чудесни са ти гифчета 

а след това и с превод 
на които аз се осмелих да направя преговор преди това
че сравнително прилично съм поразказала
действието ... 

Дъгичка,
Чики,
Дайче,
Кралицата
трябва да си призная, че съм пропуснала някой неща.
благодаря ти за въпросите, за това какво си спомням от Revenge , но искам да отговарям, като ги видя в Intikam.

вярно, че си защитават правата хората, но като гледам другите сериали, ги има качени целите серии в YT и не им ги изтриват.
Значи за едни може, за други не може.
Ама ние знаем две и двеста.
Та за това си направих труда и си извадих нещата, които ме интересуват от 26-ти еп. и си ги качих в Dailymotion. Сега ще ви ги покажа и на вас. Вече видяхте рекламата на Хаки и страхотното му настроение. Но после нещата се обърнаха. Ето ги в последователен ред. 

и аз, като някой от вас, не съм изгледала преведените епизоди. Складирам ги и не знам кога ще се върна към тях. Сега наистина вниманието ми е насочено към настоящите. 

поздравления за находчивостта ти при правенето на тези клипчета
и за този твой израз : "знаем две и двеста"
петото клипче (първото с Ямур) не успях да го видя
но други са

Проблем или ... проблемче
сигурно голям проблем ще да е ...
какъв професионалист е
то с целувките кой не го може
а пък с Хаки ...

клипчето е само 18 секунди е и разговор между Ямур и Игор. Не знам защо не си успяла да го видиш. Както и Тони,
потвърди, такива срещи в Revenge няма и за това са ми толкова интересни.
Като гледам тези стоп кадри сега не ми е ясно
защо Шахика не сметна за необходимо да изиграе едно "театро" на уплашена, или на паникьосана, или на ... както се казва "от кумова срама" ...

сега вече е наред ето линка -

благодаря ти за поста и фрагмана. То не стига, че майката на Ямур внесе голяма суматоха с появяването си, ами хептен се оцъклих,
Но това тепърва ще го нищим.
Дайче,
благодаря ви за споделеното. 
Препоръчани теми