и да се свършва.
Дерин: Да не би...?
Ямур: Трябва да поздравиш Рюзгяр . Той наистина ще става баща.
Дерин: Наистина много ти благодаря. Какво да направя сега? Да се обадя ли на Рюзгяр? Ох, слава Богу. Ох, какво е това сега?
Ямур: Научих какво е станало с майка ми.
Дерин: Какво?! Ама нали казаха, че е умряла.
Ямур: Така си мислехме. Така ми казаха и на мен.
Дерин: Милата ми... Най-сетне научи коя е , все пак.. Сега добре ли си?
Ямур: Ще съм много по-добре, ако ти ми помогнеш. Трябва да направиш връзка със Шахика.
Дерин: Как?

ПП: Излизам по спешност. Дебнете фрагмана!
Клипчето, което не се отваряше и дето не повярвах на Дайче,  Hug сега вече е наред ето линка -
http://www.dailymotion.com/video/x15mau6_yagmur-igor_shortfilms

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 23:07 от di...va

# 596
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Дива,Тони,Дайче Hug Hug Hug

Как сте в началото на новата седмица?

Дива Hug
Днес имаме две много хубави изненади от теб.
Едната ни поднесе сутринта с новината,че ще ходиш на кино,където надявам се ще бъдеш наш репортер. Много се радвам за теб,дано не пропуснеш тази страхотна възможност.
И втората- преведения откъс,за който сърдечно благодарим на теб и Хелън за усилията,които сте положили. Всяка преведена реплика дори е ценна за нас,защото наистина напоследък сме затруднени в разбирането на този толкова заплетен сериал.
На мен много ми липсват преразказите на епизодите,направо се чувствам безсилна да разбера някои неща заради тях. Онази фейсбук страница,от която ги вземахме изчезна безследно.

Дайче Hug
Аз от Шахика не очаквам вече нито да прояви нормални човешки чувства,нито дори проформа да демонстрира такива. С Ямур отдавна свалиха картите и си знаят,че не могат да се понасят една друга и тя не смята за необходимо да проявява излишна загриженост по отношение на когото и да било в нейно присъствие.
Сега се сещам за една сцена в 16 епизод между Халдун и Шахика. След като Емре избяга от мястото,но което го беше скрила мама,той сам се предаде в полицията и двамата родители бяха шокирани и не знаеха какво да правят. Гледайки написаното в интернет за сина си,Халдун си спомни как преди време е взел решение да натопи най-добрия си приятел Адил ,за да заличи следите на собственото си престъпление. Тогава той каза на Шахика,че сега им се случва същото,което те са причинили на приятеля си и вероятно ще се наложи да си платят за стореното. Сина им ще също ще плати за чужда вина. Не,те не съжаляват за постъпката си,просто са притеснени ,че възмездието може да ги застигне и дружно вземат решение,че ако се наложи ще изфабрикуват виновен за убийството на Селен,за да отърват чедото си.Това,което имах предвид е,че у тези хора не е останала никаква човещина.

Трейлъра го дебнем,ама нещо го няма. Другите сериали по три пускат,а нашите нещо се стискат и взех да се нервя.

Докато чакаме,прочетете едно интервю с Ийит Йозшенер.
Чудя се аз защо толкова ми допадат възгледите му за някои неща,а то какво било.
Направих справка и установих,че сме една зодия.
Мой човек!

https://www.facebook.com/notes/diema-family/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D … 0/219668598157421

Хубава вечер!
 Hug

# 597
Най-после имаме ФРАГМАН на 27 ЕПИЗОД.

http://www.kanald.com.tr/intikam/Videolar/

# 598
Снимки от фрагмана.

Епизодът отново ще е от 21 часа.

Скрит текст:

# 599
  • AMS

Привет отново.  Hug Hug Hug
Дъгичка,  Hug  благодаря ти за поста и фрагмана. То не стига, че майката на Ямур внесе голяма суматоха с появяването си, ами хептен се оцъклих, Shocked както видях Сечкин да говори с Аслъ. ooooh!  Но това тепърва ще го нищим.
Иначе за ходенето на кино - няма да пропусна. Party
Вече проверих. Има го в предварителната програма.
31-ви е четвъртък.  Днес са сложили и постера -
Ето линк и дано да видите познатия афиш - http://www.pathe.nl/films/verwacht/all/2  
Билети се пускат 10 дни предварително. Могат да се закупят онлайн.
Тони,  Hug Hug  Дайче,  Hug Hug благодаря ви за споделеното.

И сега пак благодарение на изключително добрата

*helen*

превод на злополучно клипче, дето не се отваряше.
Следващата среща на Ямур с Игор.

Ямур: Али не ми вдига телефона. Ти някакви вести имаш ли?
Игор: От вчера и аз нямам  новини.
Ямур: Пак се загуби...
Игор: Не може ли да му се е случило нещо?
Ямур: Нищо не може да му се случи. Беше скрил един ключ от мен, но има и нещо друго. Ако разбереш нещо, кажи ми. Собственоръчно ще го открия.

Общи условия

Активация на акаунт