А за вечерното хапване Иво вечеря супа към 21 откакто е на кухня, а мляко от няколко месеца не пие и не съм и купувала освен за морето ама тогава даже не си го изпиваше и се отказах съвсем да го мъча.

Беше ужасно, малкият неможеше да диша изобщо,хранехме се на магия, неможеше да спи по цяла нощ,давеше се със гадните секрети и кашляше.Имаше малко зачервено гърло,но целият проблем беше обилният секрет,който след като изсмучехме с помпичката след 30 мин отново неможеше да диша
Непрекъснато се давеше и на моменти повръщаше,защото неможеше да го преглътне.С две думи беше един малък АД 

Като ходи и държи ръчичките встрани,за да пази равновесие

и ще ходя в петък да го записвам.Дано я хареса и да хапва от нея 

Антоан обикаля парка като линейка
АМ го отказа категорично преди известно време и пие само нощем, като е сънена - през другото време яде само с лъжичка, биберон не може да припари до устата й. Днес изяде толкова много храна, че ни скри шапката с ММ - има да наваксва милото, откакто беше болничка 
Лека и спокойна нощ на всички

ама наистина за ядящите деца това си е направо срам. То два пръста ядене в бурканчето, за кой зъб не знам 
А и в краяна сметка за чий чеп намалят порцията с идеята да свикнат на градина. Та то има деца, дето са още на по 10 месеца ... и тях ли от сега да ги свикват с този порцион
За мен това е поредната пълна глупост, която измислиха тези дето се чешат по цял ден и се чудят що за простотия да измислят 

Утре ще питам лелките.

Голяма е шматка... 
, та мисълта ми е е нашите 150 гр, като намалят каквото намалят и накрая какво 1 лъжичка ли ще му дам на детето
, че те да се наядат с това. Като добавим, е някои лелки крадат от децата манджа и направо побеснявам
Аз като взимам кухнята на Пламката, има една лелка, която винаги му сипва малко (да подчертая, че не само на моето дете, а на всички) и се питам останалото какво го прави
И в резултат на това, все я моля любезно да ми сипе още и последният път ми каза някакво изречение, ама сипа де и не разправях, ама ако не беше......